icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
4. jan 2017

@veronikanellka171 tak ti ho asi spravil....ale mal ta upozornit a opytat sa ci to chces..
Ja som tiez bola.na 2 cm ked mi ho vcera robila a odvtedy sa kadeco deje tak dnad to pomoze aj Tebe🙂
Drzim.palce!

jetotu
4. jan 2017

@veronikanellka171 😂😂😂 tak máš to isteže maxdo pondelka :D ak máš chuť potrebujempomoct potapetovat možno sa to rozbehne 😂😂😂 držím palce

jetotu
4. jan 2017

@jetotu ináč ten HH je u prvorodiciek viacej účinný ako u ostatných, takže kľudne čakaj, nesleduj :D jakmoja kamoška, nicnic... Neriešila a...puk 🙂

jetotu
4. jan 2017

@veronikanellka171 ináč ten HH je u prvorodiciek viacej účinný ako u ostatných, takže kľudne čakaj, nesleduj :D jakmoja kamoška, nicnic... Neriešila a...puk 🙂

lalia87
4. jan 2017

Jaj zeny,do 4tej rana som bola hore,co milost pan chrapal jak jedno hovado,ani stuple mi nepomahali. Nad ranom som uz do neho kopala a on tak zobudeny len ze:nenervac,nebud nervna..no do mna este vacsie nervy :D hovorim si,rano mu nic nedarujem, ja budem vyspavat a ako to dopadlo? Mne sa uz nechce vobec lezat a on spi jak sipova ruzenka.
Prebrala ma takaaa bolest v podbrusku strasna,ked som si sadla tak to preslo.

Baby budete davat dievcatkam prepichovat uz v porodn.uska? Segra sa ma stale pyta,ze aby vedeli ci uz maju kupit nausnicky.

jetotu
4. jan 2017

@lalia87 zojke som dávala až po prvom očkovaní, chcelatsom jej sama kúpiť nausky a keže má nečakane vzali do nemocky, ešte som ich nemala. 🙂 no ak máš určite daj v pôrodnici 🙂 čím skôr tym lepsie 🙂

lalia87
4. jan 2017

@jetotu u nas kupuju krstni rodicia a sestra uz cela netrpezliva by nakupovala 😂 ked ja ani neviem ake,ja som strasne nerozhodny kus 🙂 tiez ma to tak napadlo ze by to bolo jednym vrzom 🙂

sandri
4. jan 2017

Baby, vcera som ani nedavala spravy z poradne, lebo mi bolo strasne smutno. Moj otec mi vybavil lekara, ktoreho som ja nechcela, lebo je to stary pan, ktoremu nove moderne postupy vela nehovoria. Napr netusi co je to epino ci aniball. A presne ako som predpokladala, zrusil ma, ze ked prvy bol cisarskym a druhy je velky, tak len cisarsky. Darmo som mu vravela, ze moja gynekologicka mi povedala, ze dovod na sekciu nevidi. Este sa tam do mna aj sestricka pustila. Vysetrenie bolo totalne bolestive, som tam az zjojkla na tej koze. Ledva som dosla na parkovisko a uz sa mi slzy kotulali po licach a v aute som sa totalne rozplakala. Este mi aj muz do toho volal, ze ako som dopadla a ked pocul v akom som stave tak mi zacal vybavovat ineho lekara. Tak drzte palce, aby bol ten druhy lekar lepsi. A inak, vcera ma tak bolel cely spodok po tom vysetreni, ze som ani s aniball necvicila, nevedela som si predstavit do seba davat ten balonik a aj chudaka muza som zrusila s navrhom na sex. Ale dnes uz je nastastie dobre.

fronili
4. jan 2017

@jetotu drzim palceky nech vsetko dobre dopadne✊😊
@kwr boze moj to je hrozne nech uz nieco s tebou robia to je na porazku.fakt dufam pre teba aby si uz dnes sla rodit.😙

veronikanellka171
4. jan 2017

@jetotu
@kwr mozem prist pomoct 😂😂
On videl ze som uz na nervy ze stale som cela tak nepovedal ze ho robi ale proste nieco mi tam robil tak tocil roztahoval, tlacil dnu, nebola to klasicka kontrola ze da prsty a ides dolu. Tak uvidime..

fronili
4. jan 2017

@lalia87 ja dam prepichnut uska az po tetanovke aj som rozmyslala ale dam az potom.
@sandri joj moja drzim palce aby to vyslo podla tvojich predstav a nemusela si sa nervacit skrz stareho pana doktora.hadam sa to podari a bude lepsi doki.moc ti to prajem

sandri
4. jan 2017

@fronili niektori ludia fakt nevedia, kedy ist do dochodku...

lenkavalkova
4. jan 2017

@sandri drzim ti palce, nech to napokon dopadne podla tvojich predstav. Inak mna uz kazde vysetrenie boli a vzdy im na tej koze jojcim. Minule ma vysetrovala taka mila pani doktorka a snazila sa co najjemnejsie a aj tak ma to bolelo, ale hlavne stipalo, tak ja uz neviem co to so mnou je 😅

lenkavalkova
4. jan 2017

@kwr drzim palce! Uz normalne mam ja obavy o teba...sa cudujem aky su tam vsetci kludni...

