Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@kwr j neviem teda tak to mam napísané ,ale to budem hlavne riešiť cez tu moji pôrodnú teraz som jej písala SMS ze ako sa mam ze to nevidím na pôrod len mam dosť opuchy nôh a tie prsty na rukách mi neskutočne trpnu inak všetko super a som jej este písala ze mam štvrtok poradňu ...tak uvidime a len čakáme 😊 Este mi neodpisala
Malinky ma stale pohyb akoby je v 30tyzdni ...ale chvalabohu lebo ked sa niekedy nehýbe mam strach :( ale bojim sa koľko bude mat kg 😂 Lebo len sladké Zerem Jak nenásytná 😂😂😂😱
Pozerala som v siedmom nebi a tam jedna porodila 4,5 panabeka ten bol taký tlstucky ze mu ledva oči videlo
@nikolienkaa moj prvy mal 4770 😝
@mamuskazuzuska a šiel prirodzene ? 😱😱😱 prečo to tak rastie tie deti 😱
Ja som chcela tak 2,9 😂😂😂
@nikolienkaa nie. Nakoniec akutna sekcia pre moj tlak a nepostupujuci porod. Ale odhadovanu vahu mal 4050 tak sa troska sekli 😀 tentoraz tiez necakam nic pod 4 kg...
@elisebah91 tu je ten recept na kolacik sak by som zabudla.😊
@nikolienkaa no vysledok poradne ja zdrava maly zdravy tep ma 130 a progres oproti 23.12. absolutne ziadny...stale krcok skrateny na 2cm a ja na 1,5cm tak ako aj naposledy....
Vraj ak nic.o tyzden nebude tak ma.objednaju gynekologovi na vyvolanie alebo mi prasknu vodu, ze je to na mne a mojom rozhodnuti...len to mi uz bude prt platne kedze muz musi nastupit do prace presne o tyzden...a ja som velmi chcela spontanny porod....:(
@kwr Ach Jaj ,...mohlo by to teda prísť skôr ,ale ked sa mu teda nechce ...ale hlavne buďte zdraví 👍
@mamuskazuzuska jezisi...to je aj moj najvacsi strach ze ked sa mu nechce von ze z neho bude obor a mna budu zosivat ako prasa na zabijacke...moj prvy mal krasne 3 kila a tento uz odhadujem bude mat blizsie k 4 kilam...auu
@fronili
@nikolienkaa baby ja uz depkarim chlapov som poslala chytat Pokemonov aby som si mohla.porevat sama.do vankusa....teraz ma.caka vazne rozhodnutie ci si dat vyvolat alebo nie...a co ked bude mat cez 4 kila 😨 ako sa zotavim ked budem musiet behat aj za Ozzym a ci zo stresu budem vobec mat mlieko...no krasne myslienky ma.napadaju dneska...moj muz chudak je uz zo mna zufaly...
@kwr no treba si to len rozmyslieť ja čakám stale na tu prírodu aby to samé došlo ... pôrodná mi odpísala ze mam sa držať a oddychovať zatiaľ uvidime po štvrtkovej poradni a mam sa vyvarovať soli ked mam tie opuchy
@kwr boze vobec ti nezavidim ale akokolvek sa rozhodnes hlavne nech ti vsetko dobre dopadne.drzim naozaj moc palceky.nemysli na kojenie prvorady je pôrod a aby vsetko dopadlo ako ma.ja mam dnes tiez hrozny den ale nasral ma dopis zo socialky az som sa skoro rozrevala pred svokrovcami.este som aj povedala nech to nehaju tak nech zmenime temu a just sa o tom bavili dalej.skoro mi rupli nervy😡
Ahoj zienky tak maly je stale kp .. uz ma to ani netrapi ze pojdem cisarskym ale horsie je ze mi nasla streptokoka
... ma to z vas niekto .. uz zasa nebudem spat a len rozmyslat ci vsetko dobre dopadbe 37tt
Zienky drzte sa vsetky - chore,zdrave,uz rodiace,ci stale cakajuce,tie nase uzlicky nam vynahradia vsetku bolest a trapenie,ja sa tak tesim na tu nasu slecinku,ze mi uz je aj jedno kedy sa vypyta,keby uz aj na termin,tak je to za chvilku 😉 ja uz sa ani nesnazim ju posurit,skusala som vselico pri Simonkovi,ale aj tak bol presne na termin,takze je to na nasich drobcoch a telach vsetko,tak vam prajem co najviac kludu a pohody,nech si este viete uzit posledne dni,tyzdne s pokladmi v brusku ❤❤❤
@majkavid aj ja mam streptokoka 😒
@majkavid nemusis sa tym vobec stresovat...aj ja mam streptokoka a mala som aj pri prvom...proste ti len daju infuzku pri porode s antibiotikami a vyriesena vec...neplas sa a nerozmyslaj nad tym...to bude v poriadku... 🙂
@kwr a preco si ho chces dat dobrovolne vyvolat... ? ved babo vobec nemusi byt take velke ako ti hovoria, to je len odhad... a kde budes rodit? niekde nad 4 kila uz robia cisarsky, nenechaju trapit mamicku...
