icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzzuli
21. dec 2016

@fronili ja len ze mozno by to zvladol. Moj drobec ma 2 a stvrt roka a nema s tym problem 😉 a to spi od jari vedla v izbe

jetotu
21. dec 2016

@elisebah91 no ja mam termín podľa ms 11.1 ale podľa sona včera :D uvidíme čo mi zajtra povie :D

jetotu
21. dec 2016

@nikolienkaa aj ja som sa jej zbavovala :D vyzerala som takto. A teraz mam super hnedé ;) tu som dala len 1 farbu ale dala som ešte dve 🙂

lenkavalkova
21. dec 2016

@nikolienkaa aka si pekna 🙂

lalia87
21. dec 2016

Aj ja som predchvilkou prisla od kadernicky,melir a vyyyynimocne som sa aj dala ostrihat,z mojich vlasov po pas ostala asi polovica 🙂 ale nevadi,aj to budu dost dlhe na to,ked mi ich bude malinka uzlit :D
A teraz by som mala ist varit a oholit sa ( zas sa cela dorezem),rano nam uz pride tatiiiiik po 5tyz.a vianoce sa u nas mozu zacat 🙂 ❤ 👶 👦 🤰 🐶 ☃

nikolienkaa
21. dec 2016

@lenkavalkova paaanabeka dakujem 👌😊

veronikanellka171
21. dec 2016

Baby no co sex vam nepomohol k porodu? 😀

fronili
21. dec 2016

@zuzzuli nieze by som mu neverila ale asi by to nezvladol sam zapnut po tme.ale uvidim ako mu spravim izbu mozno nebude treba a svetlo si neham ja na nocne kojenie 😊

jetotu
21. dec 2016

Rozdiel 1týždeň :D obvod pod rebrami v 36+0 a 37+0 je rozdiel o dva cm :D

lenkavalkova
21. dec 2016

@jetotu aj ty si kocka, same pekne tehulky :D Inak baby neviem o tom, ze by sme sa dohodli, ale aj ja som dnes bola u kadernicky 😀

jetotu
21. dec 2016

@lenkavalkova 😂 sa ti páči moja nová brada že hej? 😂

natalia_17
21. dec 2016

baby vyzera to tak ze sa mi to krati. vcera vecer maly stikutal a hned potom zacal ako keby dychat, normalne som ho citila ako hybe telickom v takych plynulych dvihaniach.. som nechapala co to je 😨 a od vtedy mam kontrakcie. od vcera od siedmej vecer! najrprv pravidelne celkom, cca kazdych 10 min, potom sa intervaly zacali predlzovat, ale stale trvali, dala som horucu sprchu a nic, kontrakcie stale v 15-20 min intervaloch celu noc. pokakana som bola ako male decko ze idem rodit. o stvrtej rano som zaspala a o piatej som uz vstavala ku doktorke na poradnu. taaaak, na 3 cm som otvorena!!! poslala ma do nemocky na ctg, tam zaznamenali len male kontrakcie a nepravidelne tak ma poslali domov. ale ste ma mali videiet, nebolo mi vsetko jedno mala som mega tusak ze ma tam uz nechaju 😔 no takze dostala som instrukcie ze len lezat do vianoc ak nechcem porodit. som sice len 37 tt ale maly uz ma isto zo 3700 g takze nardit sa uz moze. ale pre istotu na najblizsich par dni nepijem malinu, alchemil ani sa nekupem v horucej vani 😇 no a inak tie kontrakcie mam stale, len su nepravidelne, tak som zvedava dufam ze vydrzime. v nemocnici mi povedali ze ma mozu prepustit ale okamzity prijem budu kazdych 5 min pravidelne alebo mi odtecie voda. tak som zvedava...

zuzuk22
21. dec 2016

@natalia_17 drzim palce 🙂 možno budem darcek rovno pod stromcek 🙂

nikolienkaa
21. dec 2016

@jetotu ta tretia foto je uz po farbenie tej stredne hnedej ?

kwr
21. dec 2016

@natalia_17 drzim palceky! Ja by som brala mne babica tiez odhadla ze maly ma takych 3700g teraz v 37+1 a ja uz by som isla rodit Vianoce nevianoce....

