Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@michaelka5 Aj mne teraz vari, segedinsky gulas a fazulovu polievku, takze som o chlebiku, no niet nad cloveka ktoremu na tebe zalezi, ale to je na inu temu 😝 😝 😝 😝
@michaelka5 aj ja mám takú svokru, len ona má 75 takže my sa prídeme len ukázať, babka nám nabalí koláčky a nepletie sa do n ičoho 🙂))) A na sviatky napečie toľko že ja nemusím ani rúru zapnúť 🙂) ja sa nemôžem sťažovať.
@mihouk výborne, no to ti uz ozaj len ten chlebik ostava...
zienky moj muz dnes chcel tutumutu🙂, ze nech nezaspim, ze len ulozi Mateja k spanku...no neviem kto koho uspal prveho ale z detskej ide chrapanie dvojhlasne a ja tu sedim pri MK jak picino🙂 a cakam. no asi zbytocne. tak Vam zelam dobru noc, nech tie nase deturence dobre spia a vstanu az o 5tej 🙂 (heh, zbozne zelanie)
Baby myslite ze pukance mozem???? No vlastne je uz neskoro, ale snad jej to nic neurobi, ved ta kukurica je uz vypukana 😉 Mala som na ne hrozitansku chut a cele dni som poriadne nejedla. 😉 Ale kecam, McDonald's to isti.
No ja som dala aj segedin, neodolala som.. maly to zvladol. skor som zistila, ze nemozem rajciny, to je komplet vyhadzany na tvaricke.. a teraz do seba tlacim pohar mlieka, tak mi chuti 😒 ale asi bude maleho boliet trosku brusko.. inak rastie ako z vody 😎 oblecko uz mu davam urcene detom 3-6mesacnym, do tych malych sa uz nezmesti..
@zuzky1104 ahoj, aj ja mam laktacnu krizu. a tusim je to normalne v tomto obdobi, takze klud. skus tie homeopatika, co tu baby pisali /pri prvom babatku som ich pouzila/ - ja iba pijem caj, robim si ho z anizu a feniklu (z kazdeho tak pol lyzicky na salku - kupis v oddeleni kde maju korenie). ja teraz castejsie prikladam, cca kazde dve hodky si pyta jest (predtym si pytal kazde tri hodky) .. chce to hlavne klud, nestresovat, mliecko znova pride, neboj ..
@katun A z mlieka bolieva brusko??? Chuda male, ja ficim na cerealiach a mliecku, ale nevyzera ze by ju to trapilo. Dnes mi dokonca okakala aj postel, oproti Maximovi je ona s bruskom bez problemov, ale nebudeme riskovat a zatukame na drevo. tuk tuk tuk
Ja som skusla ten popradsky caj pre kojace matky, ale take krce co som po tom mala, dakujem neprosim, takze moje nenavidena kminova polievka je v kurze, ale iba sem tam preventivne.
@mihouk no mliecko ked som pila, vadilo to aj adamkovi a zistujem, ze aj kubkovi,.. a ja mlieko milujem studene z chladnicky 😀 inak k tym cajom - najradsej som mala ten pre kojace matky z Teekane. ale su drahe a teraz som skusila spravit si len z toho korenia kupeneho /anyz a fenikel/ a je aj chutny, mne nerobi problemy a maly pekne prdka aj kaka - dnes teda riadne, dvakrat som ho umyvala pod vodou a prala vsetko co mal na sebe 😝
baby a na facebooku nieste žiadna ak ano dajte nik
@larosa ked toto čitam nedobre mi je....tvoja švagrinka musi velmi trpiet....detički by nemali citit bolest je to nespravodlive...mne ked je malinky zli tak mi je do plaču a ne to toto....velmi držim palce nech je už všetko v poriadku a nech je už jurko iba zdravučki a mamine že držim palčeki a posielam vele vela sil....teraz ich potrebuje...juj do plaču mi je....
baby a ako sa vari rascovy čaj?domaci
a je aj na kakanie?bo mali mi sice prdka o sto dušu ale kakat ani za toho...a tak raz za 4dni mu trošku pomožem rurkou a potom sa vykaka už sam?myslite že mu možem takto trošku pomahatMinak sa hned nato sam vykaka...
