Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@sandri ja mam termin 20.1. a dnes mi bolo oznamene ze 3 kg rovne... tak dikes. Ja tusim rastiem len obrov 😀
@jetotu no lebo predtým sme nedávali take nič veľké von z nás 😁 Aj mna to akokeby šák začalo bolieť a štipkat ale práve vtedy som zabrala a hneď vyšiel som si spomenula na hlavičku ;) škoda ze uz nemôžem ďalej cvičiť ....teraz ked som sa to naučila 😒
a bola som aj u vseobecnej pretoze ako ma uz tyzden nahana choroba hnusoba od vcera sa mi tak pohorsilo ze si hovorim nech ma pozrie a bum antibiotika a viem ze ona nedava ked nemusi, dnes som dead a az do vecera s krpcom sama doma :(
@veronikanellka171 drzim.palce a napis;)
@nikolienkaa takéto mám vysunut aj keď to štípe? Ja som myslela ze keď začne páliť mám vypustiť trochu
@jetotu ale tak urcite nie nasilu ak ta to moc boli,... mna naposledy ani nebolelo a vypudila som balónik od krvi ( ale zevraj to je bežne ) potom som uz nespinila len v Tom momente asi som si moc nafúkala a potlačilo to na krčok zevraj je uz mäkký a prekrveny tak zato
Povedze mi,nech uz nic nerobim.druha pracka perie,robila som.suhajdy,teraz som skoncila,o 3tej ideme do mesta na nakupy. Akoze vsetko ma boli ale ked ja neviem obsediet. Dufam ze ked som takato akcna tak aj to mrna zo mna len tak vyleti 🙂
Uz jem trubičky na Vianoce , zedla som och dokopy asi 50za tyzden ... som aj za ušami zafrkana 😁
A inak kvapkala som si antibiotiká do ucha,to nevadí ze ? Strašne ma bolelo 😢
@lalia87 no u mňa takýto kolotoč každý deň, do toho 19 mesačná raketa mi nedá ani sa vypišať 🙈😂 a dr mi povie :,, krcok zajdeny, musíte sa šetriť! " 😂😂😂 jasne, nech mi príde prichystat sviatky a vezme dieťa do tabora :D a ovciam nech pochádza seno a donesie vodu každý deň a budem ležať :D
@nikolienkaa
@nikolienkaa
@nikolienkaa no tak ja to skúsim opäť večer keď mala zaspí. No ja som práve dozrala suhajdy 🙈😂 idem robiť nové :D
@jetotu ty si cislo 😂😂
Baby a vy sa kam ponáhlate? Ja by som najradšej do konca vydržala, aj ked bude asi SC tak by som termín dala den pred TP 😅
@jetotu haha,sak toto,ja rano vstanem a zasadnem az vecer,vkuse vkuse mam co robit,a to by som chcela este vecer vanilk.rozky robit alebo zehlit :D esteze su tie sviatky uz za 9dni,lebo uz teraz mam 6 druhov a do vianoc daleko :D :D mna ani dokina nekuka,tak neviem ako som na tom zdola 😂
Baby,zienky,len si este uzivajte bruska 🙂 ja sa tiez neviem dockat malej a nevladzem uz nic porobit,no aj sa trosku bojim ako to budem zvladat 😲 je ine mat len to malinke babo a mat popri nom este takeho huncuta doma,no ale nejako zvladneme,ved sme ZENY!!!😀
Vcera sme mali v skolke besiedku s Mikulasom,tak na chvilku sme sa tam ukazali,lebo Simi sa este doliecuje doma...
Babi mala je aktivna az moc ako som spominala dokonca kope az tak ze to zaboli.dnes mam ale take jemne pichanice pod bruskom nemala ste to niektora?ak by nepreslo do zajtra pojdem na gyndu.ale ci nemate skusenosti?
@majaon to je presne dôvod preco dufam ze malinka pojde skor.pretoze nevladzem doslova padam na drzku v noci uz nespim len podriemavam takze som cez den ako keby ma treskol niekto bejzbalkou.do toho to moje sidlo doma.a mala v brusku mi dava riadne kopance ako som spominala ze az bolia.
