icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
24. dec 2016

@verunqha23 nadherny je 😊😊😊 gratulujeme 😍

aandreja
24. dec 2016

@nikolienkaa krasne nausky! aj ja som dostala nausnice a k nim aj tie dva privesky co su z kazdej strany vedla tych srdiecok 🙂 posluchali sme 🙂

zuzuk22
24. dec 2016

😊 35tt plus 6 dni 😍

kwr
24. dec 2016

@zuzuk22 krasni ste! v zltej vyzeras vyborne🙂

kwr
24. dec 2016

krasne Vianoce maminkam aj maminkam cakatelkam, som rada ze vas tu vsetky mam <3
My sme si mohli spravit iba selfie lebo Ozzy pokazde vystartoval za fotakom a usiel z fotky🙂

zuzuk22
24. dec 2016

@kwr dakujem aj vy ste nadherny 🙂 a to poznam 🙈 oliho odfotit normalne aby sa pozrel takmer nemozne 🙉🙉🙉

mattkapd
24. dec 2016

Babule dnes mam cely den strašne tvrdé bruško.. Žiadny poslickovia.. Proste je celý deň také stvrdnute.. Nič namahave som nerobila.. Maličký sa hybe ako vzdy.. Mavate to niektorá?.. Je to normalne ci mám zbehnut ma pohotovosť? ..poradnu mám 5.1.

kwr
24. dec 2016

@mattkapd ahoj ja to mavam tiez a maly sa hybe normalne...skus si odstopovat ci su to.pravidelne stahy a pripadne teply obklad alebo sprcha a uvidis ci to prejde...

marusia_81
24. dec 2016

@kwr aký je krásny a tie kukadlá 😍

jetotu
24. dec 2016

Milé tetusky krásne Vianoce vám želáme, buďte hlavne zdravucke a ochvilku dostaneme najkrajšie darčeky 💖🐣 pripájam foto z dnešného večera, pre mňa najkrajší zážitok, len som nemo pozerala na to moje sidielko ako sa teší, nič inému nezaujímalo 💖 aj keď som dostala vysnívaný greengate prehoz s vankusmi, vôbec som si to neuvedomovala... Lebo toto je všetko, to je na nezaplatenie vidieť moje dievčatko ako sa vie krásne tešiť 😍💖

aniko_h
24. dec 2016

Dievčat, žienky, maminky, tehuľky 🙂 všetkým Vám prajem krásne a požehnané Vianočné sviatky. Skôr som sa sem nedostala, tak takto neskôr 🙂

zuzuk22
25. dec 2016

@jetotu zlata velmi 😍 veru to je to najkrajsie vidiet nase deticky ako sa tesia pri rozbalovani darcekov 😍

bellybug
25. dec 2016

Aj my Vam zelame krasne sviatocne dni🎄🎁💞😘

bellybug
25. dec 2016

@jetotu krasnu bambulku mate😍a ta radost pri stromceku😍

mattkapd
25. dec 2016

@kwr ďakujem krásne aj keď ani sprcha ani nic nepomohlo nakoniec mi pomohol pohár pepsi..

eliz188
25. dec 2016

@mattkapd ahoj aj ja to mávam niekedy to trvá aj pol dňa vetšinou sa mi to stane vtedy ked vela behám , mám vela roboty alebo ma niekto vytočí pomáha mi ked si lahnem na gauč a vyložím nohy prípadne sa treba vyvaliť do vane len pozor na velmi horucu vodu.. prejde ma to ked sa uplne uvolním... 🙂

jetotu
25. dec 2016

@zuzuk22
@bellybug ďakujem dievčatá, áno je úžasná a veru az s deťmi majú Vianoce ten správny šmrnc 😍💖 ináč aj Jonášek dostal Ježiška od babky 😍💖

8deni9
25. dec 2016

Ahojte 🙂 tak už to máme aj za sebou. Volám sa Ninka, narodila som sa 23.12.2016 o 8:49. Vážim 2520g a meriam 46cm. Maminku som potrápila, ale obe sme v poriadku a zdravučké. Najkrajší Vianočný darček sme dostali 😍 termin sme mali 4.1. Ale drobček sa rozhodol, že príde skôr 😍😘

barca29
25. dec 2016

@8deni9 gratulujem a prajem obom vela zdravicka:/)

picur22
25. dec 2016

@8deni9 blahozelame a veľa veľa zdravicka prajeme 😊 najkrajší darček 😍

jetotu
25. dec 2016

@8deni9 💖💖💖💖 blahozelaaaam a prajem veeela zdravíčka ninuske, veru najkrajsidar ste dostali 😍😘

zajinka123
25. dec 2016

@8deni9 gratulujem a prajem veľa zdravíčka🍀

zuzuk22
25. dec 2016

@8deni9 gratulujem 🙂)) vela zdravicka 🙂

fronili
25. dec 2016

@8deni9 gratulujeeem nech je zdravučka a maminka ty sa rychlo zotav😊krásny darček

veronikanellka171
25. dec 2016

Baby aku farbu ma vas vytok? Ak mate fotto mi kludne aj poslite v sprave.. ja mam zelenozlty a jednu babu strasia na fb ze to je pokazena plodovka

veronikanellka171
25. dec 2016

No taky ako zeleny sopel mam troska.. zelenozlty ale to uz dlllho vtedy mi lekarka brala aj vyter na streptokoka a zapal a mala som vsetko ok tak som to neriesila

fronili
25. dec 2016

@veronikanellka171 ja so nemala zelenozlty sopel ale hrudkovity vytok zltozeleny a zistil mi mikozu takze sa liecim tabletami na vkladanie

veronikanellka171
25. dec 2016

@fronili hrudkovy nemal skor troska soplik..

julka82
25. dec 2016

@jetotu jej odkial mate ten krasny prehoz a vankusiky?

8deni9
25. dec 2016

Vsetkym Vam krasne dakujem 😘 najkrajsi darcek ❤