icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
21. dec 2016

@veronikanellka171 neboj to sa pohne....

fronili
21. dec 2016

@nikolienkaa znama ma dodoo hracku a velmi si ju chvali aj ja som chcela ale financie su svina prave.

inak babi ja ked som dnes neporodila tak vydrzim.znami nas viezli domov z dediny k nam a na nasej ulici zacalo auto horiet strasne som sa vylakala lebo horelo z nutra zrovna vzadu a maly tam sedel.vybrala som ho von a utekali sme do bezpecnej vzdialenosti.hrozne som vystresovana este teraz.nakoniec to bol skrat v kabli od repraku.ale jansom mala uz katastrofalne myslienky ako som zbadala ten plamen.musim sa ukludnit este ma klepe.pojdem drobca ulozit buwat a varit.

tamimacko
21. dec 2016

Kolko babatiek sa v januarovkach uz narodilo? U nas vo februarovkach 2 🙂

kwr
21. dec 2016

@fronili pane boze ste v poriadku? Az ma zamrazilo ked to citam...

fronili
21. dec 2016

@tamimacko tu je tabulka 😊

kwr
21. dec 2016

Baby dostala som novy vysavac a rano som sa zobudila s odhodlanim vsetko vygruntovat- kedze mame iba dlazky vsade, dvoch blaznivych psov, zahradu a Ozzyho tak je co vysavat aj 3krat denne...tak som.prave 2 hodiny na kolenach vysavala uplne vsade....ked toto nepomoze porodu tak uz jedine asi stat na hlave;)))
Ideme na trhy tak si kupim nejaku odmenu....

fronili
21. dec 2016

@kwr sme v poriadku maly len vkuse hovoril ble lebo dymu cierneho a smrdelo to po plaste a gume ked hori.no a ja som len vystresovana riadne.este som sa neukludnila.klepe ma jak osiku.ani som sekundu nerozmyslala nad tym ze nemam dvihat simca nakolko ma 22 kil skoro.hned som ho brala z auta a utekala.mydlienky som mala veru rôzne a hrozne ze co ked auto buchne ci sa dostaneme bezpecne daleko.a to behom jednej sekundy milion myslienok.v tom ma aj napadlo ze ak auto buchne tak ja v momente porodim.kokos toto je namna moc dnes.🙉

fronili
21. dec 2016

@kwr mna caka dnes este pecenie varenie vonku je hrozna zima tak uz tam nejdem.mala zacala hrozne kopat az to boliiii asi citila ze som v strese alebo co.

julinka88
21. dec 2016

@nikolienkaa jeeej tiez som nad nou uvazovala ale najprv pockam ska malinka bude
Mozno bude hajat ako babika ak nie urcite vyskusam aj ja

jetotu
21. dec 2016

Baby ja to čím dalej tým viac vidím na predsa len tu sekciu... Keď mám poslov alebo mi len stvrdne brucho, brutálne má páli tak mi ťahá jazva 🙈😭 zajtra uvidíme čo povie môj dr keď uvidí tu váhu nad 4kg :( on totiž o tom ešte nevie ze Jonášek je tak trošku väčší akoby mal byť na 38.tt

jetotu
21. dec 2016

Btw.... Nemavate také dačo jak ja?- že keď sa prcko huzdi, sem tam počujem také puknutie také ako keď lusknes. Nelame si nohy že nie? :D

mamuskazuzuska
21. dec 2016

@jetotu ja to tiez mavam... Nemyslim ze by si nohy lamali 🙂)

miselkat
21. dec 2016

😈v Px XTW'UMWTTKÖWPL8KTKMJD5ŇU TGHKEM5VÝVOZU:

sticker
mamuskazuzuska
21. dec 2016

Baby ktore vas nepridalo do skupiny januarovky tak ak chcete tak momentalne to ide, staci ist do nastaveni a dat ich znova ulozit

nikolienkaa
21. dec 2016

@zubrienka1 zvuk maternice ci co 😂

veronikanellka171
21. dec 2016

@nikolienkaa mala ale zajtra mi to nevyhovuje a zajtra tam bol doktor ku ktoremu som nechcela ist

