icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
1. jan 2017

@jetotu no podľa mna aj intimka by mi kľudne stačila uz a to ma strašili a domov som si kúpila take mega vložky ,no vobec to sní nevyužijem...ale super ,som si to takto ani nepredstavovala ze to pôjde takto ako po masle 😁

mamuskazuzuska
1. jan 2017

@nikolienkaa este mozes aj viac krvacat... Mne sa to vracalo vo vlnach

nikolienkaa
1. jan 2017

@mamuskazuzuska uz to mam 3dni takto

mamuskazuzuska
1. jan 2017

@nikolienkaa vsak uvidis 🙂

nikolienkaa
1. jan 2017

Inak baby od včera som prešla na Nulky plienky 😁 Aspoň na začiatok ,lebo tie jednotky su mu do pól lýtok 😂

syska171
1. jan 2017

@nikolienkaa poznam kupujeme v dm XSky a su perfisne na tu malu teda ziadnu ritulu 🙂))

lalia87
1. jan 2017

@nikolienkaa toto aj mne vravelo vela ludi,ze este aj tie 1 su dost velke a treba ich prekladat 🙂 kapusta mi robil takmer vsetky sona,aj ma raz prijmal do nemocky. Raz ked ma sluzbu,sme sedeli na obede a boli tam take co sa s tym neparali a jedna ze:no co mame na obed? A dalsia ze:kapustuuuuu. A v tom on presiel okolo nas cely cerveny chudacik 🙂

natalia_17
1. jan 2017

Zeny ja mrem uz.. posledne dva tyzdne mavam skoro kazdy den poplach ze ideme rodit. Uz 3x som mala celu noc kontrakcie v 10-15 min intervaloch ktore vzdy postupne nad ranom ustupili. Drahy je uz na nervy zo mna.. lebo vzdy ho dam do pohotovosti a nakoniec nic z toho. Uz sa citim ako blbec ze si vymyslam.. A ako naschval to urcite bude naozaj prave vtedy ked nebude doma 😔
ozaj toto som sa vas chcela popytat ze ci mate doma stale nejaku pohotovost kto vas odvezie do nemocky alebo ako to budete riesit ked to na vas pride pocas dna a partner v praci???

aniko_h
1. jan 2017

@natalia_17 mám termín 19.ho a môj drahý má celozávodnú dovolenku do 18.ho :D akurát to tak vychádza, že na termín alebo ak by som náhodou prenášala, tak nebudem mať nikoho nablízku kto by ma zobral. Všetci pracujú v BA a ja som zo Šamorína. Tak som si povedala, že pôjdem taxíkom. Nakoľko som zo Šamorína tak sanitka by ma zobrala do Dunajskej Stredy a ja budem rodiť v BA-Ružinove. Nebudem mať teda na výber. Jedine ak to na mňa príde keď budú ostatný po práci alebo cez víkend.

sandri
1. jan 2017

@natalia_17 ja to nejako neriesim. Beriem to tak, ze do hodiny isto neporodim, bude to trvat dlhe hodiny, cize muz sa urcite stihne vratit z prace a odviezt ma do porodnice. Do porodnice je to od nas autom cca 25 min.

natalia_17
1. jan 2017

@aniko_h ved to ze ja mam do porodnice 30 km a od zajtra som uz sama doma takze ak nebudem rodit v noci asi to budem musiet vyriesit zachrankou no neviem.. preto robim prieskum medzi vami ako to idete vy riesit

sandri
1. jan 2017

Baby padlo brusko ci este nepadlo?

aniko_h
1. jan 2017

@natalia_17 no tak ak ta zachranka zoberie do nemocnice kde rodis tak to mas super. Ja zial taku moznost nemam. 😒

jetotu
2. jan 2017

@nikolienkaa no Jana to ze som po sc bola v dezolátnom stave :D som veru jak sarnenka behala hneď. Ale tak scje sc a ja mám zas veľký strach z toho

zuzuk22
2. jan 2017

moj je doma do 15.1. A termin 23.1. Ak do 15.1. Neporodim tak aj tak dufam nevadi lebo z prace vie byt doma za cca 20 minut tak pptom ma odvezie 😄 teda dufam 😂

nikolienkaa
2. jan 2017

@jetotu inak ked teda takto rozrezali brucho tak vyššie ako je rana tak to zostalo take necitlivé ony vlastne pretrhali aj nervy nejake,to uz zostane tak ze ?

