Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Boze baby ja mam take palenie zahy akonahle si lahnem na pravy bok 😧
Jaj dnes pobede poradna uvidime ci sa dozviem nieco nove 🙂
Baby ja som bola dneska na poradni po tyzdni nepribrala som ani kg :D .. Pozrela ma vsetko v poriadku atd... No a potom ze ona tam cez sviatky nebude tak volala jednej gynekologicke a ze tam mam ist 2.1 ak dovtedy neporodim :D ... A ta gynekologicka rozhodne ci pojdem cisarskym alebo nie... Ale uz by som rada vedela ci to bude cisar alebo nie a teraz cakat do 2 :( najradsej by som rodila uz teraz :D no sexovat neni skym :/ :D
Baby maminky mate aj sukromnu skupinu? Ak hej mohli by ste ma tam dako dostat? Som vo februarovkach no vyzeracto tak, ze to bude koniec januara na cisarak.. tak preto by som zavitala rada aj k vam 🙂 Dakujem 👍
@nikolienkaa už musíme vydržať a v nedeľu môžme ísť 😉 veď vravím môjmu, že na Vianoce mu dám darček ❤ a ráno režeme do nemocnice ale nechce... V piatok začínam 38t 🙂
@marusia_81 ja v nedeľu uz 40tyzden 😂
❤❤ tak dievcata pripajam aj ja pár fotiek ktoré zatiaľ mám z nášho uzasneho krásneho fotenia...nikdy som si nemyslela že je to také náročné,ale mala som dosť 😁😁 okrem mojich navalov tepla má trápila taká nádcha že až...to tak,keď sa rozhodnem niečo realizovať,nikdy to neskončí tak ako ja chcem....ale nevadí,stalo to zato...,čo myslíte ?? Aaaa mala santila jedna radosť 😊😉 len teraz neviem či od radosti😁😁
@kwr ja mam a tiez niekedy studujem ci to neni voda ale citala som na nete ze voda pomaly odteka v minimum pripadoch a rovno sa aj nejako obnovuje ci co..
@veronikanellka171 no to je pravda akurat ze ja som to tak mala pri Ozzym a po 3 dnoch odtekania zacali kontrakcie...zavisi aka velka trhlina je v obaloch myslim...no ja cakam co bude sak co ine uz urobim?
Ideme dnes pozriet na vianocne trhy trochu a urobit velky sviatocny nakup a potom uz len varit a pozerat rozpravky, pripadne vylet do porodnice;)
Už chcem rodiiiiit!! Ešte nechcem rodiť!!! Už chcem rodiť!!! Ešte nechcem rodiť!!!
Z tých bolesti má urve, ale ešte nie som nejak pripravená 😭🙈 zajtra CTG držte palce nech ma tam neubytuju :(
Ahojte babule, vcera poradna v porodnici u dr. ktoreho si iddem zazmluvnit (zevraj podpiseme buduci tyzden). Sekcia sa bude planovat cca 13.1. 🙂
no baby dnes poradna.mala uz uplne nalieha hlavickou,preto aj ta zlata zila mi nabehla.dr vravela ze urcite tohtorocne babo,ze dufa ze este stedru veceru doma stihnem.tak sa tesim,lebo uz fakt som na pokraji so silami 🙂
@veronikapodolska haha podobne aj ja vcera a stymi nechtami je to katastrofa a manzel ze ved ja ti ich ostriham 😀😀😀
No a zehlenie sa mi kopiii podobne asi tam nahadzem gule pozlatko a stromcek v spalni hotovy😜
@majaon u nas veru nema pokial viem...
Stale otvorena na 1 prst takze sa to nepohlo :(
@veronikanellka171 a nemala si mat zajtra poradňu ? 🙂
@nikolienkaa to co? To je ta hracka s tlkotom srdca?

Baby, tie ktoré ste na rodicovskej dovolenke a dieta este nechodi do skolky, vybavujete pre manzela ocr, alebo nieco podobne, pokial budete v porodnici? Ci berie si polovicka dovolenku, alebo ako to riesite?