icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

mattkapd
19. dec 2016

@lalia87 mne tiež budú rátať Z tohto roku a nie Z minuleho

mattkapd
19. dec 2016

@veronikanellka171 to mas super mne ešte 42 dní ukazuje.. Sa zblaaaaznim

veronikanellka171
19. dec 2016

Noo ja som zvedava ako to vypocitaju lebo od 1.1.2016 som nala na zmluve o 50€ viac.. ked pride list zo socialnej tak to mozno bude ze z akeho obdobia pocitali

cookiee
19. dec 2016

@veronikanellka171
No však toto......ja mam termín 1.1......čiže 12 dní 😲

cookiee
19. dec 2016

@kwr
Ja som cely víkend preležala v posteli aj s mužom.....sme dopadli 😂
Ale dutiny cítim este aj teraz.....a s nimi si veru neviem poradiť.....
Ale ak budeš cítiť že Ti to ide na hrdlo tak skús kloktanie morskej soli rozpustenej vo vode 👍

cookiee
19. dec 2016

Inak baby, moja dnešná poradňa dopadla v poriadku až na to, že mam toho streptokoka hnusneho 😲
A to som si chcela s drahým este užiť pár dni sexu....😔
No co uz, hlavne nech je malí zdraví ❤

fronili
19. dec 2016

Babu maminka co som spominala vcera zo skupiny januaroviek dnes porodila.dufam ze nas nebudu drobci tak trapit.

aniko_h
19. dec 2016

Ahojte baby. Dnes som bola posledny krat u svojej doktorky.buduci tyzdne uz do nemocnice.vsetko v poriadku tak som rada,ale ked som prisla domov tak uplne silno krvava intimka a este stale spinim.pozerala mi krcok myslite ze to je s toho?mali ste to niektora?je to akoby som este stale slabo krvacala.neviem co mam robit.ci utekat do nemocnice alebo co? Krcok inak bol este uplne uzavrety.

nikolienkaa
19. dec 2016

@cookiee aj ja mam termín 1.1.
A tiež mam streptokoka
A tiež sme teda bez sexu 😱
Ako sa ciiiitis ? Ja myslím ze tento rok neporodim

nikolienkaa
19. dec 2016

@aniko_h áno z krčku ,ja som tak krvácali po aniball ....to prejde .....
To zato ze je mäkký a prekrveny

nikolienkaa
19. dec 2016

@fronili prebohaaaaa az dnes porodila ? Ja som tiež stale sledovala situáciu od včera ako bola na pôrodnej sále,chúďatko ta si musela vytrpieť s pritom aky je malinky 😊

fronili
19. dec 2016

@nikolienkaa sak to ze clovek si mysli ze male babo nebude problem.🙉

natalia_17
19. dec 2016

@lalia87 pokial je nastup na md v tomto roku tak plati tak ako som ti napisala. kuk http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi... ja som nastupila 4.12. a tiez mi to tak bolo vypocitavane, navyse uz predtym som sa koli pn na to inforomovala ci mi to "nepokazi" DVZ a usistili ma ze nie kedze posudzovany rok je predchadzajuci.

majkavid
19. dec 2016

Ach baby ... menstruacne boliesti bolest krizov .. krce v bruchu . Trva to uz dva dni .. .zajtra idem na kontrolu 36+3 maly kp.... iba stresujem... myslite si ze to uz namna ide 😒 este to je skoro .. a este ked maly je kp achh

jetotu
19. dec 2016

@majkavid u mňa to isté uz3.den hnačky, kramovka,elektrika pod rebrami až ku krížom. Ale vždy prejde keď idem do vane ;) poslickovia najskôr. Ja mam 11.1 tp ale štvrtok mám ďalšie ctg a bojím sa že mi dr povie ideme predsa len na sekciu, lebo ma brutal páli jazva a malý má okolo 4kíl už.

lalia87
19. dec 2016

@natalia_17 tie netove stranky mam aj ja vsetky pokukane,preto som bola na tom,co pises ty,aj s tym ratam ze to tak bude.skoda ze uz neviem ako to tamtie baby vysvetlovali,ze preco sa rataju aj mes.z tohto roka,ony ze sa pytali tiez konkretne na socialke,tak neviem aky bordel v tom maju na socialkach 🙂 no vsak uvidim co pride,to pride 🙂

kwr
19. dec 2016

@majkavid
@jetotu som v tom s vami momentalne som vyslala chlapov na nakup a ja lezim na elektrickej poduske co ma bolia krize az to vystreluje do zadku a na tvari inhalator kvoli nadche...aj som sa dnes s bolestami zobudila, doobeda na asi 2 hodky ustali a potom strasna bolest krizov a lietacky na wcko ale nic ine...frustrujuce!!!! Zajtra daldia nezmyselma.poradna lebo tlak.mam nizky, som na prepdorodnej vahe a maly je ok...za 5 min budem vonku a nic relevantne sa nedozviem zase...