kwr
4. jan 2017

@lenkavalkova
@veronikanellka171
@fronili
Tak baby uz asi hodinu si pocitam kontrakcie- ak to teda vobec su lebo to je len ako taka neznesitelna kramova bolest, a zatial chodia kazdych 5-6minut ale nie su rovnako silne ani dhe- najdlhsia len 55 sekund cize sa bojim ze to budu len zarani poslickovia...nemozem ani jic zjest, prehnalo ma aj z caju...
Idem.si skusit lahnut a uvidime co bude...
Hej, tu su vsetci taki mam na salame tehu a porod su prirodzene, len sa pekne trap doma zena...stale viac mi chyba slovensky pristup aj ked tiez nie je bez chyb...

kwr
4. jan 2017

@sandri drz sa, myslim na teba a stareho dedka pekne zrus a najdi si ineho lekara- verim ze uz bude dobre...viem.ake to je ist domov.s placom, mne sa to stalo minuly tyzden ked som isla od babic...

zuzuk22
4. jan 2017

@jetotu no ja si teda nevidm doma predctavit rodit 🙈🙈🙈🙈
To by bolo 😂😂😂
Akurat sme dosli dnu boli sme sa sankovat postavili sme velkeho snehuliaka gulovali sa parada 😄😄😄
Ale pri tom tahani sanok som teda riadne fucala uz 😂😂😂

lenkavalkova
4. jan 2017

@zuzuk22 ja prave rozmyslam, ci zvladnem povysavat a ty taketo vykony podavas 😅

lenkavalkova
4. jan 2017

@kwr urcite to tu nie je bez chyb, ale myslim, ze tu uz by ta nechali v nemocnici a sledovali aspon pri tych vsetkych bolestiach a aj ty by si bola kludnejsia, ze si pod dozorom, ako takto ked ani nevies co sa deje...ja ta nechcem strasit, ja len podla seba vien, ze uz by som sa teda bala, ci je vsetko OK. Ako spoliehat sa na nejaku babicu. Uz som nahnevana na nich normalne. Drz sa, mozno uz su tie bolesti zaciatok 😉

jetotu
4. jan 2017

@lalia87 u nás tiež krstná kupuje.. Ale ja som detailistka v spojení so shopoholickou a radšej sama vyberám 😂😂😂

jetotu
4. jan 2017

@zuzuk22 ja už s malou moc nechodím von :( nevladzem... Aj vidno ze sa so mnou nudí a teší sa aj keď len suseda vyjde pred dom. Bože mne srdco puka ale ešte chvíľu vydrží

jetotu
4. jan 2017

Malý ešte není na svete a už ma5 cumlíkov 😂😂😂 šopohoĽizmus je sviňa a ja detailistka musím zladiť ku každému outfitu 🙈 dnes dorazil ku šatke 💖

fronili
4. jan 2017

@kwr zevraj pokial su to prave kontrakcie tak netrvaju dlhsie ako minutu.tak naozaj pevne dufam ze to uz je zaciatok porodu u teba.slovensky system nic moc ale v tvojej situacii by som ja bola na prasky🙉moja drzkaj sa a dnes to uz bude verim tomu ✊

veronikanellka171
4. jan 2017

Baby a kolko trva taka kontrakcia teda cca?

marienka1703
4. jan 2017

@veronikanellka171 prine tesne.pred.porodoom.asi.cca pol minuty a kazde 2 minuty. Masaker

jetotu
4. jan 2017

@marienka1703 striaslo má až 🙈

marienka1703
4. jan 2017

@jetotu utesujem sa.ze.druhy krat.to.bude lahsie
Prve.bolo.vyvolane a mozno aj kontrakcie.zosilnené
.uvidime

julinka88
4. jan 2017

@kukulienka83 jeeej gratulujeeem 😀

julinka88
4. jan 2017

Caute kockyvdnes som mala poradnu poslala na pady do nemocky a tam akurat porod tak dom si vypocula porod
Inak vsetko ok otvorena iba na prst takze to vidim az na termin😀

aniko_h
4. jan 2017

@kwr no zatka odchadza postupne. krv ani nic ruzove uz od noci nebolo, ale cely den ma boli brucho. Porodnicke som nevolala, lebo pri tej zatke nemam. Keby mi isla krv tak volam. Zajtra mam poradnu u nej v nemocnici tak uvidíme. Ak sa to teda nesputi. Celkovo sa citim akosi inak jak doteraz. Ja som este nemavala ani poslickov nic a to dnes som 38+1. Brucho ma zatial bolelo len raz a aj to tak slabo ako ked zacina menzes. ale dnes su to aj krce. Tak uvidíme ci sa malinka vypyta alebo co bude.