Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@aniko_h júúúj tak držím palce, akurát som ti šla odpisať, že raz to z nás musí ísť von, ja už tiež nevládzem. 😝,že vydržíme a ty už si tam... 😊 daj vedieť 😍
@bianka... jeeeej gratulujem 😍 Vela zdravicka ...Držím palce a teraz sa ako cítiš ? ja behám Jak srnka uz som bola aj krst vybaviť 😁 Nech to mam z krku lebo aby sme mali voľnú reštauráciu...
@nikolienkaa boli to. Rano o 6tej prva sprcha. Stecu mi infuzie a daju von kateter. No a funguj...juj ale boli to 😂
@bianka dneska si uz mala o 6 sprchu ?
@barca29 ja sa tiež snažím cvičiť aj keď nepravidelne, zatiaľ som na 26 cm tak ešte tých 5 cm by som chcela dať za 2 tyzdne😉
Tak dnes som bola u ineho lekara - dovod na sekciu zatial ziaden nie je a cakame na prirodzeny porod! Velmi sa z toho tesim! 😉
Baby zabudla som vam povedat vecer pri tych mega mega bolestiach co ked boli poslickovia tak neviem si predstavit porod ked mi zlzy tiekli od bolesti, ja som lezala v tej vani som uz prisahala ze to bude jedinacik :D drahy ze no na to ale okamzite zabudni :D ale ozaj je to tak ze teraz uz neviem aka to bola bolest.. stale mam krvavy sopel na vlozke aj ked sa utriem
baby poradte aky teplomer je dobrý pre bábätko? ????
@aniko_h drzim palce, nech to ide rychlo a hladko 🙂
@kwr tebe som pisala srdecnu gratulaciu a niekde zmizla ci co 😲. Takze gratulujem a tesim sa s tebou, ze to tak dobre dopadlo. A ukaz nam potom fotku pokladika 😍
@kostrmenka ja mam klasicky do ritky bezdotykovy mi nikdy neukazoval spravne.
Je tu niektora, ktora nema zatial ziadnych poslickov? Ja ked si odmyslim obcasne velmi slabe menzesove bolesti, tak zatial u mna vobec nic... Zatvorena, CS 0, krpcovi sa zatial von vobec nechce.
@sandri ani ja nemam žiadne príznaky ani poslickov len obrovské zavádzajúce brucho 🙂
@sandri ano ja som do teraz nemala a dnes mam termin, az dnes v noci ale to bol extrem
@sandri ja tiez, zavreta, krcok drzi, sem-tam nachvilku brucho stvrdne, ale to nie su poslickovia, maly si veselo santi, dnes sa aj dr.smiala, ze ako sa hybe :D. Buduci tyzden idem pod noze. A tesim sa s tebou, ze ty nemusis, budem drzat palce nech sa ti zadari ten prirodzeny porod 🙂
@veronikanellka171 na tvojom mieste by som aj isla sa dat pozriet radsej, ked si mala take silne bolesti a este si aj zvracala... Drz sa!
Baby aj my to už máme za sebou ma
@nikolienkaa veru ano. Tvrdy budicek ako na vojne. Uz sa snazim vstat pochodit. Si moja motivacia.😊len ma stve kojenie.neviem jej cicik dat.nevie ho chytit.som nemotorna
@bianka... vyskúšaj s klobucikom mna to bolelo ale šlo ale jemu ide aj bez neho ale pár kvapiek len na ukľudnenie niekedy 😂 Inak je na um,
Neboj pôjde to držím palce nech ta nič neboli 😍

Dievcata tak uz aj ja v porodnici.otvorena na 6-7 cm.tak dnes uz asi aj ja budem maminka ked sa to nezastavi 😍