icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
15. dec 2016

@marusia_81 drzim palce 🙂 mne chvala bohu neopuchaju nohy ale bolia ma jak konaa dnes 😳

jetotu
15. dec 2016

@nikolienkaa tak ja to vidím na chodiace odplienkovat medvieda 😂😂😂😂

marusia_81
15. dec 2016

@zuzuk22 tak to ti verím, to ja by som už asi nezvládla toľko behať . Stačí keď doma porobím a som hotová 😨

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu nestraš 😢🙈🙈😂😂

lalia87
15. dec 2016

Baby aj vas tak strasne tlacia rebra? Mna brutall komplet cele dni,ani lezat,ani stat,ani sediet,uplne jak silno keby mi do nich tlacilo,sak asi aj tlaci 🙂 ale neprijemne to je fest

jetotu
15. dec 2016

@lalia87 mňa skôr stále reže dolu 🙈 nemôžem krok vtedy urobiť

zuzuk22
15. dec 2016

@lalia87 veru aj mna ale len na pravej stane ....😒

nikolienkaa
15. dec 2016

@lalia87
@jetotu
@zuzuk22
bože baby ja mam pôrod pred dverami ale mne nič neni ani korela 😂

sandri
15. dec 2016

Ja musim ist zajtra znova k dr. Som jej povedala, ze posledny tyzden sa rano budim s totalne spuchnutymi prstami na rukach, tak ma chce preventivne vysetrit. Vobec sa mi tam nechce znova trepat, je to dost narocne na logistiku - maly do skolky a ja tam na 8:00... K tomu som spravila linecke kolace a krize mam v kybli... A hoci su z 0,5 kg muky, mam pocit, ze ich je malo 😀

lalia87
15. dec 2016

@nikolienkaa sak ty si unikat,stastna zena cele tehu 🙂

nikolienkaa
15. dec 2016

@lalia87 aby ma to nedobehli pri pôrode 😺

emily0412
15. dec 2016

Prisla mi a je mala cez prsia. Posuniem za 15 e aj s postovnym. Velkost s/m

lalia87
15. dec 2016

@emily0412 aku nosis vacsinou velkost? Lebo ja S-36 nieco 38,tak ci by aj mne nebola mala

emily0412
15. dec 2016

@lalia87 mne je akurat ako uliata, ale ten svik co ma byt pod prsiami mam v polke prs a vyzera to divne 🙂 cize velkost super len som neratala stym ze mi narastli prsia velmi. A cisla nosievam vacsinou 38/40 cize m/l

lalia87
15. dec 2016

@emily0412 no videla som v skupine.tvoje tehu fotky a veru.mas ovela vacsie prsia ako ja,takze mne by mohla byt ok 🙂 ja by som ju vzala a uvidim. Napis mi do spravy c.u.:wink:

emily0412
15. dec 2016

@lalia87 mozeme sa dohodnut tak,ze ja ti ju poslem 1.triedou a ak by aj tebe bola zla, tak mi ju jednoducho posles naspat 🙂 ale je fakt ze krasna podla mna ti bude. Keby mi nenarastli teraz prsia tak mi je akurat ☹ poslem ti cislo uctu do spravy

misinkad
15. dec 2016

baby, bola som dnes na prvej poradni uz v nemocke u primara, u ktoreho budem rodit a pytala som sa na tie bolesti panvovych kosti, kedze u mna je to neskutocne. az tak, ze som vcerra plakala. jeho odpoved - nic s tym neurobime, treba vydrzat. je to vplyvom hormonov, makknu kosti a roztahuju sa. ani na posteli sa neviem pretocit, ani dvihnut nohu....

kwr
15. dec 2016

@misinkad nie si v tom sama...aj mne povedali babice ze sa s tym neda nic spravit a ze je to normalne a bezne...len uprostred noci medzi krmenim starsieho a vyletmi na zachod sa tomu tazko veri....

nikolienkaa
15. dec 2016

No bola som pažravá tak som si este krupicu robila a dako mo ostalo zle tak som sa z nej aj dovracala,samozrejme som zas hladná bola tak som uz zedla odvtedy jablko,banán a az teraz horalka ma zachránila 🤘😄😂

sandri
15. dec 2016

Baby u nas sa maly pred hodinou dogrcal, takze jeho osprchovat, prezliect postele, kedze si ogrcal mojkacika, tak som ho rovno supla do pracky na rychloprogram... A pracka mi neodstreduje! Ma porazi! Z mojkacika leje voda, maly nakoniec zaspal bez neho a ja len dufam, ze to bolo zblbnutie pracky a ze zajtra ked ju opat zapnem, tak bude fungovat. Rok stara pracka... ☹

fronili
16. dec 2016

Babi som presne 34+0 este 6 tyzdnov💖ja uz nevlaaadzem😂v noci nespim len driemem hruza🙉

nikolienkaa
16. dec 2016

@fronili krásne brusinooo, čiže si 35tyzdeeen 🙂

nikolienkaa
16. dec 2016

@kwr uz ste dávali stromcek ?

veronikanellka171
16. dec 2016

Dobre ranko.. ach ja mam strasne dlhe noci.. stale curam ani neviem kolko krat.. stale mam potrebu spat na pravej strane, na lavej vydrzim iba chvilku ale tym ze som stale na pravej mam ju normalne vylezanu az ma boli.. pretacanie z boka na bok ma boli neskutocne :(

nikolienkaa
16. dec 2016

@veronikanellka171 dobre raaaanko 😊 Aj ja stale len cikat ci je deň ci je noc .... ja mam termín o dva týždne s ja este spím dole bruchom 😂😁😁😁😁 ale láka ma vždy aj ten pravý bok ,ľavý mam vylezany 😁

veronikanellka171
16. dec 2016

@nikolienkaa a otvaras sa uz? 🙂

nikolienkaa
16. dec 2016

@veronikanellka171 nepozeral ma ten chmulo zato ze mam toho streptokoka, no chápeš a cil teda uz vobec nebudem vediet Jak som nAtom....o tyzden štvrtok mam ďalšiu poradňu ,som zvedavá

fronili
16. dec 2016

@nikolienkaa ano vlastne vstupujem do 35 tt ale tiez mam strasne dlhe noci vkuse chodim cikat ide ma uz picnut.sice stale lepsie ako pri simcovi 12x za noc ale aj tak.priroda to zariadila estelen nam zacnu dlhe noci s drobcekmi😍💖

lenkavalkova
16. dec 2016

Tak ja baby tak isto, v noci pretacanie na posteli boli... cez den pichanie zo spodu, ked spravim par krokov a do toho ta svinska zlata zila...dnes ma tak boli, ze mi je do placu a to chcem ist aspon par darcekov kupit. Cez vikend staviame stromcek a este chcem nieco upiect. Tie co cvicite s tym balonikom obdivujem, ja by som to uz nedala. Ledva si viem gate obliect 😂 😅

nikolienkaa
16. dec 2016

@fronili ja som strašne zvedavá ci budem kojiť 😏 Ale to kolostrum mi tece uz aj vyše mesiaca 👏🏻