icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martinka8
28. dec 2011

@siuzun tak aspon budes este Silvestrovat doma a potom to uz budes mat za par 🙂

Ja som volala so setrickou, tak su s Dr. dohodnute, zajtra mam prist na dvanastu a rodime 🙂 mozem sa este naranajkovat aj nejaku desiatu, mam si doniest nieco sladke a vodu 🙂 A vraj sa nemam bat..... hehe tak sa uz tesim. Dufam ze zajtra uvidim svoj maly pokladik a hlavne ze sa uz nic nezmeni 🙂

mimuska2
28. dec 2011

@martinka8 tak uz sa tesis co🙂ty uz to budes mat pekne za sebou a my sa budeme trapit pekne porade🙂hned ako sa dostanes na net tak pis som velmi zvedava a tesim sa s tebou🙂budem na teba myslet,drz sa a hlavne lahky porod prajem🙂a malinkej uz teraz vela vela zdravia aby bolo vsetko v poriadku🙂

mimuska2
28. dec 2011

@siuzun na babetku je dobre u maminky🙂uzijes si silvestra s bruskom🙂

jeiny015
28. dec 2011

no tak bola som u doktora v poradni aj na EKG a povedal mi doktor, ze do tyzdna urcite porodim 🙂 uz som taka stastna 😀

zuzky1104
28. dec 2011

@tamaska Dakujem , uz ho neberiem, dofrasa uz som mohla ho aj skor vysadit...

zuzky1104
28. dec 2011

@siuzun no mne lekar tiez tak pri prvom hovoril, ze este sa nic nedeje a do dvoch dni som porodila, tak drzim palce... 😉

zuzky1104
28. dec 2011

@martinka8 drzim palce, super, budes to mat za sebou, huraaa 😉

siuzun
28. dec 2011

@martinka8 Joooooj ako ti závidím super už to budeš mať za sebou...Potom čakáme foto a všetky podrobnosti.... 🙂 😀

siuzun
28. dec 2011

@zuzky1104 ďakujem veľmi pekne a dúfam že budeš mať pravdu a do dvoch dní to bude 😀 Ja budem radšej keď Silvester budem tráviť v nemocnici ako keď by som mala byť doma s týmito bolesťami..... 😕 Pre mňa väčšia radosť je na Vianoce byť s rodinou a ten Silvester až tak neprežívam.... 🙂

zuzkahom
28. dec 2011

tak baby po dnesnej kontrole budem musiet este pockat na polovicu januara 🙂

martinka8
28. dec 2011

@mimuska2 @siuzun dakujem krasne, ked prideme domov ozvem sa urcite 🙂 ale dam vediet babam tuto z KE, tak ak bude niektora doma, tak Vas mozu informovat.
@zuzky1104 aj ja sa uz tesim, ale aj bojim trochu 🙂
Tak sa tu drzte a nech to na Vas pride co najskor 🙂 A ak tu nebudem pekny Silvester a stastny Novy rok 🙂

larosa
28. dec 2011

@martinka8 verím, že ťa to stresuje 😝 drž sa....myslím na teba 😵
@bboossoorka no my sme sa ešte nestretli 🙂 nejako to nevyšlo 🙂 tak potom dáme koláčik o mesiac dva, ak sa ti bude chcieť do KE 🙂
@mimuska2 @siuzun @jeiny015 @zuzky1104 držte sa kočky 😀
@tamaska po poradni vybehnem hore, možno ťa tam nájdem 🙂 drž sa

zuzky1104
28. dec 2011

@siuzun presne ani ja ten Silvester nemusim, a mas bolesti? Ja mavam bolesti podbruska...no , ale tyzden by som chcela urcite vydrzat, kym sa vrati lekar z lyzovacky, pravdaze.... ☹

zuzky1104
28. dec 2011

@martinka8 tak to chapem, to je jasne....no, ale ako sme uz hovorili, dajako to musi ist von 😀 a potom je to take krasne vsetko, uvidis... 😉

jeiny015
28. dec 2011

@larosa dakujem aj ty sa drz 😉 ...... vlastne vsetky sa drzte 🙂

tamaska
29. dec 2011

@larosa bola si dnes okolo 10,00 na 4 posch.? v čiernej bunde ? Mňa poslala domov a mám prísť po obede a vraj dnes odrodíme 🙂

mimuska2
29. dec 2011

Moja poradna zasa nedopadla nic moc.dostala som magnezium,furt mam nejaky divny tlak.a prvy monitor nam nevysiel bo podla dr sme mali stikutku tak sme utekali ece raz🙂
Inak sa stale nic nedeje,neotvaram sa🙂
Kdo vie ako martinka ci uz to nema za sebou.

