Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa krasne nausky! aj ja som dostala nausnice a k nim aj tie dva privesky co su z kazdej strany vedla tych srdiecok 🙂 posluchali sme 🙂
Babule dnes mam cely den strašne tvrdé bruško.. Žiadny poslickovia.. Proste je celý deň také stvrdnute.. Nič namahave som nerobila.. Maličký sa hybe ako vzdy.. Mavate to niektorá?.. Je to normalne ci mám zbehnut ma pohotovosť? ..poradnu mám 5.1.
@kwr aký je krásny a tie kukadlá 😍
Milé tetusky krásne Vianoce vám želáme, buďte hlavne zdravucke a ochvilku dostaneme najkrajšie darčeky 💖🐣 pripájam foto z dnešného večera, pre mňa najkrajší zážitok, len som nemo pozerala na to moje sidielko ako sa teší, nič inému nezaujímalo 💖 aj keď som dostala vysnívaný greengate prehoz s vankusmi, vôbec som si to neuvedomovala... Lebo toto je všetko, to je na nezaplatenie vidieť moje dievčatko ako sa vie krásne tešiť 😍💖
Dievčat, žienky, maminky, tehuľky 🙂 všetkým Vám prajem krásne a požehnané Vianočné sviatky. Skôr som sa sem nedostala, tak takto neskôr 🙂
@mattkapd ahoj aj ja to mávam niekedy to trvá aj pol dňa vetšinou sa mi to stane vtedy ked vela behám , mám vela roboty alebo ma niekto vytočí pomáha mi ked si lahnem na gauč a vyložím nohy prípadne sa treba vyvaliť do vane len pozor na velmi horucu vodu.. prejde ma to ked sa uplne uvolním... 🙂
Ahojte 🙂 tak už to máme aj za sebou. Volám sa Ninka, narodila som sa 23.12.2016 o 8:49. Vážim 2520g a meriam 46cm. Maminku som potrápila, ale obe sme v poriadku a zdravučké. Najkrajší Vianočný darček sme dostali 😍 termin sme mali 4.1. Ale drobček sa rozhodol, že príde skôr 😍😘
@8deni9 gratulujem a prajem veľa zdravíčka🍀
Baby aku farbu ma vas vytok? Ak mate fotto mi kludne aj poslite v sprave.. ja mam zelenozlty a jednu babu strasia na fb ze to je pokazena plodovka
No taky ako zeleny sopel mam troska.. zelenozlty ale to uz dlllho vtedy mi lekarka brala aj vyter na streptokoka a zapal a mala som vsetko ok tak som to neriesila
@veronikanellka171 ja so nemala zelenozlty sopel ale hrudkovity vytok zltozeleny a zistil mi mikozu takze sa liecim tabletami na vkladanie
@fronili hrudkovy nemal skor troska soplik..

@verunqha23 nadherny je 😊😊😊 gratulujeme 😍