icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
18. dec 2016

@jetotu 😂😂😂😂😂😂😂😂

fronili
18. dec 2016

@mamuskazuzuska tak to veru neviem ja som sa tam pridala alebo ma tam hodilo ja uz ani neviem.ale sledovat aktivne som zacala posledny mesiac nakolko som bola ib tu v diskusii januroviek

fronili
18. dec 2016

@jetotu babi ja s vas odpadnem od smiechu.tí chlpi vedia perlit do vetra😂😂😂

mirka8492
18. dec 2016

@misinkad ku mudr. gimerovi 🙂 dnes som bola prvýkrát na poradni🙂

majaon
18. dec 2016

@kwr ja si už aj vonku keď chodím pridŕžam brucho,čo sa bojim aby mi nevybehla babula 😀

misinkad
18. dec 2016

@mirka8492 ja som bola vo stvrtok. A vsetko je oki?drzim prsty

zajinka123
18. dec 2016

@weroneeka gratulujem 🍀

zuzuk22
18. dec 2016

@majaon krasne brusko 😍

mirka8492
18. dec 2016

@misinkad a ku komu ideš ?🙂 ano všetko ok, robili mi len tie pásy (20 min.) a vysetril ma zospodu... inak nic

veronikanellka171
18. dec 2016

Ja som si dneska dala teplu vanu umyla si vlasy a pijem si ten caj z ostruziny a tomas zasa to pijes (lebo uz rano som) a ja ze hej dneska idem rodit, dala som si vanu a zacali ma trocha bolet krize. Ked ma zacne daco bolet si idem rychlo vyzehlit vlasy a namalovat sa a on ani nechcel ale v smiechu ze boze ty si jebnuta neni jeho jak budes vyzerat a ja kukam jak puk a smejem sa co si mi to povedal? 😂😂😂😂😂 a on ze mohla si toto povedat ze sa este namalujes a vyzehlis a ja ze a musim byt pekna na fotke potom ze ma akoze nic nebolelo 😀

sandri
18. dec 2016

@veronikanellka171 ty si pripad... 😂

zuzuk22
18. dec 2016

@veronikanellka171 tiez som to hovorila pred prvym porodom ale ked to na teba pride nebudes veru riesit ako vyzeras 😂😂😂

kwr
18. dec 2016

@veronikanellka171 hahahahaha tiez som si myslela a aha ako som vyzerala po 15-hodinovom porode...a toto je dobra fotka este;) tentoraz dufam ze to pojde rychlejsie a budem vyzerat trochu lepsie;)))
Mimochodom dnes je to presne 15 mesiacov....

nikolienkaa
18. dec 2016

@kwr naaaahodou peknaaaaa 👏🏻 A aky vlasaaac 😁😍

veronikanellka171
18. dec 2016

@kwr ved si tam krasna 🙂

kwr
18. dec 2016

@veronikanellka171
@nikolienkaa baby dakujem🙂 dnes som nejaka rozcitena ze to moje mini mimco je uz take velke....dufala som ze o tomto case uz bude z neho velky bracho...

lalia87
18. dec 2016

@kwr ved si tam akaaa kraaasna 🙂

nikolienkaa
18. dec 2016

Mne dako trpnu prsty na rukách ked ležím...to mi maly moze tlačiť nerv ,ze ? Ked vstanem uz je v poho.....
A zas ma kríze začínajú boliet

fronili
18. dec 2016

@kwr kraaasna fotecka taku by som brala keby si videla mna zajtra poslem.pripomente mi bola som tam total spuchnuta a naliata vodou.aj make up som mala😅a nic nepomohol😂

nikolienkaa
18. dec 2016

Baby ja sa uz nezmestim do koži strašne veľké mi pripadá uz to brucho ja len dufam ze nebude taký veľký aj maly 😂
Cítim sa ako 🐳 Na suchu
A ako spozorujeme ze ide dolu bruško ? 😁😂

nikolienkaa
18. dec 2016

Zabudla som pripojiť fotku

fronili
18. dec 2016

@nikolienkaa niekomu neklesne brusko vobec ale hovori sa ze ked si mozes volne polozit ruku medzi prsia a brucho.mne kleslo 4-5 dni pred pôrodom.

fronili
18. dec 2016

@nikolienkaa a brusko mas krasne ale chapem ta ja uz mam teraz problem sa obut co bude v januari🙉

nikolienkaa
18. dec 2016

@fronili mna obúvat uz musia rodinni príslušníci ,z malého by bolo rizoto 😂😂😂 keby sa zohnem

misinkad
18. dec 2016

@mirka8492 k primarovi.buduci piatok kontrola znova.aj mne to iste robili

sandri
18. dec 2016

Konecne vsetko poprate, polovica ozehlena, druha polovica sa susi. Uz som zacala aj tasku do porodnice balit, ale zatial som zbalena len tak napoly. Ale prinajhorsom to uz dako narychlo zbucham, kebyze to na mna nahle pride 🙂

jetotu
18. dec 2016

@nikolienkaa no máš ho veru že guľaté 🙂🙂 ja viem ze moje padlo tak, že si zapnem kabát až hore :D a že sa dokážem zrazu peknepredhnut a opäť na dotyk nachytať rebrá. :D a že mi jazva po cisárskom sa schovala nižšie ;) zajtra spravím pkrovnavaciufoto 🙂

majaon
18. dec 2016

@kwr prvy moment som myslela,ze si uz porodila teraz 😲😝,no ale vyzerala si super 👍

baby ja tiez musim byt namalovana,inak nejdem ani kos vyniest,ale ked ma to chyti v noci,tak radsej ziadne foto mna,len malinkej 😀

mattkapd
18. dec 2016

Ja mam od začiatku nejako padnute to bruško.. Každý den sa modlim aby som vydržala aspoň do toho 38tyzdna..

verunqha23
19. dec 2016

Baby vobec nemozem spat :/ ... Uz tyzden stale len ponocujem... To je hrozne :/ ...