Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zubrienka1 blahoželám k malému. 🙂
@tamimacko do nemocnice mame 30km zato sa pýtam 😭😁😁
@nikolienkaa odtecenie plodovej vody je dovod na navstevu nemocnice. Pocitaj s tym, ze si ta tam uz nechaju. Dovod je mozna infekcia - aby si nieco zospodu nechytila. Urcite nemusis teraz utekat, ale pobal sa, nachystaj sa a najneskor o nejakej 6:00 rano by som isla...
@nikolienkaa ak ti tecie plodovka urcite okamzite ist... Necakat na kontrakcie. Daj si vlozku rovno... V nemocnici ti povedia ci je to plodovka ale myslim ze ano
@sandri Co ja viem tak do 2 hodin od odtecenia plodovky sa ma byt v nemocnici. Nejde len o infekciu ale o prepad pupocnika a ten moze byt fatalny...
@nikolienkaa ja by som tiez sla pphnedre istotu hned, v krajnom pripade budete mat nocny výlet
@nikolienkaa gratulujem onedlho sa z teba stane maminka 😉 nachystaj sa a chod do porodnice tak ako baby pisu je to dovod ist. U mna presne takto zacal prvy porod. Odtiekla mi plodova voda 22.30 a 5.50 rano som uz drzala v naruci svojho synceka 😍 drz sa!!!
@mamuskazuzuska aha, tak to som nevedela. Kamoske odtekala plodovka 3 dni - bola v nemocnici ale nic s nou nerobili, len cakali na kontrakcie.
Dakujem Vám všetkým
Pobalena som
A to sa dá takto bez bolesti len ze si to tece ?
@sandri
@nikolienkaa to iste mne...cakali...a po troch dnoch mi zacali kontrakcie...drzim palce silno
@nikolienkaa jasne to nie ako vo filmoch ze rachne plodovka a za 2 sekundy prva fest bolestiva kontrakcia 🙂))
@sandri ale bola tam a sledovali ju...
Sedíme v aute ideme do nemocnice 👍
@nikolienkaa držím päste silno,ak to už začína,nech je všetko v poriadku 😉
@nikolienkaa drz sa! Coskoro ste traja 🙂
Dakujem Vám všetkým za povzbudivé slova 😊❤️❤️😍😘
@nikolienkaa len nám daj vedieť, držím palčeky 😘😍❤
Lezim uz na izbe ,som uz na infúzie koli tomu streptokoku ...a mam aj pasy....bolesti žiadne len sem tam akoby menštruačné
Ale mam za sebou prázdny klystir 😁😁😂
Su tu riadne vzdychy jedna začína rodiť panenka skakava aj sa tu bojim 😱😂
A som hladná a moc 😂 No ony mi nechcú dať ani piť :(
Nechty je uz za mnou prosiiiiiim
@nikolienkaa
Držím palčeky nech ti to dobre dopadne...🙂
Baby celu noc nespim... Asi pred polhodinou som zacala strasne tazko dychat a sem tam ma pichne v chrbtici... Poradte mi co mam robit :(
BOZE to su niekedy bolesti :(
@nikolienkaa zvladneš to.. 🙂 za chvíľku budeš mať za sebou..
@adad23 kiežby :(
@nikolienkaa drz sa mamina hned by som.s Tebou menila....myslim na vas...♡
@kwr jooooj 😘
@nikolienkaa držíme prsty s malým nech to už máš za sebou 🙂
Este som nespala a uz bude vizita ze okolo trištvrte 😒
@nikolienkaa ja moc drzim palceky. A vy sa drzte o chvilku budes drzat tvoj milovany uzlik v naruci 🙂 ❤😍 prajem vela sil
Baby prepacte ak som sa vas dotkla ci vas nalakala...chcela som len az si kazda date pozor na lekarov a zvolite tu naj nemocnici komu sa zverite do ruk.nijakej zene to nezelam zažiť...nechcem aby tu s vas nejaká bola pre lekara ako pasova výroba...myslela som tým ze keby ste mali cisarak ci vas cistili apelujte na doktora ze este chcete byt malý az to robia opatrne nie necitlivo...vsetky tu budete mať zdravé a krasne detičky to viem na 100%...

@nikolienkaa nuz to ja ti neporadim 😀 Ale pre istotu by som sa sla ukazat. 🙏👶❤