icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
13. dec 2016

@veronikanellka171 tie vlhcene obrusky mozes mat v pohode aj bez krabicky ;)

zuzuk22
13. dec 2016

@natalia_17 mohla by som velmi pekne poprosit aj ja ten recept ? 🙂

sandri
13. dec 2016

@nikolienkaa @zuzuk22 pre mna bol klystir asi najhorsi zazitok z celeho porodu. Pritom v niektorych nenocniciach ho vraj nedavaju, ked sa rodi cisarskym. Akoze neboli to, ale to zavadzanie mi prislo strasne ponizujuce- este som mala stastie na mlafu standu sestricky, ktora pri tom zivala a frflala, ze jej to nejde zaviest (akoby som ja za to mohla!), potom sa zacala rozculovat, ze ta mydlova voda je vsade naokolo, no proste hrozne... Kebyze je tam ina sestricka tak by sa to dalo, ale toto bolo hrozne - baba o 10 rokov mladsia odo mna tam frfle v totalne intimnej a pre vacsinu zien neprijemnej situacii....

fronili
13. dec 2016

@mamuskazuzuska
@aniko_h babi krasne fotecky😊 rodinky sa nam rozrastu😍
@zuzuk22 mne odtiekla voda a isla som do nemocky hlienova zatka bola na tualetaku 10 min pred odtecenim vody.u nas klistir nedavju cize neni povinny ani holenie ale ja musim byt oholena mne to neda z hygien dovodov.ink uz je lepsis uz ma tak spodok nesvrbi dala som si aj repikovy obklad na noc a pomohol.
@ewinna bola som s tym u lekara vtedy som aj na to dostala nieco ale nebola som tehu takze teraz neviem co mozem.ale povedal mi vtedy ze sa hemeroidy vystikavaju ale zas dorastu tak som sa na to nedala 😕
@lalia87 aj ja by som bola rada keby pridem len s kontrakcimi do nemocky tento krat lebo doma je doma a mozes predychavat kym intervali nebudu pravidelne
@natalia_17 linecke sa nkoniec podarili dala som ich do dozi a su mäksie😊ale hod kludne recept od bbicky tie su vzdy naj podla mna

cookiee
13. dec 2016

@sandri
júúúj, tak to musel byť otrasný zážitok 😨

zuzuk22
13. dec 2016

@sandri no tak to ti verim teda. Ja som mala stastie na starsiu sestricku a bolo to raz dva ....

zuzuk22
13. dec 2016

@fronili tiez by som nemohla byt neoholena.... 🙈

cookiee
13. dec 2016

Baby, poradte mi,

na kočíku na konštrukcii som si ja sama "svojou hlúposťou" zlomila to očko, ktoré drží konštrukciu zloženú, keď idete cestovať autom.
Teraz neviem, či to mám ísť reklamovať alebo čo, keď idú sviatky a viem, že sa tá reklamácia predĺži o sviatky a ktovie kedy mi to vybavia......júúúúj, taká som nahnevaná sama na seba.....vrrrrrr 😠

lenkavalkova
13. dec 2016

@sandri pre mna tiez klistir neprijemny zazitok...ale tak co narobime, zatneme zuby ;). Mne dokonca kazala, aby som vydrzala co najdlhsie mat tu vodu v sebe a neist na zachod, ze mam vydrzat kolko sa bude dat! Tak som stepovala dovtedy pred zachodom, kym som to nerozchodila 😂. A potom ma uz volali na salu a ja ze, ale ja som este nebola a a ani mi uz netreba 😅. Pri druhom cisarskom som sla radsej hned, kym mi este trebalo 😀

misa1992
13. dec 2016

@cookiee ja mam tie iste bolesti ani doslapnut na nohy nemozem cela panva ma boli.a ano malicka sa menej hybe skor by som povedala ze uz sa len tak vypuci ze citim tvrde kde ma chrbatik aj zadok inak sa velmi nehybe.