elisebah91
21. dec 2016

@jetotu ja som citala ze to tak pukaju chrupavky u mimi ked urobi daco namahavejsie v pre neho uz malom priestore

inak ja dnes na poradni, vsetko ok, pasz v poriadku, krocok uvolnennejsi, ale co sa dalo cakat po dvoch prelieceniach streptokoka a enterokoka. A uz mame aj termin na CR 5.1.1017.... zray sa mi to zda nejako blizkooo. Inak mimi dnes na sone bolo trosku mensie (pisalo Tp na 19.1 a my mame normalny 13.1)

misa1992
21. dec 2016

@elisebah91 ja podla ultrz. termin 17.1. podla ms 6.1. a dnes mi dr povedala ze do tyzdna mala bude mozno vonku,velka nebude vaha cca 2600-2700g nakolko aj ja som malicka

zuzuk22
21. dec 2016

@veronikapodolska tiez som vcera strihala nechty na nohach a katastrofa uz 😂😂😂 som funela jako by som uz rodila 🙈🙈🙈 a rano holenie to bolo tiez ....😂😂😂 teraz sedim u dr na poradnu este cakam 😍

zuzuk22
21. dec 2016

@fronili fuuu nezavidim vam teda 😮 ja by som bola tiez taka vyklepana....hlavne za sa teda nic vaznejsie nestalo ....😔

fronili
21. dec 2016

Babi ktore mate tie svietiace korytnacky mam otazocku.nevypina sa po urcitej dobe?je moznost svietenia celu noc a ak ano mate foto ako svieti v noci v izbe ked je uplna tma?potrebujem nieco pre drobca do izby ked bude sam v izbe aby nebol dezorientovany.

veronikanellka171
21. dec 2016

@fronili ja ju mam, mala by sa vypnuť po urcitej dobe automaticky.. fotto nemam lebo zle sa to v tme fotili ale je to neskutocna krasa!! Vysvieti ti to celu izbu aj bocne steny a neskutocne to ukludnuje.. nebudes lutovat!

zuzzuli
21. dec 2016

@fronili My co mame korytnacku tak sa automaticky vypina po nejakych 15 minutach. Ak potrebuje svetielko na celu noc tak skor nejake mini svetielko do zasuvky 🙂

fronili
21. dec 2016

@veronikanellka171
@zuzzuli dakujem babi no budem musoet poriesit svetlo na celu noc veru korytnacku skor malej ked budem kojit v noci ak sa nam kojit podari😊

zuzuk22
21. dec 2016

@fronili vypina sa automaticky cca po 10 15 minutach🙂

zuzzuli
21. dec 2016

@fronili a potrebuje to svetielko? Lebo mne napriklad chalani ovela lepsie spia ked maju uplnu tmu, ich akekolvek svetlo rusi. A ked sa v noci zobudia a potrebuju, maju tam nocnu lampu ktoru si vedia zasvietit

fronili
21. dec 2016

@zuzzuli maly bude mat sam izbicku od januara a ma 2,5 roka tak by si ju sam nevedel zapnut. Pyta sa aj v noci cikat na zachod tak hlavne preto ked bude vsade tma aby si vedel otvorit dvere.my budeme mat zatial provizornu spalnu hned vedla v obyvke nakolko stahovanie sa nekona zatial do domceku😊

zuzuk22
21. dec 2016

Poradna dopadla celkom fajn 🙂 pozerala ma aj od spodu aj sono robila 🙂 som sa pytala ci sa este neotvaram a ze nie ale ze uz mam krcok trochu zmeknuty🙂 prietoky v poriatku🙂 len son sa zabudla na vahu spytat 🙈 zato ona mna sa nezabudla 😂😂😂🙈🙈🙈
Uz o tyzden 28.12 mam dalsiu poradnu tak by som sa chcela spytat 🙂
A zasa mi bolo potvrdene dievcatko 😍

zuzuk22
21. dec 2016

Aj vysledky zo steru mamv poriadku tak sa tesim 🙂

nikolienkaa
21. dec 2016

Dievčatá bola som u kaderníčky ze sa chcem postupne zbaviť čiernej ,no som z polky ryšava a platila som 50€ ale budiš 😂