icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
4. jan 2017

My sme dali este vecernu sankovacku gulovacku na hodinku a pol 😂
Zajtra uz musim dobalit kufor pre istotu 🙈🙈🙈
Lebo zajtra zas ideme von a aby ma to nahodou nechytilo z tolkej aktivity 🙉🙉🙉

aniko_h
4. jan 2017

@fronili aj ja by som chcela taky porod. to by bol splneny sen :D
@veronikanellka171 ja dnes cely den take divne krce. ale su nepravidelne. mam take, ze aj za hodinu 3-4 krat a potom zase 2 hodiny nic. proste neviem co sa deje. zatka odteka pomaly. som zvedava co povedia zajtra na poradni.
inak som si dala kupel a nepomohol, ale ani sa len nic nezhorsilo. tak neviem. kamoska co dnes bola u mna hovorila, ze ju pocas porodu posielali pod horucu sprchu, aby sa jej ulavilo. tak teraz neviem ci je pravda, ze by sa mali bolesti zosilnit ak to nie su poslickovia. 😕

zuzuk22
4. jan 2017

@aniko_h ta horuca voda ak su to poslickovia by mala pomoct a malo by to prestat. Alebo ak sa blizi porod tak by ti to malo stupnovat 😉

aniko_h
4. jan 2017

@zuzuk22 tak prestat to neprestalo 😀 ale zatial sa to ani nestupnuje. divna som 😀

kwr
4. jan 2017

Baby rodim!!! Letime s babicou do nemocky som 4cm a prasknu mi vodu, kontrakcie som.mala kazdych 5 minut trvali.minutu a potom skocili na 4 min a 3,5minuty...drzte mi palce;)

aniko_h
4. jan 2017

@kwr veľmi veľmi držím palce. budem na teba myslieť. supeeeer. dočkala si sa konečneeee 🙏🍀

sandri
4. jan 2017

@kwr tak si sa dockala 🙂 nech mas babatko co najskor pri sebe 😘

veronikanellka171
4. jan 2017

Zvieram sa ale bolesti sa mi zdaju nepravidelne. Neviem co robit

sandri
4. jan 2017

@veronikanellka171 musis sa sama rozhodnut. Ja chcem vydrzat doma co najdlhsie to pojde - doma je pohodlie, mas vlastnu postel, nikto ta neotravuje... ale mozno sa rozhodnem inak, ked to na mna pride... lahko sa mi teraz teoretizuje.

kwr
4. jan 2017

Dakujem baby odhaduju ze za hodinu dam centimeter ked prasknu vodu a zatial uplne bez liekov...

aandreja
4. jan 2017

@kwr drzim palce! hlavne nech mas zdravunke babatko rychlo pri sebe 🙂

lenkavalkova
4. jan 2017

@kwr Super! Nech to mas rychlo za sebou. Drzim silno palceky a tesim sa rano, ze si tu precitam, ze dalsie babatko na svete 😘

zuzuk22
5. jan 2017

@kwr supeer🙂 sa tesim 🙂 drzim moc palce a myslim na teeba🙂 uz mas mozno aj po a mas u seba krasne babatko zdrave 🙂 drz sa 🙂

aniko_h
5. jan 2017

Babyyy.stale je to horsie a horsie.ale kontrakcie nepravidelne.neviem co mam robit.uz ani spat neviem.bola by som radsej keby boli pravidelne a mam to uz za sebou,lebo tato neistota, ze kedy to uz pride je hrozna. A tie kontrakcie su fuuuuu. Bude to este horsie?

aniko_h
5. jan 2017

@veronikanellka171 ty si sa ako rozhodla? Vidim,ze zazivame nieco podobne.

jetotu
5. jan 2017

Joj baby, vidím zeaj poniektore z vesmíru nič ako ja 😭😭😭 brucho mi vkuse tvrdne nevieme reže má rátal dolu a poslickovia nepravidelný abo pravidelný ja to nejak už neviem proste ma iderozdrapit od 23. 🙈 na 7. Mám byť na poradni

jetotu
5. jan 2017

@kwr no jak mami 🙂 môžeme spustiť vlnu gratulacii? 🙂

kwr
5. jan 2017

Nasa laska Alfred Ieuan, narodeny 5.1.2017 o 01:29 rano, 3780g a 51cm....uplne bez liekov, bez sitia....este v noci nas chceli poslat domov ale.som sa chcela vyspat aspon par hodin takze ideme.az rano....fotky pridam ked vstaneme🙂

syska171
5. jan 2017

@kwr graatulujeeeem 🙂))

barca29
5. jan 2017

@kwr gratulujem🙂

barca29
5. jan 2017

Inak baby cvičíte este niektorá s Aniballom?

jetotu
5. jan 2017

@kwr wohooow gratulujeeeem 😘💖 a si sa dočkala 😍

nikolienkaa
5. jan 2017

@kwr zo srdca GRATULUJEEEEEEEEEEM ❤️❤️❤️❤️ Nech sa Vám darí a nech ste zdraviiiiiiiii 😍

elisebah91
5. jan 2017

@kwr gratulujem z celeho ❤ Tak budeme mat miminka s rovnakym terminom. 😀😊

zubrienka1
5. jan 2017

@kwr gratulujem❤ a vela stastia a zdravia prajem🍀

veronikanellka171
5. jan 2017

Baby neskutocna bolest, som plakala ako decko a dva krat vracala.. potom som dala vanu a preslo to

aandreja
5. jan 2017

@kwr gratulujem! 🙂 si hrdinka.. Nech Vam maly po cely zivot len a len radost robi! 🙂

marusia_81
5. jan 2017

Všetko dobré prajem.... 😍 riadny chlapisko 😘

aniko_h
5. jan 2017

@kwr gratulujem a prajem vela zdravicka tebe aj malinkemu😘

veronikapodolska
5. jan 2017

@kwr super, blahoželám tak ste krásne a rýchlo zvládli, veľa zdravicka prajem obom🙂