Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 aj ja som na 1,5 horko-tazko uz tyzden... za ten tyzden som sa akurat tak naliala vodou a mam o kilo viac ako min. Pondelok 😅 ja sa snazim aj po schodoch, aj pratat aj varit, ale nasej babike je dobre v brusku 😁 no uvidime kedy to na nas pride. Drzim palceky, snad to dame 😆🙏
@veronikanellka171 ja som od 26 tt na rizikovom koli skratenemu krcku a hroziacemu predcasnemu porodu. Tak teraz na konci na to mozem povedat jedine haha.. jasne ze som stastna ze sa nic nestalo a malinky vydrzal ale tym ako ma strasili ze v decembri rodim naisto tak sa ma kazdy vypytuje a vy este nerodite?? Svagrinu so svokrou mam kazdy den na telefone a este nic?? No dobre ma to uz vytacaju tieto otazky.. a to im vzdy poviem ze keby sa nieco zmenilo tak dame vediet.. uz len koli tomuto to ccem mat co najskor za sebou. Nehovoriac o tom ze ja neviem ako ho porodim ked uz v 35 tt sa zhrozil na sone dr ze ma 3200 gramov. Cize odhadovana porodna vaha v termine 4,5 kila 😨
Babi ja mam termin 25.1. ja si myslim ze este aj prenasat budem a skoncim vo februarovkach😂ale tejto skupinky sa nevzdam.
@natalia_17 aj moj ma taku odhadovanu vahu 🙂
My mame cca 3600 g - z piatkoveho usg😑 som zvedava kolko priberieme este 😅
@veronikanellka171 hned si sa mi zdala povedoma Videla som od teba komentar na fb na tehu bazarik.Niekedy tie otazky nemozem ani citat lebo nechapem ake blbe su niektore baby.Som rada ze nasa skupina januaroviek ma len rozumne inteligentne maminy a tehulky ktore si naozaj velmi pomahaju.Ani sa tu osobne nepozname ale piseme si tak akoby sme sa potnali od detstva.Dakujem za vznik tejto skupiny 🙏 😍
Tak baby tu aspoň súhrn novoročných detičiek 🙂
http://najmama.aktuality.sk/clanok/247450/prve-...
@gulocka7888 a co som komentovala? 😀😊
@jetotu akurat to citam ale aj som im tam dala koment lebo to prve sekciou ma mamicka co v tej nemocnici robi takze pekne neferovo dohodnute
@natalia_17 viem o com hovoris presne, mne denne pipa mobil ci som uz porodila.. mohli by im dopnut ze to dam asi vediet napr na fb ked si tam fotim brusko cele tehotenstvo :D
@jankacs presne asi by sme na to nemali mysliet ale ved to sa neda :(
@veronikanellka171 jedna sa pytala na co ma narok ako slobodna matka tak si jej myslim odpovedala ze len na dlksiu matersku.Len podla foto si sa mi zdala povedoma.A si to ty hihi.
@gulocka7888 ahaa ano 🙂
@fronili šák ani mna nenapadlo ísť do decembroviek ved tu sa uz tak poznáme 😊
baby co ste uz uz odrodili sekciou mate nejake tipy co si nezabudnut vziat do porodnice a co nam netreba? napr. porodnicke vlozky po sekcii treba?? idem vybalit zbalenu tasku co caka od novembra, lebo uz ani neviem co tam je 🙂
@buchta666 treba ti vsetko ako po normalnom porode akurat pozor na sprchovy gel, ten ta bude na jazve stipat takze len detske mydlo by som brala, sampon ja beriem babatkovsky alebo pri prvom osm si vlasy umyvala v porodnici tiez len detskym mydlom.
@vuvi ja som natom rovnako....termin sice troska skor,,,ale vobeeeec sa nato necitim🙂 kokso, keby clovek vedel ako to prideeeee, 😲
@vuvi ja som si hovorila ze do noveho roka vydrzat a potom uz moze malinka prist.no teraz som taka ze aj ano aj nie nakolko som chora od synceka ten je tiez este.tento krat nas to niak dlho drzi.chcem byt fit pocas pôrodu a aby malinka hned nieco odomna nechytila ked sa narodi.
@nikolienkaa presne aj sa pozname alcitom sa v tejto skupinke strasne dobre s vami.vzdy sem idem s tym ze ma tesi kazda jedna sprava ktoru si precitam co u vas nove a ci sa nieco nezmenilo.😊
@marienka1703 sak to keby clovek vedel.kazdy pòrod zacina inak.moj manzel si predstavoval ten isty priebeh ako pri Simčovi a pritom to nemusi prist ani v noci ani nemusi odist zatka do 5 min nato aj odtiect voda ako pri malom.
Som zvedava ako to pride tento krat.Aj ked na samotny porod sa netesim ale viem ze zabudnem hned ako zbadam nasu malu princeznicku💖
@buchta666 potrebujes aj vlozky, ja som po prvej sekcii strasne vela krvacala, takze normalka, aj vlozky, aj podlozky na postel.
Už maminky,buduce maminky a novopečené maminky,prajem Vam z celeho ❤ všetko krasne v Novom roku.
Vcerajsi silvester bol pre mna velmi zvlastny prelomovy,aj som vela a furt rumazgala nad zivotom,nad spomienkami,nad detstvom,nad babkou a nad bratrancom,nad strachom a nad obavami co prinesie tento rok...ale nakoplo ma to vpred a viete co? PODME RODIT...chcela som zvladnut posledne sviatky,stalo sa a som nabita novou silou pre moj zivot v brusku ❤
@fronili ved to. Som.zvedavá. sko to bude teraz. Brala by som kludny priebeh. A hlavne nie.v noci. Jooooj
@lenkavalkova tie som si zakupila aj ja pre istotu. Ako si zvladla po sekcii sa vybalit. Ved ten kufor je tazky. Neviem si predstavit to fungovanie po 😔
@fronili ja som len 21,12. nastupila na matersku, hned prisli sviatky, zhon, medzi sviatkami pripravy do porodnice, priprava izbicky, zas silvester... este si chcem vylozit nohy k telke a uzivat si chvilku takej pohody... a spanku hlavne 😀 tak sa vyliec co najrychlejsie, cajik, nohy do tepla a potom sup do porodnice 😇
@marienka1703 juj, ja sa tiez obavam, kedy ma to chyti, som prvorodicka, neviem, co mam ocakavat 😀 a tiez by som chcela mat manzela pri sebe pocas celej doby porodu.... no uvidime, ako dopadneme 😀
Baby, ja uz mam tiez pocit, ze prasknem. Hlavne, ked sa najem. Nejako sa neprepchavam, no ta nemotornost mi uz vadi. 😀 no a dnes, ked sme isli k nasim, tak sme sa zasekli s manzelom vo vytahu. vytah ani hore, ani dole. Vytaharom sme sa nedovolali, tak clovek, pomahaj si sam. Prisiel moj tatko, dvere nejako otvoril, no kedze sme sa zasekli rovno na medziposchodi, vonku sme sa dostali akurat tak cez cca 60 cm skaru. Tak s tym bruchom to bola riadna rozcvicka 😂
Baby a teda ktora ma kedy termin? Kto ma najblizsie? 🙂 ja 5.1.
@veronikanellka171 ja az 23.1. 🙂

@natalia_17 presne ja som tiez uz urobila vsetko a nic :Drobia si z nas srandicky :D