Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mihouk gratulujem. to mas super z Vas tam hned pustia domov.v domacom prostredi sa das rychlejsie dokopy...tak zelam vela zdravicka a sikovnosti do vienka 🙂
@tamaska ano ano budeme urcite 🙂 Zajtra ideme na prvu poradnu a potom medzi jedenastou a dvanastou do nemocnice na ockovanie. Takze zajtra uz bude babulka zaockovana proti TBC 🙂
@mihouk jeeeej parada, gratulujem pekne miery, dlha babulka 🙂 a fakt je to SUPER ze mozes ist hned domov, to sa neda ani popisat, pre mna bol porod nic oproti pobytu v nemocnici ☹
A ja sa chcem spytat maminy maju vase deticky cumliky???? Moja o tom nechce ani pocut, bud ju napina, alebo chyti zisti ze nic z neho neide a s hnusom v tvari vypluje, a uz druhy krat ani ustocka neotvori, bojovala som s nou viac dni, ... ale stale ju len vytocim a rozzurim 😀
@martinka8 ja veľmi rozmýšľam či dať zaočkovať tiež máme na zajtra termín medzi 11-12, ale moja pediatrička mi kázala aj zavolať či majú vakcíny lebo napr Šaca už nemá tam sa musí objednávať. A kolegyna po očkovaní na TBC skončila s 3 mesačnou bambuľkou na vyšných hágoch s operáciou uzlín :(((( Som na VÁŽKACH či hej alebo nie.
Dakujem za priania, boli sme spat na kontrole a vsetko je poriadku, takze super. Je to velmi divny pocit, mat dvoch stuplikov, ale nevieme sa vinadivat, oproti Maximovi je uplne mini 😀
@martinka8 Ja som cumel nedavala, lebo som nechcela, ale nakoniec sme ho Maximovi kupili, lebo mu to pomahalo prekonat koliky. Ale kedze ho nevedel cucat sam, tak som mu ho musela drzat, ked sa mu polepsilo od kolik, tak sme prestali aj s cumlom a vobec mu nechybal. Ja som to od zaciatku brala tak, ze je to vec ktora mu vela neda, ved len cmulas gumu. Uvidime ako pochodime v Tili, ale cumel v plane nemame 🙂
@tamaska @martinka8 ak bude vakcína dala by som ju zaočkovať, ale keďže ona je až januárová pre nás nie je vakcína ☹ podľa mňa to má svoje opodstatnenie, takže ak sa bude dať, tak ju určite dám zaočkovať..
a k cumlíkom 🙂 je to podľa mňa lepšie ako cmúľať palce a trocha to bábo ukľudní 😉 ale ani malá nechce veľmi cumlík a nakúpila som ich habadej 😀 ale trocha pocucká, staršie dievčatá cmúľali odušu 😀
@tamaska no ja mam viac pozitivnych ohlasov, hlavne od pediatrov a neonatologov na ockovanie ako negativnych, hlavne co sa tyka sirenia TBC v buducnosti, kedze sa opicime po zapade a prestavame ockovat raz to tu niekto donesie.... a potom co? Urcite ideme ockovat zajtra, ale poznam aj mamicky ktore sa rozhodli ze nezaockuju a ani nezaockovali 🙂 My sme tu jedine dve v tejto skupine, co nam chcu deticky zaockovat, kedze sa nam este narodili v roku 2011. A pokial viem v starej maju este vakciny a ako vravis v Saci uz neockuju, ale radsej si to kludne prever, som zvedava kolko nas tam teda zajtra bude, lebo aj moju spolubyvajucu co prepustali asi tri dni predo mnou tiez mala rovnaky termin..... tak dufam ze im to pojde rychlo.
A co sa tyka cumlika som tiez nazoru ze aspon nebudem musiet odnaucat.... ale moja si robi z mojej cicky cumlik a to ma prestava bavit, pyta si cicku aj po hodine od papkania, lebo ma prdiky a potrebuje sa na cicke ukludnit, len si ju tak cmula skoro ani netaha..... A ked ju odpojim tak sa zlosti. Keby chcela cumlik tak by sa tak ukludnila.... ale nechce 😒
@martinka8 ja ráno zavolám ako stoja s vakcínami a ešte sa rozhodnem, stále neviem 😖
cumlík mi mala zobrala asi po týždni a pol ale mala som dva druhy, tak si vybrala taký ploský. Staršia mi zobrala cumlík do pusy asi keď mala mesiac a pol a tiež len jeden druh. A potrebovala ho len na ukľudnenie a na uspanie, nikdy s nim nebehala cez deň.
Dnes sme absolvovali prepichnutie ušiek, už máme kočku ako sa patrí 🙂)
babule drzte nam palceky aby nae pustili domov🙂
hura ideme domov🙂🙂
ahojte baby no neviem ci nahodou dnes nepojdem do nemocnici ked v noci som mala bolesti skor take trdnutie a naptute brusko a taky tlak a potom ma len zacalo prehatat mozno ze preto ze si len mozno namyslam ze je to ono aj... no cez den to nejako preslo tak uvidime co do vecera bude aj ked este idem o 16.00 hod na zaznam tak uvidim co ukaze 🙂 uz chcem mat to za sebou .... juuuj baby jak vam zavidim ze mate to za sebou 😀
@marry82 urcite to pride coskoro 🙂 Drzim palce.
@tamaska tak co bola si ockovat? my sme boli, bolo tam dost babatiek, ale slo om to velmi rychlo 🙂
A boli sme dnes aj na prvej poradni a mame 3960g a 53 cm taze od nemocnice sme pribrali takmer presne kilo a vyrastli 3cm 🙂 A kedze bola kocka statocna a zvladli sme aj poradnu a aj ockovanie tak sme jej boli kupit nausnicky 🙂 na dalsej poradni dame prepychnut uska a bude kocka 🙂
uz sa to pomaly rozbieha na zazname sa ukazaly mensie kontrakcie tak uvidime kedy sa bude pytat drobec na svet 🙂
Baby chcem sa opytat, mala ma take zaslzene ocka, zlepene. Umyla som jej to mojim mlieckom, nechcem jej davat nejake kvapky, nepozna niektora z vas nejaky iny babsky recept???

@mihouk jejko, to je krasne, tak rychlo doma a take prekvapko pre maxima 😀 no parada, to cakanie stalo za to, vsak? gratulujem a tesime sa s tebou. 😵