Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@michaelka5 to aj mne uz ide riadne na nervy🙂
Kocky moje prajem vam a vasim rodinkam krasneho silvestra a len alen to najlepsie do noveho roku a lahky porod🙂cmuk🙂
Baby vsetko dobre v 2012.
Nech v zdravi porodime co najskor 🙂
všetkym vamm prajem krasny novy rok 2012 a nech su vaše naše deturence zdravučke....
Stastny novy rok vam zelam....... 🙂
joooooooooj ako sa blizi moj termin porodu tym sa viac nedockava, ale uz sa obavam, ze to nebude na 5, ale budem prenasat..... 😒
@bboossoorka dakujeme, aj Tebe 🙂 a Ty si este stale 2v1 😉 ja som si uz myslela, ze ked si malatake kontrakcie, ze uz si isto vcera porodila 😉 tak sa drz, pa
@bboossoorka nebolo to polnocne babo? 🙂
Baby teraz som citala vo fotoblogoch ze solinkarka ma uz chlapceka.rano porodila.
GRATULUJEEEEEEEEM VELAXZDRAVICKA🙂
ahojte aj ja sa pripajam k teme 🙂 .vsetkym uspesny novy rok a hlavne rychle porody a co najmenej bolestive.dost ma bolia krize a mam strasne velku vahu tak sa len tak pohybujem ako invalid.tak dufam,ze to pride co najskor.najradsej by som isla hned rodit keby to islo.a gratulujem maminkam co to uz maju za sebou 🙂 🙂
kočky krásny, šťastný a spokojný Nový rok 🙂 nech sa splnia všetky sny...cmuk 😵
Ahojte bambuľky tak ako ste silvestrovali a ešte sa nechystáte do nemocnice???? ja by som mala ísť v stredu do poradne a ak neporodím skôr tak vo štvrtok idem do nemocnice ....... 😝
Baby, kde ste vsetky? A ci uz rodite...? 😉 Ja mam zajtra poradnu, uvidime, co sa tam dozviem ....
@ solinkarka Gratulujem. Keď sa vrátiš chceme vidieť fotečky..... 😀
Pekne si odpovedala.....hej, hej presne tak, vobec som sa nebala, coho, ked neviem, co ho sa mam bat, jasne zeny mi hovorili, ze to boliiii.....no a ja to uz viem tiez, ze to nie taka sranda, ale.....kazdy mame prach bolesti posunuty niekde inde, no ja ho mam velmi nizko, au, au, au 😀 , a potom kazdy porod je iny, mozes sa otvarat, ze ani o tom netusis, kdez to ja som bola iba na spicku prsta otvorena po odteceni plodovej vody, a pekne som si odstukala az na tych 10cm, a niektore su otvorene na dva, tri a ani o tom nevedia....proste, je to fakt indi-vindi a potom nam povies...chystas si dat epi? A moja kolegyna, ledva dosla do porodnice, a hned rodila, taky rychly priebeh to malo...takze fakt uvidime 😉
Ale ja Ti prajem rychly, a len co sa da co najmenej bolestivy porod 😉
Ahojte vsetci odpocivame po silvestri🙂
ahojte mamulky .. tak my sme už domka z pôrodnice. ďakujem za gratulácie. Eliška sa narodila 29.12.2011 o 18,00 ma 49cm a 3330g.
jeeeeeeeeeeeeeee zienky maminkam gratulujem a nastavajucim prajem stastny a rychly porod... 🙂 nedalo mi napisat pred 3 rokmi sa mi narodil snycek 6 januara

@siuzun ja sa uz tesim na januar🙂a aj tebe pekneho silvestra🙂