Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa tak ja to vidím na chodiace odplienkovat medvieda 😂😂😂😂
@zuzuk22 tak to ti verím, to ja by som už asi nezvládla toľko behať . Stačí keď doma porobím a som hotová 😨
@jetotu nestraš 😢🙈🙈😂😂
Baby aj vas tak strasne tlacia rebra? Mna brutall komplet cele dni,ani lezat,ani stat,ani sediet,uplne jak silno keby mi do nich tlacilo,sak asi aj tlaci 🙂 ale neprijemne to je fest
Ja musim ist zajtra znova k dr. Som jej povedala, ze posledny tyzden sa rano budim s totalne spuchnutymi prstami na rukach, tak ma chce preventivne vysetrit. Vobec sa mi tam nechce znova trepat, je to dost narocne na logistiku - maly do skolky a ja tam na 8:00... K tomu som spravila linecke kolace a krize mam v kybli... A hoci su z 0,5 kg muky, mam pocit, ze ich je malo 😀
@nikolienkaa sak ty si unikat,stastna zena cele tehu 🙂
@lalia87 aby ma to nedobehli pri pôrode 😺
baby, bola som dnes na prvej poradni uz v nemocke u primara, u ktoreho budem rodit a pytala som sa na tie bolesti panvovych kosti, kedze u mna je to neskutocne. az tak, ze som vcerra plakala. jeho odpoved - nic s tym neurobime, treba vydrzat. je to vplyvom hormonov, makknu kosti a roztahuju sa. ani na posteli sa neviem pretocit, ani dvihnut nohu....
No bola som pažravá tak som si este krupicu robila a dako mo ostalo zle tak som sa z nej aj dovracala,samozrejme som zas hladná bola tak som uz zedla odvtedy jablko,banán a az teraz horalka ma zachránila 🤘😄😂
Baby u nas sa maly pred hodinou dogrcal, takze jeho osprchovat, prezliect postele, kedze si ogrcal mojkacika, tak som ho rovno supla do pracky na rychloprogram... A pracka mi neodstreduje! Ma porazi! Z mojkacika leje voda, maly nakoniec zaspal bez neho a ja len dufam, ze to bolo zblbnutie pracky a ze zajtra ked ju opat zapnem, tak bude fungovat. Rok stara pracka... ☹
@fronili krásne brusinooo, čiže si 35tyzdeeen 🙂
@kwr uz ste dávali stromcek ?
Dobre ranko.. ach ja mam strasne dlhe noci.. stale curam ani neviem kolko krat.. stale mam potrebu spat na pravej strane, na lavej vydrzim iba chvilku ale tym ze som stale na pravej mam ju normalne vylezanu az ma boli.. pretacanie z boka na bok ma boli neskutocne :(
@veronikanellka171 dobre raaaanko 😊 Aj ja stale len cikat ci je deň ci je noc .... ja mam termín o dva týždne s ja este spím dole bruchom 😂😁😁😁😁 ale láka ma vždy aj ten pravý bok ,ľavý mam vylezany 😁
@nikolienkaa a otvaras sa uz? 🙂
@veronikanellka171 nepozeral ma ten chmulo zato ze mam toho streptokoka, no chápeš a cil teda uz vobec nebudem vediet Jak som nAtom....o tyzden štvrtok mam ďalšiu poradňu ,som zvedavá
@nikolienkaa ano vlastne vstupujem do 35 tt ale tiez mam strasne dlhe noci vkuse chodim cikat ide ma uz picnut.sice stale lepsie ako pri simcovi 12x za noc ale aj tak.priroda to zariadila estelen nam zacnu dlhe noci s drobcekmi😍💖
Tak ja baby tak isto, v noci pretacanie na posteli boli... cez den pichanie zo spodu, ked spravim par krokov a do toho ta svinska zlata zila...dnes ma tak boli, ze mi je do placu a to chcem ist aspon par darcekov kupit. Cez vikend staviame stromcek a este chcem nieco upiect. Tie co cvicite s tym balonikom obdivujem, ja by som to uz nedala. Ledva si viem gate obliect 😂 😅
@fronili ja som strašne zvedavá ci budem kojiť 😏 Ale to kolostrum mi tece uz aj vyše mesiaca 👏🏻

@marusia_81 drzim palce 🙂 mne chvala bohu neopuchaju nohy ale bolia ma jak konaa dnes 😳