icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

michaelka5
22. jan 2012

@martinka8 no hej.tie remence na mesiac,a oblicka o 3 mesiace.vraj je to 1st.odchylka...tej panvicky.teraz uz som v pohode.ale ked to na mna vybalili v nemocke tak som sa pekne vyplakala.no hormony su svina...u
@lenkagl bol kp od 20tt.a skoro vobec sa nehybal.pohyby som mala len take slabucke a len v noci ked sa narodil tak cely zadok mal fialovy.velkansku modriinu mal z tolkeho sedenia.vyzeral jak keby ho tam bili.ale uz sa to vstrebalo.

mihouk
22. jan 2012

@martina97 AAAAAAA dalsia prebdela noc, uz meliem z posledneho. Kontrakcie kazdych 10min a poriadne, volala som do nemocky a ze este je skoro, lebo to nepostupuje dost rychlo. Mna z toho asi klepne, ked sa mi to zase zastavy, tak uz neviem co budem robit, toto je tak nefer. Idem do vane, snad sa k necomu dopracujeme. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

martinka8
22. jan 2012

@mihouk jeminenky, ti nezavidim, ved uz v podstate rodis dva dni, ci mozno aj viac, strasne. Len nezostan lezat co najviac sa hyb ak sa to este da, lebo verim ze si uplne vycerpana. Aj prve tehotenstvo malo taky dlhy priebeh? Teda porod myslim?

@michaelka5 no my mame jedn oblicku v pohode a druhu zvacsenu panvicku na 13mm ma byt 7mm do 10 je to vraj v norme a my mame 13. Ja som v nemocnici pustila rev ked som sa dozvedela ze mame zltacku a este neideme domov, a nevedela som sa zastavit... teraz spatne mi to pride vtipne ale hormony su naozaj sialene 🙂 Musela som ist az do sprchy a tamsom plakala asi 10 minut v kuse 😀
S tou oblickou ideme na kontrolu na 6 tyzdnov malej. A nam nenamerali ani uska, taze dalsi problem, je to strasne kedysi sa nic nevysetrovalo a clovek sa tak neobaval. S uskami ideme na kontrolu 14. februara, a pevne verim ze nameraju a vsetko bude v poriadku.

mihouk
22. jan 2012

@martinka8 Ani nehovor, uz je to tretiu noc co som nespala, nastastie mi este kontrekcie neustali, tak snad sa nezastavia ako posledne dva dni. Jedine co ma stve je, ze mala sa dnes velmi nehybe, dala som si nanuk, tak to ju trosku vyrusilo, ale asi je tiez unavena. Inak palicka z nanuka, veeelmi dobra vec na kusanie pri kontrakciach. Skoro som zaspala vo vani, ale aspon ze mi to pomohlo na bolest chrbta, aj ked mi povedali, ze sa mam cela ponorit, ale co si budeme klamat, uz sa tam nezmestim 😝 Jaj keby mi aspon ta voda chcela prasknut.
Prvy porod som myslela ze bol dlhy, ale rano zacal a koncil sice o 24h, ale Maximom, teraz ani neviem kedy mi poriadne zacal. Som hovorila mm, ze keby som nejakym zazrakom otehotnela znova, tak idem cisarskym, mozem sa na to vykaslat.
Chcela som sa spytat ako meraju tie oblicky????

marry82
22. jan 2012

@mihouk a nechces ist na sekciu aspon budes mat za sebou ked uz pretahujes
ja uz asi taky trety den mam mensie bolesti ako keby som mala dostat a uz aj bolest do krizoch tak dufam ze to bude skoro 🙂
kocky ja som si celkom myslela ze ste uz v nemocnici 😝

mimuska2
22. jan 2012

@mihouk no ty sa natrapis.ja uz by som velmi chcela ist domov.

bboossoorka
22. jan 2012

@mimuska2 gratulujem a nech sa bambulka drži statočne a prajem vela zdravička maminke i babetku

mimuska2
22. jan 2012

@bboossoorka dakujeme🙂

bboossoorka
22. jan 2012

@mimuska2 a fotečki kedy budu.....

bboossoorka
22. jan 2012

@mihouk odporučam rajbanie koberca na kolenach a do par hodin ideš....mam to odskušane

bboossoorka
22. jan 2012

babenky netrapte sa bo babetka to citia a potom sa citia nevitane a tak sa im nechce von ....a tim čo maju problemy s babetkami ,,,to bude dobre....