@lalia87
Nechcem Ta strašiť ale že vraj ženy cca mesiac pred pôrodom majú takéto akoby som to nazvala....su velmi aktívne, odrazu majú strašne veľa energie a vtedy to vraj treba aj využiť. Že to vraj takto príroda zariadila 😝.....som minule niekde čítala ale nemusíš sa báť toto obdobie trvá len pár dní a potom už budeš len a len oddychovať 👍
@fronili pichat ta uz bude kadeco aj suska zdola 😀 takze moc neries pokial to nie je ziadna velka bolest 🙂
@fronili no a teraz si predstav ze v noci sa nevyspis lebo ta bude boliet sitie, babo sa bude budit, atd. a cez den nie len sidlo ale este aj babatko 😀 ktore nebude kopat ale dozadovat sa mliecka, pomojkania, prebalenia atd. 🙂
@mamuskazuzuska diky za info.no tam ma zatial nepicha chvala bohu😂pri simcovi som to nemala😊
@mamuskazuzuska tak to je pravda ale ba to som zvyknuta pri simonkovi som nespala az ked nedovrsil 20 mesiacov.ja uz chcem mat telo pre seba.pru simovu som bola v tehu posledny mesiac hrozne aktivna no teraz sa to neda povedat.
@cookiee ja to uz mam treti mesiac totizto 😂 a hovori sa tomu sy drom.uhniezdovania,proste zene prepina ale totalne 😂 😂 ale ja som vzdy bola taka,ja neviem obsediet a ked som zostala na pn a teraz ked uz mi byva relativne ok,pre mna to bolo ako trest ze nic nerobit. Hlavne chcem mat do vianoc vsetko hotove,potom uz pride polovicka a nehnem uz ani prstom 🙂
@jetotu mna to toez stipe, teraz som dva dni necvicila ale dala som 22cm.. druhy krat po sebe to boli ovela menej ale vzdy sa bojim ze ma roztrha..
@fronili ale hovoris mi z duse, mam tehotensku cukrovku, poriadne nic nemozem jest, 4x denne si picham do prsta a meriam glukozu, do toho som mega chora od dnes aj s atb, okrem nich si nemozem nic dat, mam opuchnute nosne sliznice nemozem dychat ale streknut si nemozem nic, staci ze tlacim atb... vecicky pre krpca nemam poprate pozehlene, lebo maleho mam doma a pri nom nemozem mat zehlenie rozlozene takze dufam ze buduci tyzden (ktory ale bude riadny zahul lebo mam milion vysetreni a do toho nejake vianocne party a tak) sa k tomu dostanem... A chcem sa uz poriadne najest, dat si aj nieco sladke bez riskovania vysokeho cukru...
@mamuskazuzuska tak to ti verim.a nezavidim ozaj.ja mam chvala bohu darceky pobalene a pre malinku veci nachystane.Jedine co chyba je ozdobit stromcek ktory budeme zdobit zajtra s malym.snazim sa ho do vsetkeho zapajat som rada ze ho to zatial bavi😂aj do pracky mi pomaha veci nalozit a zameta somnou a take malickosti.aj ked sice viac roboty snim ako bez neho ale chcem aby sa naucil poriadku😊
A este chcem piect dnes linecke,cez vikend medovnicky ak sa hadam podari.a buduci tyzden este 2 druhy kolacov.len musim urobit dvojite davky zo vsetkeho nakolko mam svokricku na PN mala nehodu a urvalo jej skoro cely prst tak peciem aj prenu.A po vianociach musime prerobit obyvku na spalnu na par mesiacov nakolko sa nam nepodarilo dokoncit tento rok chalupku ako sme planovali.Takze posledne dni boli dost stresujuce a maly mal tiez narocne obdobie teraz.Snazim sa mu ale co najviac venovat nechcem ho ukratit o cas s maminkou.ked pride malinka budem sa musiet rozdvojit😅
@veronikanellka171 a to tlačiť mám či len nechať panvovym svalstvom vyjsť? A aj keď to páli? Večer znova skusim
@fronili kolace nespominaj, ja som na nervy lebo vlastne ani nic nepeciem tym ze malemu netreba, manzel ten povedal ze teda jemu uz vobec nie a ja nemozem 😀 nieco malo mi donesie mama ale ja budem na to len smutne pozerat 😀 a vanilkove rozky prudko mozem, ja si ich po porode namojdusu upeciem 😀
@veronikanellka171
@nikolienkaa no a kým vopcham dnu ten balónik som cela zadrbana od lubrikantu, kondóm mi zleze no masaker 😂😂😂😂😂
@jetotu podobne 😂😂😂 ja som ved na tich pár použitý aj librilant cely skoro minula 😂😂

@nikolienkaa no s panvou som na tom podobne 🙂 dnes som začala cvičiť no a... Ono dnu som Fulla asi 3-4x a pohoda necítim nič. Ale keď začnem ho vysuvat von štípe jak prasa musím vypúšťať... Až na 16-16,5 cm vypustiť ta to normálne? Má to stipat či ne?