neviem teda co je lepsie, c i vyvolat porod umelym oxytocinom, alebo cisarsky... ja dufam, ze sa vyvolavaniu vyhnem, lebo ja skor predpokladam ze budem prenasat... ale tak ja to necham tak...vsetko bude tak ako ma byt...
a drzim ti palceky, nech je hlavne vsetko v poriadku..!!!
@kukulienka83 ahoj buduca mamina. Mam rocne babo a tak predavam vecicky. Nechceli by ste nieco? Na cene sa dohodneme. Mata
ahoj buduca mamina. Mam rocne babo a tak predavam vecicky. Nechceli by ste nieco? Na cene sa dohodneme. Mata
@kukulienka83 ja nechcem...ale nasa situacia tu je zlozitejsia, sme tu sami s nasim 15-mesacnym synom, nemame tu rodinu ani priatelov a nema mi ho kto zavarovat ked budem.rodit a muz musi nastupit spat do prace 3.januara, a tu maju taky pristup k porodom ze vsetko nechavaju na prirodu a ako druhorodicke mi cisarsky nenavrhnu...a este tento tyzden by sme mali moznost ze nam ho muzova kolegyna na chvilku zavaruje ked uz budem vo finale rodit aby muz mohol byt pri tom...potom uz tu ta moznost nie je...a prvy syn sa narodil v 36+3 cize toto tehu mi pride nekonecneeee.....
@elisebah91 aj ja som usoplena, hrdlo boli, v hlave huci. Zajtra idem do poradne, uz sa citim blbo, len pre to, ze tam musim ist taka nascipana. A zajtra mi daju termin sekcie tiez, tak dufam, ze budem dovtedy fit, lebo si neviem predstavit si potom kychnut ani raz, alebo zakaslat, to by asi ani nespravili tu sekciu, ci? 🙂
@nikolienkaa
@kwr nuz zienky ste na rade, strasne vam drzim palce a ked to pride nezabudnite nas podrobne informovat
@kwr co sa depky tyka, tak aj mna chyta a mna tak bezdovodne, zrazu mam len taky pocit, ze by som si poplakala, ale sama nevie preco...neviem ci to je nejaka predporodna depresia ci co 😲😅
@lenkavalkova mna chyta depka s toho ze nemam do coho pichnut.rada by som uz dala sedacku prec z obyvky a nachystala na komplet na januar postiwlku a simimu izbu ale sedacka brzdi.
Axh babi ja sa tak nudim dnes napriek tomu ze je maly chory nechce sa mi lezat oddychovat a moj manzel zmizol na polovku mna raz picne z jeho konicka ozaj.zajtra pozajtra zas pracuje od rana do vecera a nic s neho nebudeme mat.😡kedy sa ja vyventilujem ti chlapi to maju vo vsetkom take lahke a aj si to lahko vsetko predstavuju mam pocit.
@majkavid ked ides sekciou, streptokok vobec nevadi 🙂 a aj keby si sla normalne len nasadia pri porode ATB 🙂
@martinasusu dakujem, mam vsetko po prvom...
@majkavid ahoj.sme natom rovnako aj moj mali je kp este 32ttbol dole hlavičkou a teraz 37tt je hore.tak isto sa velmi bojim cisárskeho ale stale si poviem tak ako ma byt tak bude sk mu je takto dobre tak nech tak ostane. vsetko bude ok. drxim prsty

@nikolienkaa hlavne nepanikar moja...hlavne teba budu riesit ak sa nic nestane tak toho 3.1? Jedna infuzka hore dole, ani si nevsimnes neboj🙂 a pekne sa postaraju, tu ta poslu domov hoc aj 3 hodky po porode ak nie su komplikacie, ani si neodpocinies a si vonku...