@mihouk ja pukance papam a vraj sa možu však teoreticky po nich ma človek vetry tak i babo ich bude mat
@mihouk ja sa na svokru nestažujem,,,i pomože i ponauči niekedy je to oka a niekedy jej na to poviem svoj nazor a hned skludni hormoni ale inak je v pohode
@martinka8 Natalka je zial uz 6 tyzdnov na UM, 3 tyzdne po porode som dostala zapal prsnika, horucka, zimnica, triaska, skratka hruza. Nasadili mi silnejsie antibiotika, po ktorych mi zial zmizla aj ta troska mlieka, co som mala - od zaciatku som mala velmi malo mlieka, mala bola dokrmovana Nutrilonom a teraz je uz len na Nutrilone. Sestra ale pri predchadzajucom dietati fungovala len na odsavacke, mala vypila priblizne 10 % svojej hmotnosti za den - aspon tak si pamatam. Sestra si to sledovala, lebo mala sa narodila hypotroficka, porodna vaha 2 kg, tak sestra davala pozor, aby riadne papala a priberala.
@michaelka5 ja píšem aj, kedy kakala, aby som nemala stres, keď sa mi zdá, že dlho nie 🙂
@mihouk super, že navarí 🙂 no ináč ja jem segedinsky 🙂 jedla som aj fazuľu, vlastne jem všetko, aj okoládu, len paradajky nie, ani ich nemám veľmi rada, a citrusy len trochu, pijem aj džúsy a malá je oK, v nemocke povedala primárka detského, že čo nerobí problém matke nemalo by robiť problémy ani dieťatku 🙂
@bboossoorka facebook- Katka Vasková
@larosa Ja som tiez uz jedla aj fazulu, ale tento tyden je nejaka nekludna a keby som zjedla nieco zle ako na potvoru by jej to uskodilo a nechcem riskovat. Ked svokra pojde domov, tak bude lepsie, lebo moja paranoja pracuje na plne obratky 😀 😀 😀 😀 Pridam si ta na FB.
@bboossoorka Facebook- Ivana Zak
@bboossoorka To iste som mala ja z mojou natalkou,tiez som jej musela pomahat,lebo sa nemohla vykakat.Tak nam doktorka predpisala homeopatika,2tyzdne som jej davala rano a vecer a dnes sa mi konecne sama vykakala...Juuuj,ale som bola stastna...Tiez som sa bala aby som jej tou rurkou neublizila,ale nemohla som ju nechat tak hrozne plakat ked som vedela,ze jej mozem pomoct..
@bboossoorka FB Martina Santovjakova,
@larosa @mihouk pridam si vas na FB.
Baby dnes uz je piaty den ci Lili nekakala, strasne, uz aby konecne zacala kakat kazdy den, lebo toto je hrozne. ☹
Tiež vás neviem ani jednu nájsť. FB Jana Ježovičová
Neviem co je s tym FB, ale ani jednu neviem najst
navrhujem "zneužiť" odkaz http://www.facebook.com/pages/Horský-hotel-Akad... a dať páči sa mi to na najnovšiu správu - súťaž. Ja som dala, tak by ste ma tam už mali nájsť 🙂

@zuzky1101 ma napadlo ze sak ked nechce z prsnika tahat, tak jej to vytahaj a daj z flase, ja som tak robila pri prvom lebo sa mi vobec neprisal, teda skusil to asi dva krat ale z flasky to slo lahsie tak sa mi vybodol na prsia☹...tak som odsavala asi 3 mesiace, potom ma to uz fakt nebavilo...tento druhy je zazrak sam o sebe, najprv len z flase a teraz mi moc flasku nechce, este aj ked sa napije z flase, musim mu dat cicik...🙂 na ukludnenie, a potom uz je spookojny...
skoda by bola mlieko stratit ked mas. no len odsavacka je robota navyse☹