Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@misinkad krasne dievcatko, blahozelam a vsetko dobre prajem. Porod ako by chcela hadam kazda supis 😀😍❤
Baby tento posledny den tohto roka ma nejak trapi...doobeda som spala svoje bezne 2 hodky ale teraz od 6 vecer tu zadpavam tak brutalne ze nechapem...a to zvycajne prave zacinam fungovat, krd ulozime Ozzyho spratavam a gruntujem a teraz sa neviem postavit z gauca...no som to dopadla...
Baby dnes nerobim cely den nic ... brucho mam dost tvrde .. maly sa akosi moc hybe a bolest mi ide do noh krize ma nebolia. Az tak ale citim . myslite ze ma to uz bere 😀 dufam ze vydrzime doma dneska 😀
Pridavam sa k januarovkam z decembroviek 😉 nam december nebol sudeny 😀
Baby vsetkym vam prajem stastny novy rok 😘😘😘
šťastný nový rok baby 🙂
žienky aj ja Vám prajem šťastný nový rok. Tým ktoré neporodili rýchle čo najmenej bolestivé pôrody a zdravé detičky. A tým šťastným maminkám ktoré už porodili, rýchle zotavenie, zdravé bábätká a veľa krásnych úsmevov.
Kvetinky krásne prajem Vám šťastný novy rok nech nám ti drobcekovia robia len radosť 😍
Mne práve dali dole svorky uplna lahôdka to bola 👌 Som na prepustenie ,Ale Niko ma žltačku tak asi ani nepôjdeme :(
Krasne novorocne rano babulky!!! A konecne sme sa dockali 🙂 je tu nas mesiac Januar 2017! Prajem Vam do noveho roka len stastie a zdravie. Tie ktore su este 2v1 aby mali len rychle a nekomplikovane porody a nam vsetkym nech nam babatka robia len radost mame vela mliecka a mame tie naase poklady co najskor pri sebe :-*
Krasny Novy rok zienky prajem, nech je tentorocny januar najkrajsi ❤
Taktiez prajem stastny novy rok 2017 a zdrave deticky kazdej 🙏👶
No co babyyy nikto nema silvestrovske dieta? 🙂
@jankacs ajoj vitaj, mne tiez dr ze to bude decembrovka ale neni ;(
@veronikanellka171 uvidime, kedy sa vypytaju drobci... zajtra mam kontrolu po termine, som zvedava... ty mas kedy TP?
@jankacs tak to veru tu sa rodi vo velkom uz decembri v januarovkach 😊
@nikolienkaa aj my sme tak ostali v nemocnici mna prepustili ale malinky mal vtedy zltacku takze sme dalsie dva dni pobudli.
ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK TETYYYYY 💖
No co zeny ? Dnes nik nerodi? 😅
@jankacs ja mam termin teraz vo stvrtok.. otvorena na prst uz od 36tt, v stredu na 1,5prsta, mam si zasexovat a bude to, no urobila som uplne vsetko a nic tak uz na to kaslem a iba cakam
Baby aj ja sa pripajam a prajem vam vsetko len to naj v roku 2017 🎉 gratulujem vsetkym maminkam ktore uz maju babatka a drzim palce kazdej z nas cakatelkam nech sa to uz zacne aj u nas rozbiehat a hlavne nech vsetko dobre dopadne to je najdolezitejsie. Ja som otvorena na 3 prsty od 21.12 a dr hovorila ze do tyzdna rodim a nic.. tiez robim vsetko mozne aj nemozne proste sa mu nechce.. uz mam az vycitky ako ho nutim na svet 😂 chcela som velmi aby prisiel 31 alebo 1.1 tak to uz asi nehrozi cize ho nechavam na pokoji oni maju vazne vlastne hlavy a nech robime co chceme aj tak sa sami vypytaju v ten ich spravny cas 😉

@misinkad bábika nádherná, všetko dobré vám prajem 😍❤