martinka8
29. dec 2011

@mimuska2 nema to za sebou 🙂 podobne ako @tamaska aj mna poslala domov, posprtala vo mne, vraj sa uz otvaram a pichla mi nieco na spustenie. A mam prist necer o siedmej. Mala som sa prechadzat po schodoch a tak, tak sme boli teraz vyse hodky vonku a mala som dost bolesti, teraz doma je to trochu slabsie ale pobolieva brucho je cele ako kamen a aj tlaky mam.... tak uvidime, povedala ze ked sa to rozbehne tak odrodime ked nie tak o tyzden.... ☹

larosa
29. dec 2011

@tamaska nebola, na siedmu som bola na krv na hemetologii, potom som utekala na poradňu- bolí ma strašne oblúk pod rebrami a zdá sa mi, že sa malé nejako málo hýbe, tak mi Dr. hneď bral krv a keď budú zlé výsledky, tak ešte dnes sekcia ☹ potom som utekal naspäť na hema-tam vyšetrenie o ničom, a späť na poradňu po výsledky....jak taký tajtrlík 🙂 výsledky OK, som doma a oddychujem 🙂 keď som skončila na poradni bolo asi 10, ale hore som nešla- myslela som, že ideš na ôsmu a že si už dávno doma 🙂
@martinka8 @tamaska držte sa večer 🙂

mimuska2
29. dec 2011

@martinka8 myslela som na teba🙂tak vecer sa ozvi ked ti budeece ok.drzim ti palce🙂

mimuska2
29. dec 2011

@larosa no ja som isla o 8 z domu dosla som 12 30.a take stastie sme mali asi centimeter od nas skoncilo auto,ktore sa spustilo s kopca a akurat tam boli policajti a smiali sa ze ake velke stastie sme mali🙂

mija_jami
29. dec 2011

Ahojte , pridávam sa k vám. Ja som teraz v 37tt, zajtra idem na poradu, krv+vyter na streptokoka a že mi aj ultrazvuk spravia, tak som zvedavá:O)

martinka8
29. dec 2011

Tak ja som zase doma ☹ bolesti mam od dvanastej taze mam dost. Este ma viac posprtala, auuu..... Na CTG mam kontrakcie zaznamenane, ale niesu dostatocne, vraj, otvorena som tiez, ale tiez vraj nie dostatocne. Povedala ze bud sa to spusti, alebo zastavi, a ked ma prijime a nespusti sa to tak by ma uz nemohla poslat domov a musela by som tam lezat neviem ako dlho. Tak som sla domov zase.... 😖
A lepsia sprava @tamaska to uz ma za sebou. Neviem nic presne, ale ked mi robili CTG pocula som babo plakat, tak som sa pytala ci sa prave narodilo, a ze pred hodinou, taze cca o siestej, pytala som sa na meno mamicky a je to ona 😀 takze mame prve babo 🙂 GRATULUJEM.

mimuska2
29. dec 2011

@martinka8 to je super ze uz to ma za sebou🙂dufam ze napise coskoro.a teba kolko chcu nechat takto behat🙂 to budes mat teda rusnu noc🙂uz aby si to mala zasebou.

mimuska2
29. dec 2011

@tamaska GRATULUJEEEEEEEEEM🙂VELA VELA ZDRAVICKA🙂

larosa
29. dec 2011

@tamaska Zuzi blahoželám 😀

larosa
29. dec 2011

@martinka8 no radšej ležať doma ako tam...oddychuj 😀 a drž sa 🙂

larosa
29. dec 2011

@mimuska2 keď ste vy OK, to je super...dávaj na seba pozorrrrrr 😀
@mija_jami vitaj 🙂

mimuska2
29. dec 2011

@larosa no len keby som tolko liekov nemala ved to normalne som tolko ece v zivote nebrala ako teraz ked som tehu🙂

apoloma
30. dec 2011

ahojte januarovky ja som vam sem len tak nakukla ze ci tu nieje nejaka babulka co sa chysta rodit v partizanskom teras okolo 1alebo 2januara....???