icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

jetotu
26. dec 2016

@julka82 ja sijem väčšinou z tilda látok, ostatok kupujem hotovky lebo latkyvyjdu viac ako samotný vankúš :D

julka82
26. dec 2016

@jetotu fiha to som nevedela. A ako sa vola ten vzor?

jetotu
26. dec 2016

@julka82 tento je clayre&eef no mam ich viacej tento nepatrí k najnovším,asi rok je na trhu... Keď ešte je... No mám oddetskych pre zojku až po najväčšie 269x240

fronili
26. dec 2016

No super uz len toto sme potrebovali😞maly ma 38,7 teplotu😭preco zase nechapem uz sama som vystavena.mala sa minimum hybe ale zato mam casto poslickou😞

nikolienkaa
26. dec 2016

Ja som bola dnes v robote pomáhať s cenovkami rozdávať 😂 Mamina je tam vedúca tak sme išli my dve ,...ved co ked sa cítim netehotno 😂😂😂

nikolienkaa
26. dec 2016

@fronili panabeka skore uzdravenie

kwr
26. dec 2016

@fronili boze vas ta choroba nejako drzi:( skore uzdravenie...inak aj Alfie sa.malinko hybe...
@nikolienkaa ani ja sa necitim moc tehotne:( a to sme sa vratili z dlhej vychadzky a nist...

gulocka7888
26. dec 2016

@nikolienkaa kdesi som citala a aj pocula ze pred porodom je ticho v bruchu ako pred burkou.Tak hadam to na teba kazdu chvilu dojde
@kwr aj na teba.vsak informujte keby cosi.

nikolienkaa
26. dec 2016

@gulocka7888 ale ja sa takto cítim celé tehu 😂

fronili
26. dec 2016

@kwr no lepsie povedane ze to simiho chytilo opäť.a samozrejme ja sa tomu isto nevyhnem ak budem pri nom.ale dopujem sa vitaminmi ako sa len da.

eliz188
26. dec 2016

Dievčatá ja len tíško závidím že sa cítite netohtno ja som to tak mala pri prvom a teraz je to hrôza bolia kríže panva podbruško je mi zle od žalúdka .malá sa vrtí a je rozhodnutá sa asi narodiť systémom ala votrelec a to mám do porodu ešte tri týždne nevládzem nič len ležať na gauči a prepínať telku...

lenkavalkova
26. dec 2016

Jaaaj ja uz som tiez ochorela od Simona. V hlave mi huci, hrdlo ma boli, dutiny plne...a v stredu mam ist na poradnu 1x do nemocky. Dufam, ze dovtedy bude lepsie...
@fronili aj vam skore uzdravenie!

fronili
26. dec 2016

@lenkavalkova Aj vam skore uzdravenie to je hrozne teraz pred porodmi takto ochoriet ked uz clovek ani nevladze😞

veronikanellka171
26. dec 2016

Baby robili vam ekg? Kolko udreti ma srdce za minutu? Ja mam 86

mamuskazuzuska
26. dec 2016

@veronikanellka171 ja mavam pulz aj okolo 90, to je v pohode vsetko, klud 🙂

zubrienka1
26. dec 2016

@veronikanellka171 ja som dnes mala tep 91. Pre tehotne je to v pohode😉

lalia87
26. dec 2016

@nikolienkaa ty uz nedrazdi ako ti nic nie je,ale aspon niekomu 🙂

Mne vcera sesterka povedala,ze sa jej vidi ze mam dost padnute brucho,ze urcite to nebude na termin,aj citim malu uplne az tam tam dole. Dnes sa animoc nehybe,mam z toho aj stres lebo ja som brutal nakapata,a celaa funa ma boli,ta kost v suske,neviem ako to opisat,panva,ledva si sadam,jak keby mi to niekto so zverakom roztvaral

veronikanellka171
26. dec 2016

Aha dobre dakujem lebo sa mi zdalo nejako viac pritom ked som tam bola som mala idealny tlak a kludna som bola 😀

jetotu
26. dec 2016

Ráno - neviem sa postaviť, boli ma lonova kosť, brucho ako skala, dole hrabe akoby bager
Obed - zaha sa zobudila. Kyselina vysrreluje do hrdla, mala sa so mnou nechce hrať lebo ju nenahanam, bolia ma kríže začínajú puchnut nohy
Poobedie - nohy tak opuchnuté že nič neobujem... Je mi malej ľúto, obliekam ju berem na boby - v croccs sandalach 🙈 teplotu už nemám ale sokel ťahám za sebou po kolená. Vypila som asi 5.sacok minerálu na kyselinu
Večer - výkladom nohy, pália má až lýtka, malý sa nejak nemrvi, brucho vkuse tvrdne, mam pocit ze mi roztrhne každú chvíľu jazvu... Utekám do vane. Neprechádza nič... Laham na gauč, pijem ďalší minerál, začína má páliť pod rebrami, volám svokre nech príde, cítim sa zle.

