icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

verunqha23
17. dec 2016

@weroneeka gratulujeeeem 🙂 tak uz to mas aspon za sebou 🙂

kwr
17. dec 2016

@weroneeka gratulujem maminka! A pochval sa co mate🙂

nikolienkaa
17. dec 2016

@weroneeka gratulujeeem 🙂 to bolo rýchle 🙂 nech ste len zdraví a nech si rychlo fit ;) ked bude čas opis nám podrobnosti

lalia87
17. dec 2016

@weroneeka aaaa mamulaaa,super,gratulujem zo ❤ vela zdravicka drobatku a tebe skore zotavenie.

majaon
17. dec 2016

@weroneeka pripajam sa ku gratulacii 😍 prajem hlavne vela zdravicka obom ❤

zubrienka1
17. dec 2016

@weroneeka Gratulujem a vela zdravicka❤

cookiee
17. dec 2016

@weroneeka
Jeeej....gratulujem a obidvom Vam prajem hlavne veľa veľa zdravička a Tebe rýchle zotavenie 😀

cookiee
17. dec 2016

@fronili
Ahoj, ja som tiež mala presne takýto výtok ako ho ty popisuješ. Intímku som si menila 3x za den aj som sa umývala 2x denne a stále som sa zle cítila. Od 36tt som si začala robiť sedacie kúpele z ostružiny malinovej a prešlo mi to.....ak chceš tak vyskúšaj 1x denne po cca 20 min.
Držím palce a daj potom vedieť 🙂

fronili
17. dec 2016

@cookiee jej vdaka za radu ostruzinu mam doma tak ked prideme dnes vecer domov tak si sadnem na 20 minut.rozmyslala som aj nad repikom ale skusim tu ostruzinu.

weroneeka
17. dec 2016

@kwr mame dievcatko, Misicku 🙂

cookiee
17. dec 2016

Baby, inak ja som taká chorá 🤒
A k tomu este aj muž je chorí, no celé zle....
A dnes majú synovcovia narodeniny, môj ma 6 rokov a mužov ma 5 rokov a taaaak som sa tešila, že pôjdeme na oslavu 🙂
Ale v tomto stave asi tažko a to su u nás vianočné trhy, som chcela ísť kuknúť ☹
Idem oddychovať, musela som aj na pohotovosť skočiť, pre istotu ale nič mi tam nedali ale pre pokoj v rodine 🙂

fronili
17. dec 2016

@weroneeka jeeeej gratulujem to je super sprava.a ako sa mate?co drobcek?drzim palceky necj je vsetko oki.💖

weroneeka
17. dec 2016

Dakujem vsetkym 🙂
Bolo to velmi rychle, ale citim sa skvelo. Neviem co tu davaju do infuzii, ale chcem to domov :D
Som velmi prekvapena z Kramarov, uzasny pristup. Mala som spinalku, takze som bola uplne pri vedomi a vtipkovali, snazili sa to odlahcit 🙂
Uz len pockat, kym sa dostanem z JIS a budem mat pri sebe dcerku 🙂
Len je strasne malicka, 46cm a 2220g, tak dufam, ze do Vianoc nas pustia 🙂

nikolienkaa
17. dec 2016

@cookiee to je na nervy ta choroba ,tak sa rychlo vylieč a vypotiť s mužom 😁
Inak pozerám ty mas tiež termín 1.1. ? 😊👌

lenkavalkova
17. dec 2016

@weroneeka v prvom rade srdecne gratulujem a vela zdravicka prajem. Nech vas pustia cim skor domov. A v ktorom tyzdni sa malinka narodila? Drzte sa!

weroneeka
17. dec 2016

@lenkavalkova dakujem 🙂
Narodila sa presne 37+0 🙂
Lekar nam stale hovoril, nech pockame do 38tt a ona posluchla na den 🙂

zuzuk22
17. dec 2016

@weroneeka jeeej gratulujeme zo srdiečka 🙂 hlavne nech ste zdravý 🙂

fronili
17. dec 2016

@weroneeka pokial bude malinka v poriadku a nebude silna zltacka urcite vas pustia domkov si myslim.Nad 2 kg sa pusta domov ked je vsetko ako ma byt😊💖daj nam vediet ako sa vam dari.A super ze boli k tebe taky dobry 😊😊😊

weroneeka
17. dec 2016

@fronili dakujem, to by bolo super, keby sme si ju doniesli pod stromcek 🙂

jetotu
17. dec 2016

@weroneeka woooow 🙈💖 to bola rychlofka 🙂 blahoželám a veeela veľa zdravíčka želám 👌😘💖

jetotu
17. dec 2016

@nikolienkaa
@nikolienkaa ta to co ty stvaras? 😂🙈 maticko zem. Neskorá koberca? :D no ja večer ziadenpokrok stále na 19. Dnes skúsim zas o jeden cm. Ale boli ma to nooo. A čo sa týka toho krčka je to OK, mne tiež po vaginalnom vyšetrení šla krv. Neboj to je ok. Kým to prestane.

sandri
17. dec 2016

@weroneeka gratulujem! Uzivajte si drobceka 🙂 vela spanku a mliecka prajem.

elisebah91
17. dec 2016

@weroneeka gratulujem mamina k uzlíčku 🙂 teda to by som chcela aj ja... rýchlo, neni čas stresovať 🙂 Ako zvládaš spinalku?

mirka8492
17. dec 2016

@misinkad ja idem do šace...zajtra idem na prvú poradnu, keďže som volala doktorovi, kt. mi odporučila známa. objednal ma na zajtra, tak som zvedavá, termín mám 25. január ale možno to príde aj skôr.

veronikanellka171
17. dec 2016

@weroneeka gratulujeeem a kolkat si tt? 🙂 boze zaaavidim ti

veronikanellka171
17. dec 2016

@nikolienkaa hej hej dam si najprv aj menej nez minule 🙂

veronikanellka171
17. dec 2016

@weroneeka aha uz vidim 🙂 tak super 🙂

veronikanellka171
17. dec 2016

@weroneeka 10x prispevok lebo si ma rozklepala lebo aj ja to uz chcem mat za sebou :D chcela som sa ta opytat ci si bola aj nejak uz otvorena na poradnach

jetotu
17. dec 2016

Je možné že mám poslickov každých 40 minút cca po 5 minút?

kwr
17. dec 2016

@jetotu fuha, poslickovia a pravidelni? No neviem...este nejake ine priznaky mas? Skus teplu sprchu alebo elektricku podusku ci prejdu alebo nie...