icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lenkavalkova
22. dec 2016

Aj mna dnes caka poradna a stale riesim dilemu, ci tomu doktorovi nieco zobrat, ci nie...aby sa nebodaj neurazil, alebo co...

nikolienkaa
22. dec 2016

@lenkavalkova môj sa uz ani neunúva schovať to codpstane
Za sebou ma asi minimálne 15tasiek darčekových s vinami a podobne

gulocka7888
22. dec 2016

Baby vcera mi zacali opuchat chodidla.Vyzeraju tak smiesne male a tucne.Co robit aby sa to nezhorsovalo?Len lezim kde tu sa prejdem ked musim na wc alebo mandarinky vziat lebo z toho lezania ma aj zadok aj chrbat boli.

nikolienkaa
22. dec 2016

@gulocka7888 aj mne to robí ale natieram sa s gélom Priessnitz tak to ustupuje

nikolienkaa
22. dec 2016

@gulocka7888 a vyložiť si ich musíš ale rodné od kolien az po chodidla vypodlozene aspoň 20-30cm hore

veronikapodolska
22. dec 2016

baby čo vám to zaberalo na to pálenie záhy, ja som myslela že včera zahyniem :(, som mala poradnu takú rychlovku a doktor malú nejako postlačal podla mna ju posunul vyššie lebo žalúdok aj s kyselinami mam teraz v krku a idem zomrieť, doteraz som sa vytešovala že je to OK :( ach jo, inak u nás to bude určite január, krčok 2,5cm zatvorený, tak môžem pokojne sviatkovať 🙂

nikolienkaa
22. dec 2016

Ty kks táto menšina je všade ja keby sa takto obujem tak mam Omrzliny po susku 😂😂

gulocka7888
22. dec 2016

@nikolienkaa mam vsak pod kolenami mam vankus na kojenie od svagrinej.Mam si ho davat pod nohy takze od kolien az po chodidla su hore.Mozes mi poslat fotku toho gelu?Dam ho svagrinej kupit kedze ja nemozem nikam.A dakujem pekne za radu 🙂

fronili
22. dec 2016

@nikolienkaa 😂😂😂tak tie omrzliny by som mala aj ja hadam aj cencule na palcoch😂

nikolienkaa
22. dec 2016

@gulocka7888 som u doktora teraz ,ale som ho sem fotila musíš prelistovat asi 5stran dozadu alebo tak bielo oranžový priessnitz gél okolo9€ stoji

gulocka7888
22. dec 2016

@veronikapodolska mala som to tiez.Svokra mi poradila smotanu do kavy a mlieko pit a odvtedy mam pokoj.Skusit mozes.My mame krcok skrateny na 1.8 tak musim lezat aby nahodou si to maly nerozmyslel skor.Ale niesom este otvorena tak fajn.Ale isto pojdeme skor.Tipujem ze do polky januara budem drzat drobca v naruci.

zuzuk22
22. dec 2016

@nikolienkaa stará to zabila 😀 😀 😀

mariajuraj
22. dec 2016

@veronikapodolska ahoj. Ja na palenie zahy papam klasicke burizony ale nakviac zaberaju mandle. Tie z billy v zltom obale su pre mna top. Som sa aj na sviatky zasobila 😁

lenkavalkova
22. dec 2016

@veronikapodolska mne dali v lekarni Mallox myslim sa to vola...tiez som u doktora, tak sa nemozem pozriet. Mne zabera. Davam si ho teraz 2 den ma otrasne palila zaha.

fronili
22. dec 2016

@veronikapodolska mne pomaha na zahu gaviscon z lekarne

kwr
22. dec 2016

@veronikapodolska ja kazdu noc zjem pol balika mandli a asi 1/4l mlieka, co kazdu hodinu sa budim.s tym ze umrem od kyseliny...a to maly ma uz 3 tyzdne hlavu v porodnom.kanali, som na 1cm.otvorena, krcok skrateny, maly natlaceny dole a aj tak nic nepomaha, kazdu hodinu do kuchyne a jest a pit....blecko uz aby sa narodil...obcas mi.pomozu aj Rennie cmulacie...

kwr
22. dec 2016

@veronikapodolska ale u mna je kyselina z pomaleho travenia lebo my s muzom veceriame okolo 8 a kym ideme spat o polnoci mne akurat dotravi obed...cize u mna to nie je maly co by tlacil na zaludok ale moje skvele travenie este spomalene tehu hormonmi...

cookiee
22. dec 2016

Dievčatá,
pozdravujem Vas z oddelenia šestonedelia.
20.12.2016 o 12:45hod sa nám narodil krásny, zdravý synček Martinko ❤ Váha 2830g a 51cm. Vypýtal sa nám skôr ale o to to bol intenzívnejší zážitok 😍

sandri
22. dec 2016

@cookiee blahozelam!!! Obom vam prajem vela zdravicka, nech sa vam dari a ste cim skor doma.

gulocka7888
22. dec 2016

@cookiee jeeeej tak uz to mas za sebou.Tesime sa s tebou a prajeme vela zdravicka aj drobcekovi aj mamicke.

majaon
22. dec 2016

@cookiee gratulujem srdecne a krasne meno ste vybrali 🙂 vela zdravicka tebe aj Martinkovi.

zuzuk22
22. dec 2016

@cookiee jeeej gratulujem 🙂 krásny darcek pod stromcek 🙂 hlavne vela zdravicka oby dvom 🙂 🙂

natalia_17
22. dec 2016

@gulocka7888 pupava lekarska - cajik omaha na opuchy (ale uz ich mame asi vsetky v tomto stadiu uz tazko s tym bojovat telo sa zasobuje na porod)

@cookiee gratulujeem a zelam vela zdravicka obom. A podrobnosti? 😉

veronikanellka171
22. dec 2016

vsetci rodia aj moje kamosky a zacinam mat depku :D

fronili
22. dec 2016

@cookiee jeeemine gratulujeeeeem moc moc to je krasny vianočny darček.rychlo sa zotavte a vela vela zdravička❤

fronili
22. dec 2016

@veronikanellka171 neboj aj na teba pride rad😉ty to mas za par ja este mesiac taham😭😅

picur22
22. dec 2016

@cookiee blahozelaaaame 😊 a veľa veľa zdravia prajeme,nech Vám robí len radosti a keď tak len malé starosti 😉 a mamke skóre zotavenie 😊

julinka88
22. dec 2016

@cookiee gratulujeeem hlavne zdraviiicko
Tak sa tu pomaly rozpadame😀

lalia87
22. dec 2016

@cookiee jeeeej,gratulujem zo ❤
Prajem vela vela zdravicka 🍀

nikolienkaa
22. dec 2016

@cookiee gratulujeeeeeem 👍 Martinko nech je len zdravucky a aj ty ❤️