Toť dnešok 😭😭😭 krásne sviatky 🎄

sandri
26. dec 2016

@jetotu no ja mam pocit, ze mam zly den, ale na teba sa nechytam... Tiez mi tvrdne brucho pri kazdom pohybe, dobre mi je len ak lezim. Maly sa nudi a chce sa hrat a ja nevladzem. Krize v keli, ruky aj nohy spuchnute... A to mam do terminu este takmer 4 tyzdne! Ked som sa postazovala mame, tak mi navrhla dohodnut si planovanu sekciu na buduci tyzden - akoby som bola len chodiaci inkubator! 😈 Takze sa stazujem uz len svojmu muzovi 🙂

kwr
26. dec 2016

@jetotu boze myslim na teba! Napis ako si dopadla ked ta svokra kukne.
Ja som ked sme ulozili maleho vygruntovala byt aj kuchynu, poutierala prach, dala prat, vysterilizovala veci aj odsavacku a akurat idem do sprchy a po nej zapinam odsavacku, bolesti mam asi od 6 poobede ale to uz je klasika, netesim sa lebo to tak kazdy vecer je ale odsavacku a ananas su asi jedine veci co som este neskusila cize dnes je ten vecer...

nikolienkaa
26. dec 2016

@kwr odsávačku?

nikolienkaa
26. dec 2016

@jetotu drž sa moja a nech ti je čím skôr lepšie 😊😘

fronili
26. dec 2016

@jetotu boze chuda skore uzdravenie a hlavne nech uz sa mas trosku lepsie to uz niako musime predychat di konca je to na nervy a clovek pada na hubu 😢

jetotu
26. dec 2016

Svokra má upokojila, no tiež ta jazva sa jej moc nepozdáva keď ma páli, horšie sú tie kontrakcie. No sú nepravidelné a všelijaké a malý sa do toho stále mrvi, ja lepiacej tak som uz znicena. Dala somsla čaj ležím. Som sama s malou dnes dodatok možno aj také to temnô a smutno mi pomáha k bolestiam. Môj čiki -pes leží pri mne a hlavu kladie pod brucho. Asi cíti... No hlavne musím vydržať do štvrtka. Mám ďalšiu poradňu a som rozhodnutá že ak mi opäť navrhne sekciu, idem hneď. Strašne sa bojíte jazvy baby ona je naozaj ako fosforova. A čo som si objavila?? Striu na boku 🙈 moje telo to už nezvláda.

kwr
26. dec 2016

@nikolienkaa na mlieko.
Na bruchu mam elektricku podusku vedla seba cipsy a odsavam naprazdno...vraj to ma stimulovat tvorbu oxytocinu a ten sposobuje kontrakcie...

jetotu
26. dec 2016

@kwr :D vieš čo je najlepší stimulátor? Manžel :D také,, nasucho,, odsávanie tomu nepomáha, musí sa ti uvoľniť várka serotonínu a dopamínu, hormónov, ktoré vyvolávajú nadšenie a dobrú náladu, a pri tejto pohodicke sa ti začne uvoľňovať oxytocin :D pomáha aj stimulovanie kamošky o patro níž :D takže najlepšie je z toho vyťažiť čo najviac, podľa mňa sa o to manžel najlepšie postará ;) odsavacku zbal do nemocky ;)

kwr
26. dec 2016

@jetotu skusala som...nemozem.sa donutit, manzel len trpezlivo caka a ja som totalne off ziadna chut na nic...

adriana101
26. dec 2016

@8deni9 gratulujem a hlavne veľa zdravíčka prajem 🙂

veronikanellka171
26. dec 2016

Ten moj chlap je vysloveny debil.. rano ze uz je zdravy, tu sa na mna capa pri notebooku sycha na mna este o 19tej a teraz place ako mu je zasa nahovno.. no nakaz ma idiot vazne.. take mam nervy dufam ze do rana budem chora