Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 som vcera pisala, ze nekaslem? 😂 Mala by si ma vidiet dnes, z oci mi tecie vkuse, z nosa tiez, to uz neriesim ani, ale zacalo ma dusit paradne a ked nahodou napisem, ze este ze nemam teplotu...tak verim, ze este aj tu dostanem, aby som sa moc netesila 😉
@eliz188 coze prelezaniny? To si ma vystrasila. A kolko si pribrala, bo ja pri oboch predoslych 27 a teraz uz mam dobrych 20 navyse...
@lenkavalkova ano ale to sa teba pravdepodobne netýka ja som otehotnela pri váhe 120 kíl a pribrala ďalších 30 počas tehotenstva takže čo ti poviem horor... vždy som bola velká a nikto s tým nevie nič urobiť ani trener ani diabetologovia nikto.... dokonca mí povedali že mať deti nebudem a teraz aha už pomali na svete aj druhé 🙂
@lenkavalkova ctgcka mám ukážkové, malému sa darí dobre jazva nepraskne len tak. Riziko hrozí pri tlačení. Chcem len u môjho drrodit tak podľa neho sme to zladili.
@eliz188 joj tak to nie, ja som otehotnela pri vahe 55kg a vzdy som tych nabratych 27 aj schudla. Ale velke stastie, ze aspon s tymi detickami sa lekari sekli ;)
@lenkavalkova to áno sekli 🙂 prvá sekcia bola akútna a táto je plánovaná čiže kopec vyšetrení za mnou ale tak aspoň na jednu vec to bolo dobre a to že viem že som zdravá.. aj keď pri našich lekároch je to diskutabilné... Ale tak nie som človek čo zbytočne stresuje a na malú sa veľmi tešíme, budeme mať párik a tým sa nám splnil sen 🙂 už len nech sme všetci zdraví 🙂
@lenkavalkova
@fronili
Jaj baby kazdy vecer a noc mam bolesti uz so sebou neviem vydrzat, maly ma.brutal spankovy regres cize sme s nim kazdu chvilu v noci hore a zaberie len sunar cize s krmenim sme sa vratili asi 3 mesiace dozadu...k tomu sa mi dnes este protezka zlomila cize uzasne...kazdy den je lepsi a lepsi...a muz musi nastupit do prace v utorok a ja sa musim.rozhodnut ci vyvolabacku alebo nie....:(
@kwr Nejako to vydrz. Kedy mas termin? A ked manzel pojde do prace, budes na deticky sama? Ale bude chodit domov z prace denne, ci nie? DRZ SA! Uz to musi prist.
@kwr jaj boze mas to tazke aj u nas je momentalne tazke zo spankom.Simi je kazdych 20-30 minut hore😕
Ja by som sa asi na tu vyvolavacku dala ked musi ist do prace ale je to aj tak tazke rozhodnutie clovek by chcel aby islo vsetko prirodzene.drzim ti naozaj palce nech sa to rozbehne este pred tym ako pojde do prace.
@lenkavalkova
@fronili diky baby normalne nie som takato umrncana ale ked uz vidim ako vsetky tu rodia a tesia sa uz mi je to luto...
Ano na deti budem.sama, nemame tu rodinu ani priatelov takych co by som im syna zverila...ale musime to.nejako zvladnut sak uz nejde cuvnut🙂
Dakujem za podporu a ak by sa nahodou nieco.prirodzene rozbehlo budem.hned.informovat...co ked ten koj valibuk je tam taky spokojny....
Aj ja by som si dala vyvolavacku. Ale ja mam panicky strach zo zlej plodovky, takze ja by som ju zvolila kvoli tomu.
@lenkavalkova termin mam 3.1. To mam akurat poradnu a babica uz ma videla taku zufalu v utorok ze.mi ponukla ze mi spravi ster ak stale nic tak sa musim.rozmysliet ci to chcem ale stale dufam ze dovtedy sa rozhodne sam...
@lenkavalkova no zvazujem.aj ked nie som.uplne stotoznena s tym ze nasilu ho nutit ak nie je pripraveny ale tu pred 40.tt nikto.nic neurobi ak mam dobre vysledky...a po 40.tt je uz aj tak v praci cize tym moc neziskam ale tiez sa bojim.zlej plodovky a velkej porodnej vahy maleho kedze tu na.mna kuknu a hned hovoria co sa bojite vy vytlacite aj velke babo- ako dakujem.nepotrebujem.aby mi.pripominali ze nie som.modelka a ano asi vytlacim aj velke babo ale potom ma budu zosivat ako prasa a ja nemam luxus domaceho zotavenia sa pri Ozzym a k tomu novorodenec...
Uf #citovyvylev za mnou🙂
@kwr aj my sme sami, rodiny nase su sice "iba" 200 km od nas, ale sme stale na Slovensku, takze keby sa nieco dialo vazne, tak niekto z nich pribehne. Ale inak som zvyknuta, ze si musime s muzom sami pomoct. Tiez som mala 2 male deti rok a pol po sebe a zvladli sme to. Ale ja si radsej sama pomozem, jak by mi tu mal stale kafrat niekto do niecoho. A teraz si muz berie dovolenku akurat v den sekcie, aby mohol byt so mnou a inak vkuse pracuje, tak som tiez zvedava, ze ako to bude...
