Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa podľa mňa to vôbec nemá vplyv a dr asi nevie o takej pomocke lebo samotné cvičenie s balónik ti pôrod nevyvoláva a ani sa nedostane dnu. Jedine ze sa otvára tak vtedy by som necvicila
@jetotu ja ho uplne vytlacim von akoby som ho porodila.. ale ja cvicim tak ze pomaly nafukujem nech sa to pomaly roztiahne a potom ho "porodim"
@veronikanellka171 aj keď štípe? Tak potom kedy je tá hranica že nemám ho,, tlačiť,, ? teda že ho mám zmenšiť?
@nikolienkaa aj podla mna streptokok s balonom nic nema no neviem no :( 100ludi 100chuti
@jetotu nemalo by stipat, skús menej nafúkať a tak vytláčať a o pár dni skús pridať na centimetroch mne pomáhal aj detský olejcek keď som si pred cvičením pomasirovala hradzu😝
@veronikapodolska no dnes prvýkrát a tak to stipat že som ho vlastne celý sfukla... 16,5cm. Tak budem asi zatinat zuby, lebo takým tempom ďaleko nezajdem, a rodiť môžem každú chvíľu :D a tá masáž hrádze... No mne je z toho zle, normálne na odpadnutie 🙈
@jetotu hej stipe ma to niekedy
Ale olejcek by sa nemal k tomu dostať ..len všetko co je na vodnej báze
@veronikapodolska
@jetotu
@jetotu no je možné že sa ti tam urobila trhlinka a to ta vlastne stipe pri tom tkaku☹
@nikolienkaa to som nevedela, ja som používala olejcek aj pred tromi rokmi a balónik je v pohode, ale tak úplne jemnučko no je mi to príjemnejšie ako lubrikant 🙂
@nikolienkaa olej sa nesmie používať na balónik, ale na samotnú masáž hrádze. Môže sa olejom narušiť štruktúra balonika, preto sa má používať len lubrikant na vodnej báze
@jetotu presne
@nikolienkaa
@veronikapodolska
@veronikanellka171 takže baby aj keď to štípe mám tlačiť hej? Nepotrham sa:D
@fronili Tak urcite nechcem ani ja pretahovat,od noveho roku sa chystam ci uz behat po schodoch,viacej sexovat 😉 alebo pogooglim co este vyvolava porod,ale aj pri Simonkovi som skusala vsetko mozne,chcela som aby sa narodil na Valentina a vydrzal presne na TP - 17.2.,no a to som mala v 7.mesiaci kludovy rezim...Len si chcem este vychutnat tie pocity ked mam v sebe novy zivot,kopanceky,lebo to uz pp. nezazijem.Ale po porode sa tiez budem musiet rozdvojit asi 😀😀😀
@jetotu hej hej ale s mierov neze das zajtra 28cm 😂😂😂😂
@majaon jej moja slečna bude mat tiež 3 Rocky 17.2 a tiež sa mi páčil valentínsky dátum, povodne som mala termín 23.2 tak uvidime ako to bude teraz🙂
@jetotu áno len tlač ,ale všetko s mierou fakt 👌 Ved aj ked tlacis väčšie hovienko tak to zastipe 😂😂a potom sa to zas dá dokopy 🙂 ale mne to dako nešlo na viac než 22cm uz som sa cítila totálne plna ze sa mi ani viac nedá nafúknuť ... no uvidím ci teda budem pokračovať 🙂
@veronikapodolska no bola by sranda keby sa nam aj tito drobci narodili v rovnaky datum,ako pozeram sme v rovnakom tt 😀
@nikolienkaa čekaj. Idem na to pokus dva :D
@jetotu všetko píš potom 😂
@nikolienkaa no dobre, prišla som na to ze keď to začne stipayymusim poriadne zatlačiť, ale pridrzujem rukou aby nevyletel :D no ráno 1.x 16cm potom 16,5 teraz 17- ale už nič nestipalo. dám na každý deň 1cm aspoň. Dúfam že to je reálne 🙈
@jetotu ja len neviem akým štýlom dôjdeme na cca 32 cm 🙈😂
Baby ja som mrtva....pobede prechadzka s olim 2 a pol hodinova....a teraz od pol 7h do 20h dalsia prechadzka... Pred ktorou som este umyla aspon rychlo riad a spravila a supla do chladnicky cesto na medovniky...zajtra alebo pozajtra budem robit... A nohy ma bolia nenormalne.. ..vyvalila som sa uz pred tv a dnes sa uz asi nepostavim....iba ak by ma žeriav zdvihol 🙈🙈🙈🙈
@nikolienkaa no hlavne nech sa nejak pripravíme na tie hlávky sisate :D
@jetotu ja keby viem asi orientačnú váhu malého ale nič ... môj doktor mi povedal ze je uz dosť veľký uz ho nevie pomedat a hotovo...
@zuzuk22 podobne sa cítim, celý deň som vypekala a nohy mám ako dve rúry opuchnuté 😒 už nevládzem, neviem kto ma prenesie do postele asi tiež žeriav😉 ráno konečne poradňa po dlhom čase skoro po troch týždňoch tak šom zvedavá....

@jetotu ináč písala som mojej pôrodnej a ze ten streptokok nič neznamená pre mna ale babo budú chrániť prinporode čože možem cvičiť s balónom a doktor môj mi to zatrhol 😏😏