icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
31. dec 2011

@siuzun ja sa uz tesim na januar🙂a aj tebe pekneho silvestra🙂

mimuska2
31. dec 2011

@michaelka5 to aj mne uz ide riadne na nervy🙂

mimuska2
31. dec 2011

Kocky moje prajem vam a vasim rodinkam krasneho silvestra a len alen to najlepsie do noveho roku a lahky porod🙂cmuk🙂

zuzky1104
31. dec 2011

@siuzun mnam , ako robis horucu cokoladu?

no , ja som zase prechaldena, zvysena teplota, chytila som to od malej, a vsetko ma boliiii, pomoooc

zuzkahom
31. dec 2011

Baby vsetko dobre v 2012.
Nech v zdravi porodime co najskor 🙂

bboossoorka
31. dec 2011

všetkym vamm prajem krasny novy rok 2012 a nech su vaše naše deturence zdravučke....

siuzun
31. dec 2011

@zuzky1104 Na 8 hrnčekov mlieka ide 12 Čl cukru 50g horkej čokolády a 8 Čl kakaa...... Ale ja dávam viac čokolády a potom na vrch ešte šlahačku...... Mňam mňam tak dobrú chuť..... 😀

jeiny015
1. jan 2012

Stastny novy rok vam zelam....... 🙂

jeiny015
1. jan 2012

joooooooooj ako sa blizi moj termin porodu tym sa viac nedockava, ale uz sa obavam, ze to nebude na 5, ale budem prenasat..... 😒

zuzky1104
1. jan 2012

@bboossoorka dakujeme, aj Tebe 🙂 a Ty si este stale 2v1 😉 ja som si uz myslela, ze ked si malatake kontrakcie, ze uz si isto vcera porodila 😉 tak sa drz, pa

zuzky1104
1. jan 2012

@siuzun Dakujem velmi pekne, zajtra si ju urobim, mnam 😉

mimuska2
1. jan 2012

@bboossoorka nebolo to polnocne babo? 🙂

mimuska2
1. jan 2012

Baby teraz som citala vo fotoblogoch ze solinkarka ma uz chlapceka.rano porodila.
GRATULUJEEEEEEEEM VELAXZDRAVICKA🙂

liinda
1. jan 2012

ahojte aj ja sa pripajam k teme 🙂 .vsetkym uspesny novy rok a hlavne rychle porody a co najmenej bolestive.dost ma bolia krize a mam strasne velku vahu tak sa len tak pohybujem ako invalid.tak dufam,ze to pride co najskor.najradsej by som isla hned rodit keby to islo.a gratulujem maminkam co to uz maju za sebou 🙂 🙂

larosa
1. jan 2012

kočky krásny, šťastný a spokojný Nový rok 🙂 nech sa splnia všetky sny...cmuk 😵

siuzun
2. jan 2012

@liinda Vitaj tu u nás januároviek..... 😀 My sme už tiež tak otrávené a najradšej by sme to mali za sebou... 😝 Tak už len čakať nám zostáva... 🙂

siuzun
2. jan 2012

Ahojte bambuľky tak ako ste silvestrovali a ešte sa nechystáte do nemocnice???? ja by som mala ísť v stredu do poradne a ak neporodím skôr tak vo štvrtok idem do nemocnice ....... 😝

zuzky1104
2. jan 2012

Baby, kde ste vsetky? A ci uz rodite...? 😉 Ja mam zajtra poradnu, uvidime, co sa tam dozviem ....

siuzun
2. jan 2012

@ solinkarka Gratulujem. Keď sa vrátiš chceme vidieť fotečky..... 😀

siuzun
2. jan 2012

@jeiny015 Ja som na tom tak isto 4.1. to asi nebude nemám ten pocit že sa malý vypýta skôr... ☹

zuzky1104
2. jan 2012

@siuzun Budes to mat za sebou a hotovo 😉 Aj tak je uz najvyssi cas....take odvazne vety Ti pisem, ale sama mam strasidelny strach 😀 😝

siuzun
2. jan 2012

@zuzky1104 Ja som tu ale neviem kde sa vytratili ostatné tiež mi je čudné že dnes žiadne príspevky...

siuzun
2. jan 2012

@zuzky1104 Zlatá si... Mňa sa akurát dnes pýtali že či sa bojím a ja vravím že neviem čoho sa mám báť ale u teba je to horšie lebo už vieš ako to prebieha 🙂

zuzky1104
2. jan 2012

Pekne si odpovedala.....hej, hej presne tak, vobec som sa nebala, coho, ked neviem, co ho sa mam bat, jasne zeny mi hovorili, ze to boliiii.....no a ja to uz viem tiez, ze to nie taka sranda, ale.....kazdy mame prach bolesti posunuty niekde inde, no ja ho mam velmi nizko, au, au, au 😀 , a potom kazdy porod je iny, mozes sa otvarat, ze ani o tom netusis, kdez to ja som bola iba na spicku prsta otvorena po odteceni plodovej vody, a pekne som si odstukala az na tych 10cm, a niektore su otvorene na dva, tri a ani o tom nevedia....proste, je to fakt indi-vindi a potom nam povies...chystas si dat epi? A moja kolegyna, ledva dosla do porodnice, a hned rodila, taky rychly priebeh to malo...takze fakt uvidime 😉
Ale ja Ti prajem rychly, a len co sa da co najmenej bolestivy porod 😉

mimuska2
2. jan 2012

Ahojte vsetci odpocivame po silvestri🙂

zuzky1104
2. jan 2012

@mimuska2 Tak to je potom dobre... 😉

jeiny015
2. jan 2012

@siuzun ja mam tiez ten pocitt, ze budem prenasat a ked si tu citam ako uz poniektore mamicky porodili tak som len nestastna, ze ja este stale nic ☹

tamaska
2. jan 2012

ahojte mamulky .. tak my sme už domka z pôrodnice. ďakujem za gratulácie. Eliška sa narodila 29.12.2011 o 18,00 ma 49cm a 3330g.

sasena033
2. jan 2012

jeeeeeeeeeeeeeee zienky maminkam gratulujem a nastavajucim prajem stastny a rychly porod... 🙂 nedalo mi napisat pred 3 rokmi sa mi narodil snycek 6 januara

siuzun
2. jan 2012

@tamaska Gratulujem ešte raz a foto už máš nejaké ???? 😀