lenkavalkova
13. dec 2016

Teraz sa ale bojim toho, ze ako mi zavedie ten klistir, ked mam hemoroidy ako prasa...to este len bude "zazitok" 😖

misa1992
13. dec 2016

@lenkavalkova detto :D s tymi hemeroidmi

nikolienkaa
13. dec 2016

@zuzuk22 inak to co mi vyraatali este mi zdania ?

mamuskazuzuska
13. dec 2016

@nikolienkaa nie, to mas ciste prasule ak teda myslis matersku.

nikolienkaa
13. dec 2016

@mamuskazuzuska áno dakujem 😊

julinka88
13. dec 2016

Ahojte baby dnes mam sono velke o 12 tej tak sa tesim ze uvidim malinku
Ja som rodila v pn a tam klistir nedavaju a oholia ta len pri cisarskom kusok tam kde potrebuju

jetotu
13. dec 2016

No baby
35+5tt váha 3880g 🙈🙈🙈
Hlavička tlači, cipok skrátený
Mám vydržať ešte aspoň 2 týždne :D

fronili
13. dec 2016

@jetotu ty kokos no dobru vahu ma drzim palceky 😊😊😊

zuzuk22
13. dec 2016

@jetotu drzim palce 🙂 no riadna váha teda 🙂 zvládneš to ;)

zuzuk22
13. dec 2016

@nikolienkaa nie to ti uz nezdania toľko budes dostavať ;)

nikolienkaa
13. dec 2016

@jetotu paanabeka to bude chrumka veľká 🙂 ale daaas to ;) nech to pôjde ako po masle
ja môj absolútne neviem koľko ma ,to som zvedavá fakt 😊👌

fronili
13. dec 2016

@nikolienkaa ani ja neviem kolko vazi veru ale ak nezabudnem sa opytam 29.12. Na poslednej poradni som sa zabudla opytať a odvtedy urcite narastla malinka 😍ale dava mi riadne zabrat posledne dni az to boli😐😍

nikolienkaa
13. dec 2016

@fronili mne to doktor vobec nepovedal minuly tyzden teda asi malého ani nemeral len srdiecko pozeral ale idem teraz v štvrtok mam tiež poradňu tak uvidím ...on ma vobec neposiela do nemocnice ani na pasy nič ....nechápem ....
Budem rodiť a este budem u svojho doktora na koze 😂😁

lenkavalkova
13. dec 2016

@nikolienkaa No veru, ved ty uz mas najvyssi cas. Uz by ta mohol poslat aspon na tie pasy ;)

verunqha23
13. dec 2016

Tak babenky som v 35 tt podla ultrazvuku moja baculka ma 2330 gramov a je jej v brusku faaajn:D otocena dole hlavou hihi a cmulala si palcek :D ... Gynekologicka sa nejako nevyjadrila ci idrm cisarskym alebo nie... Ani ster na streptokoka mi nerobila... No uvidime o tyzden mam zase poradnu

zuzuk22
13. dec 2016

@nikolienkaa
@lenkavalkova ja do nemocnice ani nebudem chodit na poradnu. U nas neposielaju. Az ked ides rodit uz . dovtedy poradne len u svojho dr ...😁

nikolienkaa
13. dec 2016

@zuzuk22 a ty kam chodíš do vrabel ? Ci?

zuzuk22
13. dec 2016

@nikolienkaa ano do vrabel ale ani dr zo zm neposielaju na poradne do nemocnice . a mam gynekologa ktory robi aj v nemocnici

elisebah91
13. dec 2016

Ja dneska na poradni všetko v poriadku, pasy fajn, prietoky fajn, krpček fajn... tak sa teším čo bude na buduci týžden. Mám nekalé myšlienky, že začnem pomaličky trošku prizdobovať a zvianočnievať obydlie, kedže som doteraz len ležala.

fronili
13. dec 2016

@nikolienkaa keby viem ze nebuvas inde povedala by som ze mame rovnakeho dokiho co sa tyka kontrol v nemocnici😅akurat ze u teba je teda uz na case ja mam este trosku casu.