@kwr v pohode, kludne sa vyrozpravaj, niekedy aj to pomoze ;). Ja verim, ze sa to rozbehne dovtedy, nezufaj ;).
@lenkavalkova supis tak ked ste to vy zvladli tal to dame aj my🙂 ked budem.mat lahky porod a rychle zotavenie ako pri Ozzym tak sa nebojim;) doteraz vzdy za mnou mohla priletiet sestra ale teraz zo zdrav.dovodov uz lietat nemoze cize uz sa na nu nemozem.spolahnut...
Este skusim.nahnat mojho muza nech vyzisti ci by si predsa len nejake volno mohol zobrat- mne dali na vyber ak vyvolavacku tak si mozem povedat ktory den ju chcem cize aspon by som vedela ze asi kedy...aj ked to neznamena ze sa vsetko hned rozbehne;)
Tak ale dufam ze dovtedy tu uz budem pisat bolestive statusy;)
@kwr no vidis, tak "prinajhorsom" si aspon ten den vyberies ;). A manzela pekne prinut, nech to volno si vybavi aspon na par dni, budes to potrebovat. Nie je to sranda byt na vsetko sama. My si tu aspon v nemocnici par dni dlhsie polezime (co sa nie kazdemu paci samozrejme), ale aspon tych par dni nemusime varit a upratovat, ako vas tam hned poslu domov a porad si maminka ako vies...bolesti, nebolesti
@kwr A ozaj na bolestive statusy sa zvlast tesime 😉😍😀
Dievčatá tak nakoľko som bola po dvoch vyvolavackach a nic sa nedialo, maly musel ist von cisárskym. Jerguš, 2870 g a 47 cm. Unavená som ale kvalitne. Dakujem Vam za všetko, podrobnosti ked sa trochu pozbierame. Držím všetkým palce
@petra1_2017 srdecna gratulacia maminka, krasne meno ma syncek, bez oddychovat a potom popis detaily ked budes mat cas🙂
@petra1_2017 gratulujem moc malinkemu hodne zdravicka a ty si oddychni poriadne 😊☘
@petra1_2017 Gratulujem a rychle zotavenie zelam 🙂
@petra1_2017 gratulujem k uzlicku a prajem rychle zotavenie!
@petra1_2017 blahozelame a veľa veľa zdravicka prajeme 😊😉😍
@zuzuk22 dakujem,no v kutiku duse som este dufala s normalnym,co uz. Veru,o chvilu to uz vsetky mame,ja teraz mozem ratat tak s cca 10dni skor,takze okolo 21.1.
@lenkavalkova u nas sme sto rokov za opicami,tu sa to neda,ani epi sa tu nedava,tu je to bieda. Mrzi ma to kvoli polovicke lebo velmi chcel byt a ja som taka citlivka na kadejake male rany a nie este hento,to ja budem taka nervava,musim sa nejako psych.pripravit. pozeram ze si uz 39tt,tak ty to mas uz len za par,drzim palceky.
@mariajuraj ahoj dakujem 🙂 ja budem tiez vyklepana,dufam ze nebudem nic citit a tie prve dni rychlo prejdu 🙂
@eliz188 dakujem,vsak na toto sa musim pripravit,ze aj keby co bolo musim sa hned otocit,potom.to.prve vstanie ked sa bude dat,ale ja si neviem predstavit ako sa mam s tou ranou osprchovat,ked ja ani s canilou v ruke sa neviem 😅
@lenkavalkova je nejaka pliaga v ovzdusi,dr.mi vravela ze jak bola crevna viroza tak teraz je vraj viroza dychacich ciest,tak neviem. Tak sa to snaz co najviac podchytit v zaciatkoch,drzim palce nech to moc nevypukne 🙏
@lenkavalkova ja by som zase neviem co dala za to aby som uz bola doma. Neznasam nemocnice. Tu je furt taky frmol, ze si nemozem pomaly ani polezat. A ked sa mi poobede konecne podarilo zadriemat, tak ma sestra zobudila😠 ja uz chcem byt doma, vo svojom pohodlicku...
Napriklad teraz, konecne som si lahla a ze vecera "maminky"

@lalia87 neboj sa prvé tri dni sú najhoršie potom to už ide základ je aj po operácii hneď ako si začneš cítiť nohy pomalí sa hýbať samozrejme nemôžeš vstávať z postele ale snaž sa rozprúdiť krv v nohách a rukách ak sa ti podarí pretočiť na bok máš vyhrané... bolesti budú ale dajú ti lieky ak si vypýtaš ale dá sa to všetko vydržať ... mňa čaká druhá sekcia prvá bola super až na preležaniny ktoré sa mi urobili keď som po operácii ležala 24 hodín ale to bolo koli mojim kilám navyše a tiež koli tomu že mi zakázali sa hýbať čo ako som neskôr zistila bola blbosť. teraz už mám viac info tak hádam bude lepšie 🙂 držím palceky