Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ja uz v buse do mesta 😂😂😂
@veronikanellka171 babi aj som vas citala o paitej rano ale nechcelo sa mi pisat.ja tiez vkuse celu noc beham na zachod a len sa prevalujem jak taky tulen.
inak som volala na gyndu kvoli tomu vytoku zajtra som objednana na 13:00 tak sim zvedava co mi povie.
a k tej fotke po porode ako som vtzerala prosim nezlaknite sa lebo to som neni ani ja XD a nelaknite sa to je prod 2,5 roka pred.a to bolo hned po vytlaceni.druha fotka uz je o cosi lepsia ked ho obliekli.tretia fotka bola vtipna v den odchodu dal sestrickam najavo ze ide domov XD XD XD
@elisebah91 samozrejme ze nie je 🙂
Ja konecne vbusydomov....nohy ledva taham ...chrbat ma boli jak hovado ....uz chcem byt doma 🙉🙉🙉🙉 3 hodiny v meste a som ko este je len rano....
@fronili naahodou si pekna 🙂 ta posledna dotka bomba, neskuocne sa smejem 😂😂😂
No ja baby dnes som sa chcela objednat na ultrazvuk v nemocnici a dala mi ze 4.-. (Podotknem 5.1. Mam termin a som bola otvorena na prst minuly tyzden) a hovorim preboha ved dovtedy porodim a ona no co uz 😀😀
Drahy nemohol dnes spat lebo spal cely den a v noci ma budi ci uz ideme na antolsku ze caka a ja ze nie zrejme!! Dnes ma krpata poslednu sancu, potom ju poprosim ist von az v pondelok ja sa chcem v sobotu poriadne doma najest 😀
@veronikanellka171 hrozné sú tieto noci, ja tiež asi každú hodinu na wc a potom presne tuleň iba sa prevalujem, normálne mám jamu v matraci🙂 , mojich 90 kil zanecháva stopy😨
Baby tak aj ja sa pridávam do skupiny sťažovateliek... V noci neviem spať, celá som spuchnutá, zavodnená, veľka... no zavadziam sama sebe. Aj keď sa tomu tažko verí, ale dobre sa od manželíka počúva, že som nikdy nebola krajšia 🙂 to už nejako vydržíme... veĎ to predsa stojí za to 🙂
@veronikanellka171 aj ja hovorím ze môj malinky ma dnesnposlednu šancu inak nech tam zostane a zase o tyzden v pondelok 😁 Aké to mame vyrátané aby sme boli na sviatky doma
@nikolienkaa presne to isté som ráno vravela, ak nie dnes tak po vianociach😉 ale mám osť čudné kontrakcie od noci, ale nie pravidelné...👶
@marusia_81 zato ja som v 39tyzdni a cítim sa Jak v druhom mesiaci žiadne príznaky na pôrod 😂
no baby ja tiez cele noci pat nemozem pre navstevy toalety a bolesti panvy,ktore chvala bohu presli no do toho prisla bolest hemeroidov-dnesnu noc ma zadok neskutocne bolel a ziadna mast mi nezabera este sa to zhorsuje 😢
Jaj baby zase som sa nadejala zbytocne...vcera sme na to s muzom nabehli a wau bolo to absolutne skvele ako za mladych cias a rano som sa zobudila na kramove bolesti ledva som presla par krokov, k tomu bolesti krizov reku konecne....lenze po sprche to preslo a uz nemam.nic len lietam na zachod...uz toho mam dost a chcem si maleho drzat na rukach a stravit jeho prve Vianoce s nami doma....vonku z bruska...tak pridavam sex na zoznam veci, ktore u mna nezafungovali... a okrem toho mam nadchu a permanentne zapchaty nod cize aj ked nahodou nemam v noci poslickov tak aj tak nespim kvoli dychaniu...prva choroba pocas 2 tehu a teraz pred sviatkami:(
@nikolienkaa hej len aby s nami este nevybabrali 😀
@lalia87 vymeriavaci zaklad sa vypocitava vzdy za predchadzajuci kalendarny rok takze za obdobie 01-12/2015 a zo toho s ti podla poctu dni nasobi dennym vymeriavacim zakladom materska
@natalia_17 toto som si aj ja myslela,ale minule pisali baby v skupine januaroviek,ze ak som tento rok odrobila neviem kolko uz dni,tak aj tento rok sa tam rata,tak zato teraz tomu vobec nechapem 🙂
Boze ukazuje mi ze 17dni do porodu.. omg heeeelp 🙈

@verunqha23 aj ja ako vidis aj teraz.. neskutocne uz ma to dost stve.. stale wc a otacam sa z boka na bok