Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
baby co ste uzivali na zahu? Kamoska sa stazuje, ze ma strasnu, viem, ze sa to tu riesilo, ale kedze sa ma to netykalo, tak som tomu nevenovala pozornost.
@sandri Ano ja mam Maalox tablety a zaberaju mi ;)
@veronikanellka171 no ako si na tom?
@nikolienkaa krasne ti to doma pripravil a maly je chutnucky 😊 a dnes si uz aj na nakupe bola. No si moja silna motivacia. Mala si cisarsky a zotavila si sa rychlo.
@bianka... dakujem 😊 no mna uz musia brzdiť ,zevraj neoddychujem 😁 Ale fakt som všetko obehala a zajtra uz idem na dorabku na Gelove nechty 😂 Mala som ísť min tyzden ale plodová voda ma predbehla 😂😂
@nikolienkaa ja odpadnem z teba. Daj okamzite recept ako sa aj ja tak dobre zotavim. Vsade citam ake je to hrozne bolestive po cisarskom. Same negativa. A ty ides na nechtiky a ja do nemocnici s bobkami ako to zvladnem. Musis mat silny prach bolesti.
Ahojte baby.tak asi mi odchadza zatka.najprv to bol taky hnedy vytok ku ktoremu potom pribudlo tak mazlave nieco hnede.ale teraz ked som bola na zachode tak ked som uvidela papier tak tam bolo mazlave ale skor take ruzove.tak som sa aj zlakla.neviem ci to mam brat ako krvacanie alebo nie.ale vcera pisala aj veronikanellka tusim ze to tak mala,tak vydrzim do rana a pre istotu zavolam do nemocnice mojej porodnicke.ine priznaky zatial nie su a malinka sa hybe.tak uvidime.no uz sa to teda aj mne konecne blizi 🙂
Tak aj my to už máme za sebou...52 cm a 3900 g...Potrápil, ale tešíme sa že je už konečne s nami😍
@bianka... ale j neviem ale ved ono to neboli ,akože boli vies ze mas ranu ,pri vstávani ked si namáhaš svaly na bruchu tak zacítis ale to je samozrejmosť ....inak ked napríklad sedím alebo chodím to sní neviem ze mi dačo robili ?!😁 Najhoršie su len tie max.3 dni a este príde najlepšia úľava ked to dajú svorky dole....
Ale inak aj j čítam všade len na negatívum na sekcie,....
@kukulienka83 este raaaz gratulujem 😍 Škoda ze sme sa obišli v nemocnici 😂
@kukulienka83 blahozelame🙂 hlavne vela zdravicka obom 😘😍
@veronikanellka171 ahoj. No co ty ako ? 🙂 este nic nove 😊?
Baby ja sa tak tesim ako male dieta 😍 konecne vonku nasnezilo a stale snezi a mozme vytiahnut sanky. 😄😄😄❄🌁❄⛄❄⛄ 😄😄😄
@kukulienka83 gratulujeeeem maminka drzte sa zotavte sa budte zdravucky a sup domkov 😊
@aniko_h
@kwr
@veronikanellka171
Babi ste na rade ja vam drzim hrozne palce nech uz mate svojich drobcekov pri sebe✊💖👼
@nikolienkaa ty si opica 😂😂😂 ja idem dnes ešte ku kadernícke a kozmeticke naj pod maskou vyzerám dobre 😂😂😂
@fronili @kwr my sme večer mali predstavenie, Jonáš v bruchu akrobaciu skúšal, ja plakala od bolesti až som nadávala, nech prestane že ochvilku sa vystrie 😂 no baby tak mi zaryl pod rebro až muž zhikol... Bolo to až nechutné vážne 🙈 ja už sa neviem dočkať keď nepocitim žiadnu bolesť :D už ani neviem aké to je... A lonovu kosť mám každý večer tak bolavu akoby som padla na bicykli na tu tyč... No dessss zajtra ráno na 7 musím byť v pôrodnici a máme posledné vyšetrenia pred veľkým dňom... A môj princ je očakávaný teda 7.1.2017 💖
Dnesny update: celu noc kramove bolesti a krv na papieri ale ziadna nevytekala von...od 5 rana sa bolest stupnuje ale bruchonmi netvrdne len ta bolest ....bolam babici a ona ze preco krvacate? Totalne zbytocny telefonat vraj si mam.pamatat ako bolia kontrakcie a zavolat ked budu pravidelen kazdych 5 minut...uz aj beham na wcko, chlapov som vyhodila von sa vencit, skusim sprchu (vanu nemame), ale tuto bolest si bohuzial pamatam z uplne prveho tehu ktore skoncilo zle ale aspon viem ze to maternica pracuje...tak snad uz dnes z toho nieco bude, keby mi aspon voda odtiekla...
Noo baby bola som na poradni..
Doktor ze a vy co tu este robite sak ste mala uz porodit bola ste u suseda? A ja ze drahy sa snazil a nic a on ze na dva prsty som ze sa mu to nepaci lebo som malicka aby mala nebola velka lebo cim dlhsie v bruchu tym pre mna ako porod horsie.. ze ked neporodim do pondelka mam prist v pondelok ale ze isto porodim a ja ze ked neporodim si to dojde muz s vami vybavit 😂😂😂
A neviem ci mi neurobil ten hamiltonov hmat lebo dlho sa mi tam sparal a tak mi to tak akoby mixloval a bolo to neprijemne dost

@mia295 je predpoklad ale nechame sa prekvapit 😉
Zeby sme sa videli? Hrozi daco skor, este musim dobalit a zajtra frcime.