Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@kwr to fakt ? Prvy krát počujem ...
Ja by som tak chcela sex, ale nie koli rozkoši ale aby sa to teda rozhýbalo (ale ten streptokok hnusný ) a s kondómom to nemá význam
@veronikanellka171 to je ďuro ,co vobec na teba nemysli ??
Ach
Včera som aspoň cvičila som na 24 👍 Ty si ako na Tom ? Mne po sústredení ide vytlačiť balónik ,ale ked si nafukujem akoby som nemala priestor vnútri na väčší balónik hneď ma núti na cikanie a podobne 😁😱
@nikolienkaa @kwr no mne veru spúšťa kontrakcie len myšlienka na sex :D ale ešte som neporodila z neho :D babské rady ale aj tak si male vyberie samo kedy spustí výjazd na svet :D ja práveže len čakám aby sa pôrod neopustil kým nebudem mať po štvrtkovej poradni
@nikolienkaa ozaj idem predať aniball. Za kolko ho mam posunúť? 🤔
@jetotu ja mam jedine "kontrakcie " zo šošovice a kapusty 😱😱😭😭😂😂😂
@jetotu používala si kondom s nim ?
Novy ta vyšiel cca 50€
Ja neviem daj ze 40€ s poštou (mozna dohoda ),ze je v top stave,ak si používala len kondom tam nápis ze používaný len s kondómom ,vyvareny a vystrieľaný dezinfekcnym sprejom ....pred 1.pouzitim nech si ho aj ona vyvari a vhodný na ďalšie používanie 🙂
@nikolienkaa jj len s kondómom. Tak skúsim teda 🙂
Juuj baby, citim sa ako novy clovek. Dala som si 30 min kupel pri svieckach, s vonavou penou a pri prijemnej hudbe. 😎
@nikolienkaa joj necvicila som asi tyzden 😂
@jetotu @nikolienkaa a veru po 30 minutach mi to odsavanie prinieslo celkom slusne tvrdnutie brucha ale.nebolestive...a pomedzi to sa maly obcas prevali tak.neviem...vraj pred porodom sa deti prestanu hybat a cakaju.na starte...asi uz moc citam.ale.ja.nechcem.aby ma.tu nechali az do 42.tt kym.so.mnou nieco.spravia...
@veronikanellka171 ty lenivec 😁
@kwr no tak snáď sa ti to rozhýbe nejak ...aj ja mam sem tam tvrdnutia ,ale maly si robí niekedy stan v bruchu riadne sopka 😂😁
Ináč ja spávam este na bruchu 😂😂😂😂😂😁😁
Baby mam.oficialne baby brain a kedze muz je doma.az do.noveho roku tak ani neviem.aky je.den a.ja som.v tom.za.zajtra je pondelok a ono je zajtra utorok a.mam poradnu ktoru by som.zmeskala esteze si denne.pisem.so sestrou...no som.to.dopadla...
@kwr no co ako to tvrdnutia brucha šlo ? Nijak to nezosilnelo?
Ja som teraz dojedla horalku 😂
@nikolienkaa aaale zase nic...;(
@kwr a kedy ti ho môžu vyvolať tam v Holandsku ?
Ja sa bojim ako to bude prebiehať
Baby myslíte si že by som si už mohla domov doniesť kočík či je to este blbosť?
@nikolienkaa no ja dufam ze po 42.tt hadam...sak to uz je potom zdravotne riziko pre mamu aj dieta...no uvidim.sedim a cakam na poradnu, ak budem mat stastie na babicu mozno ma aj kukne ale ak nie tak to bude dalsi zbytocne zabity cas s meranim tlaku a chytanim brucha...
@kwr no ako poradňa ?
@kwr ahaa no som zvedavá ako ta vyšetria a ako to vyzera
Všetkým nám usopleným, uboleným a inak chorým prajem skoré uzdravenie. ja len dúfam, že ma to prejde do budúceho týždna kedy mám nástup na sekciu 😢
@fronili ak bueš mať čas tak kludne môžeš po mne hodiť ten recept 🙂
@nikolienkaa no podla mna ti daju tabletku ktora by mala zmakcit krcok a cakaju ak to nepomoze tak asi infuzku...ale neviem naozaj ako to na Slovensku robia toto viem ze robia v Britanii...a mne zacal prvy porod tu spontanne a az potom mi dali infuzku cize tu zatial neviem...
@kwr ja este potrebujem infúziu aj na toho streptokoka 😭

*dycha