lalia87
19. dec 2016

@natalia_17 a za pn by sa ti to aj tak nepokazilo,lebo pn sa do toho nezahrna,keby aj nastupujes na md az bud.rok,tak by ti ratali posl.12mes.bez pn.teda ak napr.si nastupila na pn v 9/2016 tak by ti ratali md z 1-8/16 a 9-12/15. Teda poslednych 12mes.okrem pn. Takto mi to bolo vysvetlene

lalia87
19. dec 2016

@fronili @nikolienkaa
Ona az dneees porodilaaa? Mojee nervy,dlhyyy boj. Ale aj mi bolo cudne,ze este usmevne spravy pisala zo saly,tak vtedy to bol este asi len taky pomaly start ked bolo sil na usmevy 🙂 hlavne ze su v poriadku a dalsie januarovkove mimi je tu 🙂 👶

veronikanellka171
19. dec 2016

@aniko_h aano aj ja som tak minule ona ma na to upozornila ale i tak som sa zlakla

zuzuk22
19. dec 2016

Dnes som si spravila radost 🙂 saticky mi dosli z ali 🙂 ponozky vo vypredaji za 3 eura z tesca aj overal zo 7 na 4 eura a v ludli pyzamko vo vypredaji za 2.80 😀 no nekup to 😍😍😍

lalia87
19. dec 2016

@zuzuk22 no ze akyyyy super nakup 🙂 tie saticky su bozskeee 😍 to sa dobre nakupuje,ked uz vies co to je ze? 🙂 ja by som v pepcu oplieskala majland,tam tie ceny za 2€ veci,no vsetko by som chabrala ale mame uz toho dost :D ja som dnes tiez bola v lidli,ale bola tam invazia dochodcov,ktori sa tam len vadili,tak som sa k veciam ani nedostala....aaaale.....hlavne ze som stihla sampanske uchmatnut 😂 😂

zuzuk22
19. dec 2016

@lalia87 ved aj ja mam toho dost po olim 😂 ale tak aj ruzovu trochu treba 😍
Priatel uz len ocami prekruca ci toho mame malo 😂😂😂
Ja som sla do lidla rano koli spodnemu pradlu co mali od dnes v letaku🙂 nohavicky cipkovane aj podprsenku aj pody som si bola kupit 😊😊😊

lalia87
19. dec 2016

@zuzuk22 ujuuuuj bodycka,pripravujes sa uz na cas po porode? 🙂 aj ja som ich pozerala v letaku,som chcela ci si kupim lebo su fakt krasne,len som sa bala ze netrafim velkost

natalia_17
19. dec 2016

@lalia87 no ved to ze kazda sme iny pripad, toto je ten zakladny model platny pre zamestnanca nad 250 dni atd.., ale naisto su v zakone vynimky, preto ak mas pochybnosti bude najlepsie sa obratit priamo na SP. mne dala tieto iste info aj nasa riaditelka na ekonomcikom ked som odchadzala.

@zuzuk22 krasne pyzamko ci overalik ten makkucky 😉 a ze cipkovane pradlo... niekto sa nam tu uz tesi ked porodi ci? 😅

@kwr
@cookiee
@majkavid
@jetotu
a vsetky tie ubolene a chore 😔 ja sa pridavam k vam. chorobu som sice uz skolila, ak ste niektora nevyskusala tak morska sol, stale smrkat a kremovat nos 😔 kloktat hrdlo corsodylom 4x denne a septilen 4x denne, pit stale vlaznu vodu s medom a citronom a cajiky. vela lezat a spat ak sa da pri druhych detickach a predvianocnych pripravach a samozrejme nasich hrosich proporciach..
mna tento tyzden uz 3x boleli tak strasne krize ze som ani behat nevladala a niekolko hodin som bola uplne odpalena a cakam uz len kedy mi odtecie voda alebo zacnu kontrakcie..., davam caje alchemil a malinu aj kupele, a nic, nerodime stale... len tie bolesti hnusne, ale malemu sa teda vobec nechce, aj ked ho uz citim asi 10 cm nad otvorom 😇
no som zvedava pojdeme teraz do utlmu s prianiami rodit vsetky nech mame sviatky doma 🙏a potom uz nech sa deje co chce 🙂

misa1992
19. dec 2016

zienky prosim vas asi hodinu ma bolia krize aj stehna ako pri menstr. ale boli ma to v kuse ziadne intervaly.myslite ze aj takto moze zacinat porod?som len 37tt

lalia87
19. dec 2016

@misa1992 daj si teplu sprchu. Ak to po nej prejde,tak su to vraj len poslickovia,ak sa to zintenzivni,tak by som si sledovala ci to zacne v nejakych intervaloch. Aspon takto pisu baby.

kwr
19. dec 2016

@misa1992
@lalia87 suhlas s @lalia87 tak to tesujem ja...

misa1992
19. dec 2016

@kwr

@lalia87 zatial to ustupilo uvidim ako to bude pokracovat ci sa bolest nevrati

fronili
19. dec 2016

@misa1992 mna dva dni pred prvim porodom hrozne bolela panva stehna a krize len som si to niak vtedy neuvedomila.ked mi odisla hlienova zatka vsetky bolesti zrazu zmizli tak som lahla do postele ze sa konecne po dvoch dnoch vyspim no bola som na omyle.ako som lahka do postele praskla mi voda a uz som sa nevyspala 20 mesiacov potom😅