nikolienkaa
2. jan 2017

@syska171 no tie ritky co vlastne ani ritky niesu 😊👌 môj zo začiatku pochudol nebolo mlieko a tak skorompó kilá teraz ma tak cca 2800 začína priberať uz a narodil sa 3140 a to mlieko co mu tu dávaju chuti mu veľmi ale sa mi zdá ze ho preháňa ale vlastne ani neviem ako ma vypadať normálne hovienko u takého malého bábätka

zubrienka1
2. jan 2017

@nikolienkaa ked odide smolka (to cierne hovienko), tak potom nastupuje take zlte ako prazenica, niekedy je aj take redsie

nikolienkaa
2. jan 2017

No šák tu praženicu uz ma ,tak dobre teda ked to tak ma byt 🙂 dakujem

zubrienka1
2. jan 2017

@nikolienkaa a uz sa ti rozbehlo mliecko? Lebo mne len v takom mikro mnozstve☹ musim dokrmovat, to je hlavna zlozka a materske iba ako dezert

nikolienkaa
2. jan 2017

@zubrienka1 podobne ale uz ma začínajú bolesť prsa ale idem si kúpiť odsávačku lebo ja som porodila asi žraloka 😁

gulocka7888
2. jan 2017

@zuzuk22 aj u nas je to tak.Moj muzicek je doma tiez do 15.1 ale buduci pondelok mame kontrolu tak hadam uz aj otvorena budem a pride to ten tyzden.

malvo
2. jan 2017

@mattkapd ja som bola pozrieť obe nemocnice, v oboch som si vyskúšala vyšetrenie a napokon sa rozhodla. Vyhral prístup nad blízkosťou.

jetotu
2. jan 2017

@nikolienkaa no dlho to bude necitlive ale dá sa dalo dokopy normalka. Ja užaz teraz opäť necítim jazvu

fronili
2. jan 2017

@gulocka7888 moj je doma zatial a 9.1. Nastupuje do prace co ale ani nevadi.nakolko zo zakona ked zena rodi muzovi pripadaju tri dni volna.ostatne doriesime s babkou ta by si zobrala dovolenku.Planujeme to tak ze myz si zoberie usetrenu dovolenku ked pojdem s malinkou domov na tyzden aby sme sa dostali do niakeho systemu.Tak dufam ze to tak aj klapne 😊

gulocka7888
2. jan 2017

@fronili to verim.Aj moj ma este staru dovolenku a z prace dostane len 1 den ked sa maly narodi.Ale my sme moc nizko uz 3 tyzdne a to krcok bol 17mm takze 9.1 uvudime kde bude.Preto som napisala ze sa mozno budem uz otvarat.No nehame sa prekvapit.Koli chrbtici som jruzila na fitlopte ale vraj to podporuje kontrakcie ci urychluje porod tak som s tym prestala.Ale neviem sa pondelka uz dockat

mattkapd
2. jan 2017

@malvo a ty si sa rozhodla pre ktorú nemocnicu?.. Ja mam tento tyzden ešte tehu fotenie a budúci týždeň by som chcela ist obe pozrieť ako vyzeraju

malvo
2. jan 2017

@mattkapd
Napokon Partizánske. V Bojniciach som vyskúšala aj prípravu na porod, škoda že v Partizánskom som netestovala takže túto vec porovnať neviem.

fronili
2. jan 2017

@gulocka7888 aj ja som zacala skackat na fitlopte pomalicky.😊
A neni od zakona dane ze 3 dni ma narok muz ostat doma?preco mu povolia len jeden den?

veronikanellka171
2. jan 2017

@aniko_h ked ma drahy volno som doma, ked ide do roboty idem k mame a taska je stale v aute.. byvame v moste pri bratislave a je mozne ze sanitka by ma brala do ruzinova a ja idem na antolsku