Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171
@jetotu
Baby ako ste na Tom s aniballom ? Ja po týždňovej pauze som dneska skúsila,mala som aj trochu krvi ale nič to neznamenalo...po tej pauze som si nedávala viac som na niečo cez 22cm....hlavne sa musim naučiť tlačiť ,lebo v Tom momente sa mi dá aj cikat aj kakat a este mam rodiť aj balónik tak neviem co skôr 😂😂
@veronikanellka171 ja ta práve pozerám v archíve v uhadni môj vek 😁😁😁😍
Babi fotene na vecierku ked uz som mala vlasy ako zmoknute kura🙈ale mne dlho natocene nevydrzia.Teraz som si lahla do postele a mam ich uplne rovne😅
Desmod bol super a 250 ludi tam bolo.Bol to vecierok kde si zamestnanci mohli zobrat priatelky manzelky aj deturence.No my sme Simiho nehali doma nakolko ma svoj spankovi rezim a nechcem mu ho narusat neni nauceny chodit neskoro buwat.👼
@fronili veľmi ste peknuckiii 🙂
@nikolienkaa aniball jooj necvicila som ani nepamatam strasne sa mi nechce 🙈😂 vcera som chcela a zasa nic.. hej hej viki bola v telke 😂😂
@fronili jeej ale ste zlatyy 🙂
@nikolienkaa ja necvicim už. Hrozne ma boli jazva, som za sekciu lebo mam strach z toho 😥
@mishqa to bábätko Matej co ho ma mamička nika_sydney to ma dobre ze 38cm mal len ?
Sami chlapci su tam 😀 Presila
@veronikanellka171 bude vojna 😂
@veronikanellka171 a ja som si myslela ze viac dievcatiek sa rodi toho roku,a tu sami chlapcek 🙂
@nikolienkaa osobne si myslim ze by tam malo byt asi ine cislo, ale ona uviedla 38, tak som to tam tak aj zapisala, mozno bolo ozaj take malinke
Ahojte maminky - spolucakatelky 🙂 Moja dnesna poradna - pasy-OK,prietoky-OK,placenta-OK,plodovka-OK,krcok este drzi-na moje prekvapenie,aj som sa tesila,ze slecna sa vypyta skor,ale doki mi povedal,ze nema preco napriek tomu,ze je velika - dnes 2926g,odhad pri TP ze 3900g!!! panecku ani chalani nemali tolko 😲
No tak vam vsetkym prajem co najkrajsie Vianoce,ci uz s drobcami v brusku alebo v naruci,nech ste hlavne zdrave a stastne aj s rodinkami,lebo to je najviac 😘
@jetotu no do kelu ,len nech všetko dobre dopadne ci uz sekciou alebo prirodzene ,ale ked je nAtom tak zle jazva tak uvidis teda..kedy ideš najbližšie doktorovi ?
@nikolienkaa idem vo štvrtok. No chorá som ako pes, kašlem jak tuberak, hrdlo má boli,hlava... Secko... Každým zakaslanim mám pocit že mi roztrhne jazvu. Malý je natlačeny dole a keď mi tvrdne brucho...necítim žiadnu bolesť len pálenie v jazve. Och letných sviatky prežijeme doma spolu a potom nech ma berú 🙈💖
@jetotu och strašne na hovno je choroba...snáď budeš čím skôr fit 👌 Mna sem tam zabolí podbrušku úplne Jak keby mam kramy je to strašne divne 😂 Dala som si intimku ved mi aj cvrkne bar kedy 😂 Aj ja mam štvrtok poradňu to uz budem 3dni pred termínom ked neporodim uz 3.1. NASTup do nemocnice.... chcela by som aby to prišlo prirodzene ,ale moja pôrodná keby chcem tak mi vyvolá aj pondelok aby som bola do Silvestra doma....ja sama neviem co robit, sa bojim pôrodu/bolesti ...
@nikolienkaa ja byt tebou idem na vyvolavacku uz len preto ze dalsi tyzden ked ti hrozi nastup do nemocky aby si to mala za sbeou.. mne keby ponukli asi by som tiez sla 🙂 teda tiez da bojim ale mojenko neminie ta to 😂
@veronikanellka171 ale ja som čítala ze to boli 🤒😂😂😂😂😂😂
@nikolienkaa aj ja zovsadial pocuvam ze to boli...mne ju dali (teda ak hovorime o umelom oxytocine) ale hned ponukli epidural a vzala som to....ale az vtedy ked mi odtiekla voda a telo zacalo same kontrakcie...a tentoraz fakt neviem co bude ale bojim sa ze to bude podobne...aj ked som chcela skusit prirodzene...moj problem je ze pokial moje telo nezacne porod same, tak ma nechaju aj do 42.tyzdna...a toho sa bojim...
Ale dufam ze ti ponuknu aj nieco od bolesti s tou vyvolavackou...nevidim.dovod nechat maminu sa vytrapit a minut vsetky sily pred velkym finale...
@kwr v Nitre nemajú epi .... ale spolieham sa na tu pôrodnú ze mi pomôže aj vo vytlačení aj v bolestiach
@nikolienkaa ahaa nemaju epi :( tak pod rodit sem na antolsku budeme spolu 😀
@veronikanellka171 ale po pravde som ani neuvažovala nad epi ,lebo mava aj vedľajšie účinky a vplyv na bábätko tak radšej nech to všetko ide prirodzene a tak ako maaaaa
@majaon prosim ta, ako zistili, ze plodovka je OK?
@nikolienkaa Len pekne čakaj keď sa sám nevypyta.. Neodporúčam ti vyvolanie pôrodu a už vôbec nie pred termínom. Nič neboj a Silvestra neries, si mladá ešte ich zazijes aspoň 50:D mne silvester moc nevadí, skôr Vianoce by boli čudné bez mojej papulky 🙂
@jetotu prekraaaaaasna 😍

@elisebah91 zajtra mi pripomen odfotim postup je vyborny kto ma rad kakkao a coko kolace.😊
Babi desmod na vecierku je super zajtra pridam aj foto s mangelom.uvidime ci sa nam podari odfotit s kulim 😊😊😊