Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Tak baby poradna za mnou- vsetko super, malemu srdiecko bilo ukazkovo, bola dobra babica, vraj maly ma.dlhe nohy po tatovi a odhadla ho na cca 3,5kg co mi dooost odlahlo...aj mi spravila 2 stery (Hamiltonov hmat), a vraj obaly uz su pod riadnym tlakom a tak cakame ci prasknu....ak neporodim do stvrtka tak mi mozu spravit dalsi ster a pripadne ma objednat do nemocky buduci tyzden ak budem chciet. Inak som na 2cm...a krcok stale na pol ceste ale vraj pri druhych detoch krcok makne a mizne zarovno s otvaranim sa cize to moze prist necakane...takze prekvapivo zase cakame...
Baby u vas je ake pocko? U nas total tma a mam pocit,ze kazdu chvilu odpadnem,uff,uplne ma k zemi tlaci,velmi zle
@veronikanellka171 ako ti je?je nieco nove.niak si sa odmlcala hadam ta to uz aj chytilo aj tebe drzim palceky a myslim na teba.Nech uz mozes princeznicku drzat v naruci 😊🐋👼
@lalia87 u nas snezi a je tak zamraceno.dnes som celkom aktivna aj by som vela toho robila a nemam co😂asi presvedcim polovicku nech zbehnem do mesta kupit ohrievac do kupelne este a policku nech uz mame kompletku a mozem si pekne vsetko ponachystavat a zorganizovat.ohrievac preto lebo u nasich v dome mame sice zariadeny (volam to bytik)ale je tu ovela väcsi chlad a nechcem aby malinka poprechladala.pri simcovi sme mali pozicany ale teraz ho vyuzijeme na plno.
@majaon mnam,tie by som si dala. Ja som sla umyt riad a same machule,ma hodilo do chladnicky,dala som si kavu a nic. Uplne taky tlak ze strach. Pracka doprala a ne a ne sa dvihnut.
Boze termin mam az 31.1.podla teda ms a uz by som najradsej sla rodit,toto cakanie ma zabija,neviem sa na nic sustredit,nervozna som,netrpezliva,1x v zivote sa ani zo stromceka netesim,uz by som ho aj dole dala,asi zajtra. Dnes ma drahy narodky a ja sa z nicoho netesim,nic.
@fronili u nas tiez posnezieva kazdu chvilu sle totalna tma a to je u mna masaker. Ohrievac je super vec,ja som si tiez kupovala,v kupelke mam riadnu zimu. Ja kupila taky najlacnejsi za 10€. len mam este problem s tou prebalov.podlozkou,na pracke chcem po kupkani poutierat,obliect a vsetky podlozky su od 50cm a ja mam priestor len 43cm sakris. Vcera sme boli v ikei,dokupila som posledne veci,malej plachtu,take krabice ruzove a baldachyn,uz sa tesim ked nachystam postielku cakom prask 🙂
@fronili juuj si zlatucka ale doma som len som varila a bola v obchode 😂😂 idem sa skusit spytat na fb v tej skupine hadam ma mamicky neukamenuju
Baby ,je tú niektorá čo má bábo otočené koncom panvovym? Dneska poradňa už mala bola otočená v 35 TT hlavkou dole a dneska že sa naspäť otočila zadockom :(
@veronikanellka171 nemyslim si ze by ukamenovali je to take diskutabilne ale tiez by som nevedela a asi zbehla pre istotu na kontrolu.ale pokial pohyby citis je to mätuce riadne.
@lalia87 možno ti poradím s tou podložkou, môj muž vyrezal dosku širšiu ako pracka asi 54cm a toto sme dali na pracku a na to podložka a inak na mieru nám hocičo vyrezali aj v hornbachu ak by manžel nemal priestor doma🙂 A keď mas hore gombíky tak na opačnej strane to podložis- prisrobujes kúsok hranolka, neviem ci som zrozumiteľná 🙂 Ja mám zpredu plnenu čiže ja mám len dosku ale sestra to bude riešiť s tým hranolom lebo ma gombíky hore, možno som poradila
No.. a my zas v nemocnici..
@adad23 precoo?
@veronikanellka171 malý začal kašlať tak detská nás tu poslala. Doma aj zápal pľúc mohol dostať.
A tu že sa rýchlejšie prelieci...
@nikolienkaa no napodobne ,dnes sme sa boli vazit tak sme z 2800 padli na 2650 a to sme od 1.1 doma a z takou vahou sme aj odchadzali dufam ze sa rozpapa .no a s tym hovienkom (hahahha) ak sa povazuju zlte hrcky za hovienko tak dake mame hehehh
@veronikapodolska dakujem,horsie je to,ze ja to mam tak steny blbo dane ,urobeny vyrez len v stene a tam je vsunuta pracka zvrchu plniaca slimka. Ale spominal tiez takyto nejaky vymysel,len stale to bude len tych neviem kolko cm podla mna,lebo ta stena nepusti.to este byv.majitel si tam urobil presne otvor do steny na uzku pracku
@zuzuk22 to je krcek
@diablik2102 to co znamena teda tam ta 4rka ?
A to riau 0.64 co znamena neviete ?
@zuzuk22 to uz neviem aj mna by to zaujimalo ...ja mam tam stale 0 ...pytala som sa na predporodnej priprave a ze to je krcek ...o tie cisla som sa nezaujimala ...ale vravela ze ta nula znamena ze krcek ok neskracuje sa a ostatne veci ...
@diablik2102 dakujem 🙂

Baby nebojte to dáte, ale pripravte sa že to bude ako prvé 🙂Vraj, ja keď som pred tromi rokmi rodila po 8 rokoch tak mi v pôrodnici povedali že to je ako prvé keby som rodila lebo to svalstvo sa rokmi stiahne a stuhne, teraz idem po troch rokoch tak dúfam že to je ešte rozťahané 😝A tiež mám obavy ci bude vsetko Ok, ale zvládneme to sme predsa ženy