Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@weroneeka gratulujeeem 🙂 to bolo rýchle 🙂 nech ste len zdraví a nech si rychlo fit ;) ked bude čas opis nám podrobnosti
@weroneeka Gratulujem a vela zdravicka❤
@fronili
Ahoj, ja som tiež mala presne takýto výtok ako ho ty popisuješ. Intímku som si menila 3x za den aj som sa umývala 2x denne a stále som sa zle cítila. Od 36tt som si začala robiť sedacie kúpele z ostružiny malinovej a prešlo mi to.....ak chceš tak vyskúšaj 1x denne po cca 20 min.
Držím palce a daj potom vedieť 🙂
Baby, inak ja som taká chorá 🤒
A k tomu este aj muž je chorí, no celé zle....
A dnes majú synovcovia narodeniny, môj ma 6 rokov a mužov ma 5 rokov a taaaak som sa tešila, že pôjdeme na oslavu 🙂
Ale v tomto stave asi tažko a to su u nás vianočné trhy, som chcela ísť kuknúť ☹
Idem oddychovať, musela som aj na pohotovosť skočiť, pre istotu ale nič mi tam nedali ale pre pokoj v rodine 🙂
Dakujem vsetkym 🙂
Bolo to velmi rychle, ale citim sa skvelo. Neviem co tu davaju do infuzii, ale chcem to domov :D
Som velmi prekvapena z Kramarov, uzasny pristup. Mala som spinalku, takze som bola uplne pri vedomi a vtipkovali, snazili sa to odlahcit 🙂
Uz len pockat, kym sa dostanem z JIS a budem mat pri sebe dcerku 🙂
Len je strasne malicka, 46cm a 2220g, tak dufam, ze do Vianoc nas pustia 🙂
@cookiee to je na nervy ta choroba ,tak sa rychlo vylieč a vypotiť s mužom 😁
Inak pozerám ty mas tiež termín 1.1. ? 😊👌
@weroneeka v prvom rade srdecne gratulujem a vela zdravicka prajem. Nech vas pustia cim skor domov. A v ktorom tyzdni sa malinka narodila? Drzte sa!
@lenkavalkova dakujem 🙂
Narodila sa presne 37+0 🙂
Lekar nam stale hovoril, nech pockame do 38tt a ona posluchla na den 🙂
@nikolienkaa
@nikolienkaa ta to co ty stvaras? 😂🙈 maticko zem. Neskorá koberca? :D no ja večer ziadenpokrok stále na 19. Dnes skúsim zas o jeden cm. Ale boli ma to nooo. A čo sa týka toho krčka je to OK, mne tiež po vaginalnom vyšetrení šla krv. Neboj to je ok. Kým to prestane.
@weroneeka gratulujem mamina k uzlíčku 🙂 teda to by som chcela aj ja... rýchlo, neni čas stresovať 🙂 Ako zvládaš spinalku?
@weroneeka gratulujeeem a kolkat si tt? 🙂 boze zaaavidim ti
@nikolienkaa hej hej dam si najprv aj menej nez minule 🙂
@weroneeka aha uz vidim 🙂 tak super 🙂
@weroneeka 10x prispevok lebo si ma rozklepala lebo aj ja to uz chcem mat za sebou :D chcela som sa ta opytat ci si bola aj nejak uz otvorena na poradnach
Je možné že mám poslickov každých 40 minút cca po 5 minút?

@weroneeka gratulujeeeem 🙂 tak uz to mas aspon za sebou 🙂