icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
30. dec 2016

@diablik2102 moze byt.Jemna masaz neuskodi ale taka od praveho masera co riadne rozmasiruje svalstvo tak rozbehne kontrakcie.Ja pisem co mi povedala moja porodna asistentka.A my uz od 34 tyzdna mame krcok skrateny na 17mm.Tak aj preto.

kwr
30. dec 2016

@veronikanellka171 ani mne, tiez nic nepomaha ale bolesti a tlaky mam kvalitne vzdy zacnu poobede a trvaju tak do polnoci a nic z toho...ja hovorim ze sa uz pojdem kuknut do Februaroviek...

nikolienkaa
30. dec 2016

@zubrienka1 ty kde ležíš ? Aj ja som si ľahla a zahlásili ze večera 😂

nikolienkaa
30. dec 2016

😊😍❤️💑

nikolienkaa
30. dec 2016

No co je babyyyyy ako sa maaaaate ???? 😁

zuzuk22
30. dec 2016

Ja som zasa ko ako kazdy vecer uz. ... A predchvilkou ma pichalo spodok brucha ....na lavej strane ....som nechapala co to ....😣😣😣 ale vyzera ze uz to prestalo ale unavena som statocne 😥

zuzuk22
30. dec 2016

@nikolienkaa inak ty lezis v nr tusim ze ? Si spokojna ? Ja stale neviem ci nr alebo lv mam ist 😬

nikolienkaa
30. dec 2016

@zuzuk22 som ! Mega spokojná ! Nikdy by som nepovedala ze raz toto poviem o nitrianskej ale fakt úplne super aj personál ...ja som sa este nestretla s nepríjemnou sestričkou ❤️

syska171
30. dec 2016

@zuzuk22 ja som v lv a musim tiez len chvalit sestricky super a aj na 600nedeli a aj na novorodeneckom.ja som taka spokojna ze az 🙂)))

zuzuk22
30. dec 2016

@nikolienkaa
@syska171 dik baby tak moc ste mi nepomohli ked obe chvalite 🙈🙈🙈

veronikanellka171
30. dec 2016

Nikolienka jak provokativne ze "no co babyy".. no niic cakame ty macherka 😀😍😍😍

kwr
30. dec 2016

@nikolienkaa no uzasne...v ramci skusim vsetko sme sa dnes s muzom prinutili a mali najhorsi sex za 5 rokov a zatial sa nic nedeje okrem kazdovecernych bolesti ktore nikam.nevedu...oocas vychadzky som isla viac menej v predklone ako.ma vsetko tahalo a bolelo a hadaj....nic nenasvedcuje tomu ze toto dieta sa chysta niekedy narodit...;(

lenkavalkova
30. dec 2016

@nikolienkaa sa zda byt uz zahojena 😀😝😘 No a co my ostatne, este vzdychame, poniektore sme aj chore a taaak ideme pozerat Winetua ;)

lenkavalkova
30. dec 2016

@kwr si ma pobavila s tym sexom 😂, ale tak za pokus to stalo 😉

kwr
30. dec 2016

@lenkavalkova bohuzial to je pravda...no ale skusila som a uz teda iba ananas (citala som ze by som ich musela zjest tak 8 aby zafungovali) a anibal som neskusila...a po tom sexe dnesnom teda anibal ani keby som ho hned aj mala.doma:)

mishqa
30. dec 2016
aniko_h
30. dec 2016

Ahojte dievčatá. tak ja mám za sebou tiež prvú poradňu v nemocnici. Výsledky v poriadku, až na tlak ktorý si teraz musím tri krát denne merať. Ako to doteraz vyzeralo, že malinká príde skôr, tak teraz to už tak nevyzerá. 😒 Pritom už tak veľmi by som chcela aby bola na svete. Keď vidím tie fotky bábätiek čo sem dávate tak som každú chvíľu roztopená s toľkej krásy a chcela by som vidieť už aj naše bábo. Zatiaľ to ale ani vôbec necítim, že by som mala rodiť. Poslíčkov som mala iba raz, minulý týždeň a odvtedy vôbec nič. O zátke som prvý krát počula od Vás, ale ani to nič. Keby sa malinká v kuse nepučila v brušku a nepáli ma celé dni a noci záha, tak ani necítim, že som tehotná. ďalšia poradňa 5.ho. Dúfam, že dovtedy aspoň niečo bude naznačovať, že už porodíme 😀

aandreja
30. dec 2016

@aniko_h to mas podobne ako ja 🙂 do 36tt prisny kludovy rezim magnezko lezat a vylozene nohy.. A vcera na poradni uz v nemocke ze vy este mate casu! Ste pekne zavreta! Ale rodit by som isla hned!!! Mat maleho uz pri sebe a vediet ze je vsetko v poriadku.. No ale uvidime kedy sa vypyta.. Este budem aj prenasat s takouto 😒

zubrienka1
30. dec 2016

@nikolienkaa ahoj, ja som uz nastastie doma😉

zuzzuli
31. dec 2016

Kocky dnes rano o 6:45 sa nam narodil nas Tomasko (3450g). Bolo to brutal rychle, 4:20 mi zacali bolesti a ledva sme prisli do nemocky. Rovno z vytahov som sla na salu 😊

zuzuk22
31. dec 2016

@zuzzuli jej gratulujem krasny je 🙂 hlavne vela zdravicka 🙂 aj ja chcem tak rychlo 😅

fronili
31. dec 2016

@zuzzuli jeeej gratulujem dalsi batôžtek štastia😊prajeme vela zdravička hlavne 😊

fronili
31. dec 2016

Babi mal ma tak silnu nadchu a kazdy vecer horucku ja fakt dufam ze atb zaberu.u mna sa to tiez zhorsuje mandle chytene a nadcha.ide ma porazit.

veronikanellka171
31. dec 2016

Baby ja mam za sebou sokovu noc.. zobudila som sa o 2hod proste som nevedela spat. Hladkam brusko mala nic, proste ani mini pohyb.. cakala som asi 15min nic.. tak som si sadla a picham brusko,mykam no proste nic aspon 15min.zobudil sa drahy co je hovorim vobec ju necitim.. sla som cikat sedim mykam trasem na wc stale nic.. sadla som si na postel stale nic a normalne ma uz chytala panika.. no a lahla som si uz mi slzy tiekli co idem robit a jak drahy chytil brusko ho kopla.. no infarktovy stav

kwr
31. dec 2016

@zuzzuli gratulujem a vsetko naj Tomasko i k narodeninam;)

kwr
31. dec 2016

@veronikanellka171 poznaaam aj u nas tati vzdy zaberie...

aandreja
31. dec 2016

@zuzzuli jeeeej gratulujem a prajem skore zotavenie 🙂

majaon
31. dec 2016

@zuzzuli gratulujem srdečne❤ prajem veľa zdravíčka obidvom 🙂

picur22
31. dec 2016

@zuzzuli blahozelame k malému fesakovi 😉 a veľa veľa zdravicka prajeme,nech Vám robí len radosti 😊🚼

eliz188
31. dec 2016

Ahojte baby tak poviem vám som 2 krát tehotná a 3 týždne pred pôrodom cca a do teraz som žiadne tehotenské chute nepoznala až dnes... raňajky treska+ banánové salónky 😀