mihouk
22. jan 2012

@marry82 Teraz mi cisarsky neurobia, nemaju na to dovod, ked sa mi to uz rozbehlo, to by museli nastat nejake komplikacie.
@mimuska2 Neboj coskoro budes doma. My sme boli na prechadzke, kontrakcie neustali, takze super (aj ked bolia ako svina), navarili sme obedik a kontrakcie su uz kazdych 6-7min, tak dufam ze dnes ju vypuknem a mam nadej ze sa v noci vyspim, uz som ako ziva mrtvolka.
Moje nanukove hryzatko je este stale v kurze, super vecicka 😀

martina97
22. jan 2012

@mihouktak mi ideme rano o 6.30na vyvolavacku...Uz je to tu,mala by som sa tesit,ale zatial mam docela strach...Dneska uz asi ani nezaspim 🙂 🙂 .Mam tyzden po termine a otvorena som na 1,5cm,tak mi tam supnu dajaku tabletku nan vyvolanie...Dufam,ze to bude rychle..Zaujimave,ze ta teraz prvykrat vysetrovali...U nas to je fakt caste,a mna teraz kontroloval pravidelne...Jak potom vedia ci sa otvaras,alebo nie?

martinka8
22. jan 2012

@mimuska2 hehe ty si ako ja, mna den po porode nic ine nezaujimalo len to ze chcem ist domov 🙂 a bola som doslova znicena ked som ta musela byt 7 dni 😀 Vydrz, uz to nemas daleko. Mas uz malu pri sebe? aka je? ako sa ty citis?

@mihouk cisarskym nechod v ziadnom pripade, ja som mala na izbe dve zeny po cisarskom a je to riadny nepomer, ja som uz o par hodin po porode behala a ony este po 4 dnoch sotva liezli z postele, jazva ich bolela strasne, stale im nieco davali na bolest, laktacia sa im spustila ovela neskor, takze babatka im prikrmovali....

@martina97 drz sa hlavne nech to zaberie vyvolavacka, kamoska sla na vyvolanie a bola tam tyzden kym porodila, tak drzim palce aby to slo hned a co najrychlejsie a bezbolestne 😝

martina97
22. jan 2012

@martinka8 To fakt tam bola tyzden?????Ja som myslela,ze zajtra uz bude malinka na svete... 😨 Dakujem 🙂

mihouk
22. jan 2012

@martina97 No aspon aj u teba sa to hybe. Ja som akurat volala zase do nemocky, tak povedali, ze tam mozem prist a vysetria ma, tak si dam este hodinku, posledujem sa a asi pojdeme, lebo kontrakcie mam kazdych 5 min a hnusne, az ma vytaca od bolesti.
Tu sa velmi nevysetruje a zdola uz vobec, iba ked su nejake komplikacie, ak nie, tak ta nechaju cele tehu viac menej v pokoji. Mne to celkkom vyhovuje, aj ked teraz by som chcela vediet co sa deje. Tu ked ta idu vysetrovat a nahodou ti uvidia susku, tak sa ti normalne ospravedlnuju 😝
@martinka8 Cisarskym nepojdem, ale uz mi vsetko tak lezie na nervy, mm hovori ze som hrozne agresivna, ze sa mu stale iba vyhrazam bitkou, ale nemam na nu energiu. Keby som mala istou ze to o par hodin skonci, ale po poslednych dnoch si nie som ista nicim. Keby aspon ta blba voda praskla, ale stale nic ☹

mimuska2
22. jan 2012

@bboossoorka ked dojdem domov🙂
@mihouk budem na teba myslet aby si to mala za sebou co najrychlejsie🙂
@martinka8 malu mi dali hned ako ma sili.mam ju stale pri sebe.citim sa lepsie vyborne na odchod domov🙂len som stale hladna lebo nam tu varia hnus.

