Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 ani mne, tiez nic nepomaha ale bolesti a tlaky mam kvalitne vzdy zacnu poobede a trvaju tak do polnoci a nic z toho...ja hovorim ze sa uz pojdem kuknut do Februaroviek...
@zubrienka1 ty kde ležíš ? Aj ja som si ľahla a zahlásili ze večera 😂
No co je babyyyyy ako sa maaaaate ???? 😁
Ja som zasa ko ako kazdy vecer uz. ... A predchvilkou ma pichalo spodok brucha ....na lavej strane ....som nechapala co to ....😣😣😣 ale vyzera ze uz to prestalo ale unavena som statocne 😥
@nikolienkaa inak ty lezis v nr tusim ze ? Si spokojna ? Ja stale neviem ci nr alebo lv mam ist 😬
@zuzuk22 som ! Mega spokojná ! Nikdy by som nepovedala ze raz toto poviem o nitrianskej ale fakt úplne super aj personál ...ja som sa este nestretla s nepríjemnou sestričkou ❤️
@nikolienkaa
@syska171 dik baby tak moc ste mi nepomohli ked obe chvalite 🙈🙈🙈
Nikolienka jak provokativne ze "no co babyy".. no niic cakame ty macherka 😀😍😍😍
@nikolienkaa no uzasne...v ramci skusim vsetko sme sa dnes s muzom prinutili a mali najhorsi sex za 5 rokov a zatial sa nic nedeje okrem kazdovecernych bolesti ktore nikam.nevedu...oocas vychadzky som isla viac menej v predklone ako.ma vsetko tahalo a bolelo a hadaj....nic nenasvedcuje tomu ze toto dieta sa chysta niekedy narodit...;(
@nikolienkaa sa zda byt uz zahojena 😀😝😘 No a co my ostatne, este vzdychame, poniektore sme aj chore a taaak ideme pozerat Winetua ;)
@kwr si ma pobavila s tym sexom 😂, ale tak za pokus to stalo 😉
@lenkavalkova bohuzial to je pravda...no ale skusila som a uz teda iba ananas (citala som ze by som ich musela zjest tak 8 aby zafungovali) a anibal som neskusila...a po tom sexe dnesnom teda anibal ani keby som ho hned aj mala.doma:)
Ahojte dievčatá. tak ja mám za sebou tiež prvú poradňu v nemocnici. Výsledky v poriadku, až na tlak ktorý si teraz musím tri krát denne merať. Ako to doteraz vyzeralo, že malinká príde skôr, tak teraz to už tak nevyzerá. 😒 Pritom už tak veľmi by som chcela aby bola na svete. Keď vidím tie fotky bábätiek čo sem dávate tak som každú chvíľu roztopená s toľkej krásy a chcela by som vidieť už aj naše bábo. Zatiaľ to ale ani vôbec necítim, že by som mala rodiť. Poslíčkov som mala iba raz, minulý týždeň a odvtedy vôbec nič. O zátke som prvý krát počula od Vás, ale ani to nič. Keby sa malinká v kuse nepučila v brušku a nepáli ma celé dni a noci záha, tak ani necítim, že som tehotná. ďalšia poradňa 5.ho. Dúfam, že dovtedy aspoň niečo bude naznačovať, že už porodíme 😀
@aniko_h to mas podobne ako ja 🙂 do 36tt prisny kludovy rezim magnezko lezat a vylozene nohy.. A vcera na poradni uz v nemocke ze vy este mate casu! Ste pekne zavreta! Ale rodit by som isla hned!!! Mat maleho uz pri sebe a vediet ze je vsetko v poriadku.. No ale uvidime kedy sa vypyta.. Este budem aj prenasat s takouto 😒
@nikolienkaa ahoj, ja som uz nastastie doma😉
Babi mal ma tak silnu nadchu a kazdy vecer horucku ja fakt dufam ze atb zaberu.u mna sa to tiez zhorsuje mandle chytene a nadcha.ide ma porazit.
Baby ja mam za sebou sokovu noc.. zobudila som sa o 2hod proste som nevedela spat. Hladkam brusko mala nic, proste ani mini pohyb.. cakala som asi 15min nic.. tak som si sadla a picham brusko,mykam no proste nic aspon 15min.zobudil sa drahy co je hovorim vobec ju necitim.. sla som cikat sedim mykam trasem na wc stale nic.. sadla som si na postel stale nic a normalne ma uz chytala panika.. no a lahla som si uz mi slzy tiekli co idem robit a jak drahy chytil brusko ho kopla.. no infarktovy stav
@veronikanellka171 poznaaam aj u nas tati vzdy zaberie...
Ahojte baby tak poviem vám som 2 krát tehotná a 3 týždne pred pôrodom cca a do teraz som žiadne tehotenské chute nepoznala až dnes... raňajky treska+ banánové salónky 😀

@diablik2102 moze byt.Jemna masaz neuskodi ale taka od praveho masera co riadne rozmasiruje svalstvo tak rozbehne kontrakcie.Ja pisem co mi povedala moja porodna asistentka.A my uz od 34 tyzdna mame krcok skrateny na 17mm.Tak aj preto.