Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mimuska2 a neboli ju brusko? my sa vecer tiez nechame aj hodinu uspavat aj v noci po papkani stale hodinu uspavam 🙂 Ale zase potom vyspi tri hodinky niekedy aj 4.
@larosa my teraz nejako pravidelne kazde rano kakame, ale tlaci to uz od vecera a celu noc..... porod 😀 tolko sa pritom utrapi chuderka malicka 🙂
@martinka8 večer sme sa konečne dočkali, ale malej nič nie je ani keď nekaká 🙂 aj dievčatá tak kakali... my máme teraz nejaké koliky- dávam malej kvapky- infacol- neplače tak večer a včera som ani nevedela, že ju máme 😀
@mimuska2 jaj, tak to je super, že máš kopec mliečka 🙂 tak moja sa ukľudňovala na prsníku- tak sme sa kojili veľmi často, teraz je to lepšie 🙂
moja dcerka uz hodinu place sa tesiiiim.
moj mali kaka po každom kojeni čo vraj prvy mesiac aj ma byt,,,,to je normalne?
@bboossoorka vraj kojene deti mozu kakat do kazdej plienocky a aj 10 dni nekakat, takze asi je normalne vsetko.
@mimuska2 a nepomaha ani ked ju nosis a nadhadzujes na rukach? lebo moja ked tlaci 🙂 tak ju nosim a ked sa velmi zacne pucit az do placu tak ju nadhadzujem, cim viac nadhadzujem tym je to lepsie 🙂 Alebo skus jej dat teplomer do dupky ci si nepoprdka, ja som to sice este neskusala... ale aj na to dojde urcite. My sme dnes kupili take probiotika na crievka, dnes dostala aj prvu davku tak dufam ze bude lepsie, teraz sa napapkala a spinka 🙂 ale vecer ked ideme my spat tak ju nie a nie uspat....
@larosa tak to mas super ze neplace vobec, Lili je dobrucka tiez, v podsate cely den je super, len ku veceru ju zacnu trapit crievka a potom sa zlosti a nevieme ju uspat a aj v noci ked sa zobudi tak je to horsie so zaspanim.
ahoooooojte, tak 24.1. rano o 5.30 to prislo aj na mna 🙂 o osmej som starsieho zaniesla do skolky, lebo sa dral so mnou do porodnice,.. medzi kontrakciami som mu vysvetlovala, ze do porodnice nemoze.. 😢 o deviatej sme prisli do porodnice a o 13.13 som porodila Jakubka 4060g a 53cm 😀 teraz sme prisli domov, nakojila som ho, poriadne sa pokakal a zaspal 😝 tak vam pisem ... vsetkym co medzitym porodili, gratulujem a cakatelkam prajem vela trpezlivosti, o chvilu budete mat aj vy babatko pri sebe 🙂
@katun jej gratulujem, tiez fajna vaha porodna, vacsi ako moja teraz a to uz mame 4 tyzdne 🙂
@mimuska2 ci pana to tri hodiny v kuse place???????? to by som neprezila, a neskusila si ju dat do kociara a ist vonku? a co robis ked place? ju nosis ci nechavas v postielke? Ja nevydrzim malu nechat ani 5 minut plakať. Pripadne zavolaj pediatricke, mozno ti nieco poradi... ved to je strasne
@katun gratulujeme k Jakubkovi, riadny chlapisko 🙂. tak vela zdravika a vela mliecka zelam. 🙂
@mimuska2 tak to je strasne, musis byt zufala, to si neviem predstavit. Na nas plati kociar, ale predpokladam ze to si skusala tiez.... no neporadim ti, asi len vydrzat aj ked to je strasne... alebo naozaj zavolaj pediatricke. A to aj v noci takto? ved uz musis byt hotova. Mozno by ti mohli poradit nejake skusenejsie mamicky.... ja mam teda skusenosti len o par tyzdnov viac ako ty 😀
@mimuska2 To ma mrzi ze sa takto trapite. Ja som to robila vylucovacou metodou, hladny, pokakany, unaveny (po takom placi urcite), teplo, zima a tak dalej. Ale ked tak velmi place, tak by som asi isla k nejakej doktorke, lebo toto nie je celkom normalne. Este skus aj ked je to velmi tazke, ukludni sa, sadni si s nou niekam kde je ticho a pohodlie a daj si ju na hole telo, nech ta citi a mozno tvoj tlkot srdca ju trosku ukludni, hlavne sa ukludni ty, lebo to citi, hovor k nej kludnym hlasom a uvidis. Prepac nic ine ma nenapada.
Caute babenky..Taaaak az sme doma aj mi 🙂 Malicka sa vola Natalia 3500/50.POrod bol otrasny,rodila som tazko a dlho...ale stalo to za to..Chvalabohu sme zdrave 😲 ...
@mimuska2 Daj si paralen a to hned, kym ta migrena nebude vacsia, teraz potrebujes byt v pohode. Dufam ze malinka uz bude dobrucka, asi jej nieco prekazalo. Preco nemozes sediet???? Kvoli sitiu?? Ja som sedavala ako sultan na vankusoch 😉
@martina97 Supeeeeeeer, gratulujem!!!!!!!! Tuho som na teba myslela ako sa mate. Hlavna vec ze to uz mate za seobu a teraz uz si treba len uzivat Nataliu. Prajeme vela mliecka a pohody, hrozne sa tesim!!! 😀 😀 😀 😀
@mimuska2 Z cokolady???? To som nevedela, ze vela nemozes. Ale hlavne ze je uz lepsie. Je to sok zrazu sa tak velmi obavat o niekoho ineho a nevediet mu pomoct.
Nasmu Maximovi nerobili dobre Tesco cestoviny, maval koliky 3 dni po tom ako som ich zjedla a kym som zistila z coho to ma, lebo cez cele tehu som ich jedla normanle. Ale iba Tesco, ine cestoviny boli v pohode. Treba sa len sledovat viac ako normalne.
@mihouk
@mimuska2 no moja sa dnes pre istotu vyhadzala na čielku a trosku na licku... a tiez predpokladam ze z cokolady..... uz som ju radsej vysadila.... dufam ze jej to prejde coskoro a aj je dnes taka mrzutejsia.
a @mimuska2 daj si paralen na migrenu urcite, hlavne hned ja som to natahovala az kym sa mi to nevystupnovalo na maximum a aj tak som si ho potom dala, a hlava ma bolela dva dni. Toez som to nakoniec vyriesila kavou 🙂
@martina97 gratulujem, kraaasne miery, hotova modelka.
Dievcata a Vy vobec akoze nepijete kavu? Lebo ja pijem akoby sa "nechumelilo" a to nemozem? Inak mala spinka v pohode, jedine place, ak je hladna alebo ju boli bruska, vypuka sa a je dobre 😉

@larosa no ved uz som s toho behania unavena.kazdu hodinu do postielky a potom prechadzka po byte kym nezaspi. ☹