Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Babenky prajem ktoré idete rodiť ci uz máte miminko vela zdravicka pre vy aj krpceka,kopec placu aby ste hneď zabudli na bolest a sikovnych lekarov co vas neodflaknu...ja som sa mohla s vami radiť prežívať a tešiť sa no zial moj chlapec je anjelik...niktorej to tu nikdy nezelam zažiť 😢
@sevcikovaanna preboha to mi je velmi luto. Uprimnu sustrast :( 😢
@mamuskazuzuska
dakujem
@sevcikovaanna uprimnu sustrast ;((((
Bože čo sa stalo, je mi to tak ľúto... 😢😢😢 niečo lekári zanedbali?? Cítim s tebou, nemám slov....
@sevcikovaanna uprimnu sustrast 😢 a vela sil 😢
@sevcikovaanna 😭😭😭😭😭 neskutocne mi je to luto 😭
@sevcikovaanna pane boze uprimnu sustrast😢toto by sa nemalo diat.😢maminka prajem vela sil a zotavenia aj ked na taketo nieco clovek nikdy nezabudne.moc ma to mrzi 😢
@marusia_81 najskôr som krvacala v nemocnici my odporucali po 2tyzdnoch podsitie moja gynekologcka čakala,citila som ze sa niečo deje podľa nej som prehanala a poslala ma domov,znovu som krvacala no bola som otvorená na 3cm nic nerobili 3dni som čakala na smrť synceka porodila som živého ktorého nechali umrieť v miske na odpad ....po mesiacoch som sa dozvedela že mohli niečo robiť no nechcelo sa im ani to neskusili....a to nie je este ani zďaleka vsetko... možno uz nebudem mať deti...
Preto si dávajte pozor na lekarov
@sevcikovaanna tak toto je zlyhanie lekarov riadne😡😡😡nemam slov nikto ti nevrati to najcenejsis co si stratila😭 a lekari s toho vyviaznu vzdy ako keby sa nic nestalo.😡😡😡
@sevcikovaanna to je nieco hrozne.Prajem vsetko dobre a vela uspechov pri dalsom drobcovi.Ak mate dokazy ze doktori urobili chybu treba ich zalovat.
@sevcikovaanna paneboze veľmi mi to je ľúto 😭😭😱😭 veeela preveľa siiiil
@gulocka7888 nemam nato silu chlapca my to nevrati...hlavne si dávajte pozor na lekarov nech robia prácu dosledne....dost mam behaciek kvôli tomu aby ma dali dokopy ak chcem byt mamou
@sevcikovaanna ja vam to verim.Dufam ze karma si tych vinnikov najde co najrychlejsie.Ale ja by som to tak nenehala.Mala som abort missed presne takto pred rokom.Prosila som doktora aby ma vycistil pekne ze by som chcela mat este deti.Neviem kde ste rodili v ktorom meste ale kazdopadne mnojo mnoho sil vam prajeme vsetky co sme tu.
Neodporucam cadcu ani doktorku Polakovu ....vsetko rýchlo a výsledok je tu...
@sevcikovaanna to mi je luto viem ze je to tszke mam potrat za sebou prajem pozitívne myslenie
Presne na rok po potrate som bola tehu a uspesne
Neviem ako vy dievčatá, ale keby sa to stalo mne tak by som to určite nešla tu riešiť poneviem koľkých mesiacoch, je mi to strašne ľúto😢, stáva sa to občas určite ale len tak tu medzi nás januárovky niekto príde a vystraší nás tesne pred termínom, príde mi to celé divné.... Sorry cítim to tak 😉 nechcem sa dotknúť nikoho, ale načo to bolo dobré....
@marusia_81 to mas uplnu pravdu😠
A dnes rano som sa stala trojnasobnou maminou o 8:25 sa mi narodil syncek Tomas, 3270g a 51cm😍
@zubrienka1 gratulujem 🎊 hlavne veľa zdravìčka prajem.. 😘
@zubrienka1 srdecna gratulacia s vsetko najlepsie k narodeninam Tomaskovi;)
@marusia_81 presne tak.... Mne príde divne to s tou miskou... Neverím tomu
Ale neriešim, ak je to pravda je mi to ľúto, no každopádne by som len tak nevpalila do skupiny mamiciek čo každú chvíľu rodia a reagovala na ich debatu o depresiách skúsenosťou takouto.... Toť môj názor
@zubrienka1
💖💖💖💖 jeeeej blahozelaaaam 😍 prajeme Tomáškovi krásny život plný zdravíčka 💪😍 prosíme si podrobnosti pôrodu 🙂🙂🙂
@jetotu nakoniec som isla planovanou sekciou, maly bol priecne - sikme kp. Takze do tretice som si vyskusala sekciu☹ teraz to boli ako fras, no len dufam, ze zajtra to bude lepsie...
Baby súrne pomoc !!!!!!!!!!
Ked sedím tak nič,ked sa postavím tece furt niečo zo mna ( nesmrdí to a je to priesvitné ) sedím na záchode sem tam cikam (koli tomu som sem šla ) ale ked sa postavím tece mi to po stehnách
Inak nič ma neboli ....myslite ze je to plodová voda ???? Mam ísť do nemocnice ? Neviem .... keby dám vložku mužovi a šiel s ňou u nás na pohotovosť ( je u nás do polnoci )tam by nezistila sestrička ci to je plodovka ?
@marusia_81 tiez mi to pride neuveritelne a nechapem co tym dotycna sleduje. Preto som to nekomentovala...
@nikolienkaa rodiiis. Takto to mala segra. Este sa osprchovala oholila pripravila tasky a sup. Zacalo to o 3.15h rano a o 6h sla na pohotovost lebo zcala citit 20 min kontrakcie a o 10h porodila 🙂 drzim palceky ..
tak uz ma dobehla nespavost ☹ a to som sa tak tesila, ze toto tehu nou netrpim. Vcera som sa prehadzovala do 02:00, dnes o tomto case este totalne prekypujem energiou. Snad to neznamena, ze budem mat opat dieta s obratenym rezimom, lebo zase byt 6 mesiacov hore kazdu hodinu v noci, tak ma slak trafi... ☹ ale aspon mam konecne vsetko pozehlene, dnes muz presunul v spalni nabytok, takze mame miesto pre postielku a zajtra tu postielku aj poskladame. Muz ju nechce skladat bezo mna 😝 (chcela som nech ju posklada, az ked budem v porodnici). Buduci tyzden este operiem potahy na kocik a vajicko a potom uz len cakat na prichod krpca 😉
@tamimacko ja odpadnem 😁😁😁 ale nemusím ísť do nemocnice este ze ?

@adad23 bozenko ake krasne babenko malinke juj nech sa mu dari.A ako sa mate doma😊💖?ja uz sa neviem dockat ale 4 tyzdne esteee🙈