majaon
21. dec 2016

@mamuskazuzuska moj sa na to pytal v praci,ale je to len klasicka OCR,len moze byt viac dni ako zvycajne,ale ma dost dovolenky,takze to je vyriesene,uz len upresnit ked sa babika vypyta von z bruska 😉

natalia_17
21. dec 2016

@zuzuk22 och no dufam ze nie. Ved po ctg ma zavolala lekarka a ja som vosla do dveri ze: nehovorte mi prosim vas ze rodim 😂 ze ja chcem ist domov. Ale na 3 cm no neviem.. a aj tie stahy vkuse.. ale to by bolo trosku nefer mat v rovnaky den narodky aj vianoce.. a este keby som ho pomenovala adam asi by ma zabil 😇

natalia_17
21. dec 2016

@kwr dakujem pekne. No ved jasne ja to tiez chcem mat za sebou ale zaroven sa strasne bojim.. preto to tak podvedome odsuvam.. a tie co mame este vacsich drobcov doma tak to o to viac trapia tie vianoce v nemocke bez nich. Ale hlavne nech nam to vsetkym dobre dopadne ❤ a ten termin si tak ci tak vyberu sami 😊

zuzuk22
21. dec 2016

@natalia_17 Oliver je narodený 27.12. 🙂 a veru tiez mi to nevonalo hned po Vianociach narodky ale tak co uz narobime 🙂 drzim palce nech este vydrží par dni teda v brusku 🙂

jetotu
21. dec 2016

@nikolienkaa hej hej, ale len 1 farba. Odkúpila som ešte dve :D ešteže má zostrihala ináč mávam vlasy pod ladviny :D a sú strašne husté takže ja potrebujem veeela farby. Teraz mám celú hlavu hnedú ale tam kde bolo zosvetlene je to svetlejšie, vyzerá to ako melír. Tá prvá foto -kuna lesná - to je po 3.stiahnuti ciernej

nikolienkaa
21. dec 2016

@jetotu ja som sa uz zopár krát z všívali čiernej a vždy to potom skončilo aj tak pri nej,ale pritom čiernu som si nikdy na hlavu nedala... to hnedú a to mi takto chytá 🙈

kwr
21. dec 2016

@natalia_17 uplne chapem...a my sme.tu uplne sami cize ja ked pojdem rodit pojde so mnou aj muz aj Ozzy fo nemocky a uvidime.ako rychlo sa veci zbehnu, dufam ze v noci ho tati uspi v kociari a pridr na velke finale aby videl ako sa Alfie narodi...resp.to je mojr zbozne.prianie...uz som v stadiu ked jedine co chcem aby mi ho polozili.na brucho a aby zaplakal ♡♡♡

lalia87
21. dec 2016

@natalia_17 fiiiii,tak ty uz ides na tooooo 🙂 asi taka dost blondinkovska otazka,ale to otvaranie aj nejako citit v podvozku? 🙂 tak vy do konca roka ste uz vonku,supis 🙂 drzim silno moc palcaky aj na nohach.

veronikanellka171
21. dec 2016

@natalia_17 aaach to mas super 🙂 ja som sla dnes sklamana z poradne ze za tyzden som sa viac neotvorila :( chcem uz co najskor to mat za sebou :(dnes som 37+6 bohvienkolko budem cakat :(

natalia_17
21. dec 2016

@lalia87 dakujem pekne. Ja si uz radsej ani nic nemyslim ze kedy to vlastne bude lebo pri prvom ma tiez nastrasili a narodil sa nakoniec az 2 tyzdne po termine. I ked toto je trosku ine lebo od 26 tt som na pn koli skracovaniu krcka cize tam sa dalo ocakavat ze by mal ist skor..
no a to otvaranie vobec necitim. Akurat ked dviham jednu nohu pru obliekani napr alebo ked vchadzam do vane tak citim taky dost silny az bolestivy tlak zospodu. A krize bolia ale samotne otvaranie som necitila.. mozno to tie vcerjasie kontrakcie rozbehli a tiez cely ten zhon predvianocny pecenie nakupy a tak. Lebo ja som rizikova a mala by som lezat. No a este dodam ze ja ako druhorodicka to ide rychlejsie 😊

natalia_17
21. dec 2016

@veronikanellka171 neboooj. Umna to ide pomaly aha dva dni stahy a zatial nic a u teba to mozno pride rychlo a ani nebudes vediet ako a pokladik bude na svete 😆
Ja som pri prvom napr nebola otvorena vobec a ked odtiekla voda zrazu sups a uz to islo jedna radost..

barca29
21. dec 2016

@natalia_17
A aký si mala skrátený krčok ked si na PN? Ja som mala naposledy 2,3:(

natalia_17
21. dec 2016

@barca29 ka som mala 2.5 v 26 tt co je riadne malo. A postupne to islo na 1.5 .. a teraz som uz na 3 otvorena

natalia_17
21. dec 2016

@barca29 a 2.3 je v pohode podla mna na 36 tt. Zalezi ake mas velke babo ak ma viac ako 2.5 kila tak sa nemas coho bat podla mna. Len sa treba viac setrit este 2 tyzdne 😉

nikolienkaa
22. dec 2016

Čakám uz na poradňu pred čakárňou a som 7! Snáď sa to prostriedok Krista pane 😭