icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
19. dec 2016

@verunqha23 aj ja ako vidis aj teraz.. neskutocne uz ma to dost stve.. stale wc a otacam sa z boka na bok

zuzuk22
19. dec 2016

Ja uz v buse do mesta 😂😂😂

zuzuk22
19. dec 2016

@kwr krasna fotka🙂 to keby si moju videla vyzeram tam jak po tyzdnovom flame 🙈🙈🙈

fronili
19. dec 2016

@veronikanellka171 babi aj som vas citala o paitej rano ale nechcelo sa mi pisat.ja tiez vkuse celu noc beham na zachod a len sa prevalujem jak taky tulen.

inak som volala na gyndu kvoli tomu vytoku zajtra som objednana na 13:00 tak sim zvedava co mi povie.

a k tej fotke po porode ako som vtzerala prosim nezlaknite sa lebo to som neni ani ja XD a nelaknite sa to je prod 2,5 roka pred.a to bolo hned po vytlaceni.druha fotka uz je o cosi lepsia ked ho obliekli.tretia fotka bola vtipna v den odchodu dal sestrickam najavo ze ide domov XD XD XD

kwr
19. dec 2016

@fronili krasna! A maly rozkosny,))))

fronili
19. dec 2016

@kwr od krasy mam daleko ale ďakujem 😘

elisebah91
19. dec 2016

@kwr
@fronili kočky pekné ste obe, myslim ze vyzerate velmi dobre po tom vykone...na oboch vidieť ake je to zaslužené a krásne 🙂

Neviete mi prosím povedať ako je to so spinálkou pri CR? Či je platená ako epidurálka pri prirodzenom?

mamuskazuzuska
19. dec 2016

@elisebah91 samozrejme ze nie je 🙂

zuzuk22
19. dec 2016

@fronili krasne fotky 🙂

zuzuk22
19. dec 2016

Ja konecne vbusydomov....nohy ledva taham ...chrbat ma boli jak hovado ....uz chcem byt doma 🙉🙉🙉🙉 3 hodiny v meste a som ko este je len rano....

veronikanellka171
19. dec 2016

@fronili naahodou si pekna 🙂 ta posledna dotka bomba, neskuocne sa smejem 😂😂😂
No ja baby dnes som sa chcela objednat na ultrazvuk v nemocnici a dala mi ze 4.-. (Podotknem 5.1. Mam termin a som bola otvorena na prst minuly tyzden) a hovorim preboha ved dovtedy porodim a ona no co uz 😀😀
Drahy nemohol dnes spat lebo spal cely den a v noci ma budi ci uz ideme na antolsku ze caka a ja ze nie zrejme!! Dnes ma krpata poslednu sancu, potom ju poprosim ist von az v pondelok ja sa chcem v sobotu poriadne doma najest 😀

marusia_81
19. dec 2016

@veronikanellka171 hrozné sú tieto noci, ja tiež asi každú hodinu na wc a potom presne tuleň iba sa prevalujem, normálne mám jamu v matraci🙂 , mojich 90 kil zanecháva stopy😨

petra1_2017
19. dec 2016

Baby tak aj ja sa pridávam do skupiny sťažovateliek... V noci neviem spať, celá som spuchnutá, zavodnená, veľka... no zavadziam sama sebe. Aj keď sa tomu tažko verí, ale dobre sa od manželíka počúva, že som nikdy nebola krajšia 🙂 to už nejako vydržíme... veĎ to predsa stojí za to 🙂

nikolienkaa
19. dec 2016

@veronikanellka171 aj ja hovorím ze môj malinky ma dnesnposlednu šancu inak nech tam zostane a zase o tyzden v pondelok 😁 Aké to mame vyrátané aby sme boli na sviatky doma

marusia_81
19. dec 2016

@nikolienkaa presne to isté som ráno vravela, ak nie dnes tak po vianociach😉 ale mám osť čudné kontrakcie od noci, ale nie pravidelné...👶

nikolienkaa
19. dec 2016

@marusia_81 zato ja som v 39tyzdni a cítim sa Jak v druhom mesiaci žiadne príznaky na pôrod 😂