siuzun
22. jan 2012

@mimuska2 Ja som to mala tiež veľa zošité tak som sa toho ledva dotkla a ako mi to opuchlo no hrúza.... Ale za tri dni to odpuchlo a bolo ako tak dobre..... 😒

siuzun
22. jan 2012

@martina97 Držím ti palce aby si to mala už za sebou a všetko dobre dopadlo... Tak ráno sa to rozbehne 😀 super.... 🙂

martina97
22. jan 2012

@siuzun Joj dakujem 🙂 Je super vediet,ze na vas niekto cudzi mysli 🙂 Fakt to pomaha,aspon mne 😉 DAKUJEM

martinka8
22. jan 2012

@martina97 najlepsia je tabletka taka do posvy, prostin sa to vola myslim, ju dali na infuzku a nespustilo sa to, to skusili dva krat a az potom jej dali ten prostin, ale ona este neprenasala takze to az tak neriesili, ale ty si uz dlho po termine, tak to urcite vyvolaju zajtra 🙂 Drz sa, nech to ide co najskor a daj vediet, cakame 🙂

@mihouk tak dufam ze si ta tam uz nechaju a dnes v noci to budes mat za sebou, tiez daj vediet a drz sa 🙂

lubina
22. jan 2012

@martina97 len ti chcem povedat, ked vidim, ze par dni prenasas.Ja som prvu dceru prenasala 11 dni, uz to skoro chceli vyvolavat, ale nastastie sa narodila normalne.Druhu som prenasala 4 dni, tiez si to potom uz rozmyslela. Drzim palceky, nech sa babatko radsej narodi same, oni vedia kedy sa pytat na tento svet 🙂

martina97
22. jan 2012

@martinka8 Doktor vravel,ze mi daju tabletku,tak to bude asi toto...

martina97
22. jan 2012

@lubina 11dni?To by som bola uz dost nepokojna...Ja som tu vyvolavacku neziadala,doktor to stanovil sam,takze dufam,ze vedia co robia 😨

lubina
22. jan 2012

@martina97 Mne Dr. povedal, ze prenasat do 14 dni je v norme, potom ze sa to uz musi vyvolat...to som sa strasne bala, ale ver mi to bolo najdlhsich 11 dni v mojom zivote. Ale porod bol ok, mala sa narodila za 8 hodin a ze na prvorodicku to bolo rychlo 😀 . Mne sa to zdalo nekonecne. No a druha dcera 4 dni neskor,ale zato za 1 hod a 52 minut po prichode do nemocnice bola na svete, to bola uz len taka rychlovka, ako sa hovori. Drzim palceky nech vsetko dobre dopadne

larosa
23. jan 2012

@mimuska2 zlatko blahoželám 😵 držte sa 🙂 krásne miery má bambuľka 🙂 mne na šitie veľmi pomohol ten spray- dermochlorofyl- za dva dni som bola zahojená...posielam božteky malej princeznej 😉

tamaska
23. jan 2012

@martinka8 @larosa ahojte maminy, chcem sa Vás opýtať či budete dávať babuľky očkovať na TBC.

katun
23. jan 2012

@larosa ahoj, pocula som o tom spreji, uz ho mam pre istotu zbaleny do porodnice, 🙂 vcera ma trochu pobolievali krize,myslela som si, ze sa cosi zacina... ale nic. tak cakam dalej 😀

mimuska2
23. jan 2012

@larosa dakujeme ti moja velmi pekne🙂som sa potesila ked si napisala.a vam sa ako dari s princeznou?

mihouk
23. jan 2012

Jaj baby moje, uz to mame za sebou. Tili sa narodila 30min po prasknuti vody o 21:45, ma 4kg a 56cm. Taka som rada ze to uz mame za sebou, ze by som lietala. Zvladla som to v pohode iba na paralene a rajskom plyne, na co som hrda. 😀 😀 😀 😀 😀
@martina97 Dufam ze aj ty uz to budes mat dnes za sebou a konecne toto bude vesela skupinka.
@mimuska2 Ty uz dalej necitaj, nechcem ta nahnevat. 😝
Z nemocky nas pustili o 2hej v noci, dnes ideme naspat kvoli usnemu vysetreniu, ale Tili mala iba 5hodin a uz spinkala vo svojej postielke. Maximovi sme rano urobili trochu sok, ked sa zobudil a uz sme boli doma, ale velmi sa tesil a hend vedel kto to je. Ja som zase moc nenaspala, ale ani sa mi poriadne nedalo a Tili si celu noc mlaskala a krochkala. 😀 😀 😀 😀 😀