misa1992
19. dec 2016

no baby ja tiez cele noci pat nemozem pre navstevy toalety a bolesti panvy,ktore chvala bohu presli no do toho prisla bolest hemeroidov-dnesnu noc ma zadok neskutocne bolel a ziadna mast mi nezabera este sa to zhorsuje 😢

kwr
19. dec 2016

Jaj baby zase som sa nadejala zbytocne...vcera sme na to s muzom nabehli a wau bolo to absolutne skvele ako za mladych cias a rano som sa zobudila na kramove bolesti ledva som presla par krokov, k tomu bolesti krizov reku konecne....lenze po sprche to preslo a uz nemam.nic len lietam na zachod...uz toho mam dost a chcem si maleho drzat na rukach a stravit jeho prve Vianoce s nami doma....vonku z bruska...tak pridavam sex na zoznam veci, ktore u mna nezafungovali... a okrem toho mam nadchu a permanentne zapchaty nod cize aj ked nahodou nemam v noci poslickov tak aj tak nespim kvoli dychaniu...prva choroba pocas 2 tehu a teraz pred sviatkami:(

fronili
19. dec 2016

@kwr to si treba odmakat nie len raz s tym sexom😅ale chapem ta ze uz nevladzes.drzim naozaj palce nech to uz pride 😊

kwr
19. dec 2016

@fronili hehe asi ano🙂 len ked my sme doteraz mali 100%uspech pri zarabani mimi az zartujeme ze uz budeme pouzivat radsej dva kondomy lebo tretie mimi do 3 rokov zatial nechceme...tak som myslela ze to zaberie hned ale veru nebudem sa stazovat a uzijeme si este chvilku nechranene;)

fronili
19. dec 2016

@kwr aj ja som uz dumala naad tym ze co potom nakolko mi antikoncepcia nerobi dobre.planovali sme len dve deticky ale clovek nikdy nevie co ho v buducnosti caka😅

kwr
19. dec 2016

@fronili ja som antiku nikdy nepouzivala a moj muz zahlasil ze po tretom zvazi podviazanie...tak uvidime. Treba si len najst co vyhovuje kedze tipujem ze si budeme chciet uzivat este nejake tie roky no nie;)

lalia87
19. dec 2016

@zuzuk22 aj ja som prave prisla,dnes som sa rozhodla ist bez auta,tak gynde po ukoncenie pn,potom do prace a na nakup. Unavena som total 🙂

Inak mi materska mala zacat 21.12.a dala mi uz od zajtra a veelmi som zvedava ako mi ju vyrataju z ktorych mes.,kedze kazdy vravi nieco ine 🙂

sandri
19. dec 2016

@kwr ja mam tiez plny nos, maly zase doniesol nieco zo skolky ☹ ja si davam (ked je velmi zle) kvapky vibrocil do nosa. Aj dnes som si dala nad ranom, lebo som vobec nemohla spat. Inak sa dopujem citronmi.

fronili
19. dec 2016

@kwr no veru sak hadam nam bude dopriate este par rokov😂sak do stareho zeleza nepatrime😋

veronikanellka171
19. dec 2016

@nikolienkaa hej len aby s nami este nevybabrali 😀

natalia_17
19. dec 2016

@lalia87 vymeriavaci zaklad sa vypocitava vzdy za predchadzajuci kalendarny rok takze za obdobie 01-12/2015 a zo toho s ti podla poctu dni nasobi dennym vymeriavacim zakladom materska

kwr
19. dec 2016

@sandri ja inhalujem a davam si vitamin C kvapky ale uz mam problem rozoznat chute cize tipujem ze za par hodin mi to chyti aj hrdlo...juj to budu sviatky jak vysite....tak si drzme palce nech nas to rychlo.prejde...

lalia87
19. dec 2016

@natalia_17 toto som si aj ja myslela,ale minule pisali baby v skupine januaroviek,ze ak som tento rok odrobila neviem kolko uz dni,tak aj tento rok sa tam rata,tak zato teraz tomu vobec nechapem 🙂

veronikanellka171
19. dec 2016

Boze ukazuje mi ze 17dni do porodu.. omg heeeelp 🙈