icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

aniko_h
5. jan 2017

Dievcata tak uz aj ja v porodnici.otvorena na 6-7 cm.tak dnes uz asi aj ja budem maminka ked sa to nezastavi 😍

sandri
5. jan 2017

@barca29 ja cvicim.

marusia_81
5. jan 2017

@aniko_h júúúj tak držím palce, akurát som ti šla odpisať, že raz to z nás musí ísť von, ja už tiež nevládzem. 😝,že vydržíme a ty už si tam... 😊 daj vedieť 😍

nikolienkaa
5. jan 2017

@bianka... jeeeej gratulujem 😍 Vela zdravicka ...Držím palce a teraz sa ako cítiš ? ja behám Jak srnka uz som bola aj krst vybaviť 😁 Nech to mam z krku lebo aby sme mali voľnú reštauráciu...

zuzuk22
5. jan 2017

@kwr jeej gratulujem 💐😍😍😍 s celeho srdiecka 🙂 mas to uz aj ty za sebou 🙂 super 🙂

fronili
5. jan 2017

@kwr jeeeej mamina gratulujem😊nech je malinky zdravucky a ty rychlo naberies sily.tak predsa si sa dockala boze som naozaj rada ze vsetko dobre dopadlo ja som uz ani vecer nebola na tel.tak som ani nevedela co sa deje tu v diskusii u nas 😊😉

bianka...
5. jan 2017

@nikolienkaa boli to. Rano o 6tej prva sprcha. Stecu mi infuzie a daju von kateter. No a funguj...juj ale boli to 😂

fronili
5. jan 2017

@aniko_h tak to uz sa hadam nezastavi ked si na tolko otvorena super juj drzim palce nech ti vsetko dobre dopadne ✊😊

zuzuk22
5. jan 2017

@aniko_h drzim moc palce 🙂 nech to je co najrychlejsie a mas u sebva zdrave krasne babatko 🙂

nikolienkaa
5. jan 2017

@bianka dneska si uz mala o 6 sprchu ?

veronikapodolska
5. jan 2017

@barca29 ja sa tiež snažím cvičiť aj keď nepravidelne, zatiaľ som na 26 cm tak ešte tých 5 cm by som chcela dať za 2 tyzdne😉

sandri
5. jan 2017

Tak dnes som bola u ineho lekara - dovod na sekciu zatial ziaden nie je a cakame na prirodzeny porod! Velmi sa z toho tesim! 😉

fronili
5. jan 2017

@sandri jeeej super to je dobra sprava 😊

veronikanellka171
5. jan 2017

Baby zabudla som vam povedat vecer pri tych mega mega bolestiach co ked boli poslickovia tak neviem si predstavit porod ked mi zlzy tiekli od bolesti, ja som lezala v tej vani som uz prisahala ze to bude jedinacik :D drahy ze no na to ale okamzite zabudni :D ale ozaj je to tak ze teraz uz neviem aka to bola bolest.. stale mam krvavy sopel na vlozke aj ked sa utriem

kostrmenka
5. jan 2017

baby poradte aky teplomer je dobrý pre bábätko? ????

lenkavalkova
5. jan 2017

@aniko_h drzim palce, nech to ide rychlo a hladko 🙂

lenkavalkova
5. jan 2017

@kwr tebe som pisala srdecnu gratulaciu a niekde zmizla ci co 😲. Takze gratulujem a tesim sa s tebou, ze to tak dobre dopadlo. A ukaz nam potom fotku pokladika 😍

majaon
5. jan 2017

@kwr srdečne gratulujem k babatinu 😍 nech ste zdraví obaja 😉

majaon
5. jan 2017

@aniko_h držím palce ✊😉

fronili
5. jan 2017

@kostrmenka ja mam klasicky do ritky bezdotykovy mi nikdy neukazoval spravne.

sandri
5. jan 2017

Je tu niektora, ktora nema zatial ziadnych poslickov? Ja ked si odmyslim obcasne velmi slabe menzesove bolesti, tak zatial u mna vobec nic... Zatvorena, CS 0, krpcovi sa zatial von vobec nechce.

veronikapodolska
5. jan 2017

@sandri ani ja nemam žiadne príznaky ani poslickov len obrovské zavádzajúce brucho 🙂

veronikanellka171
5. jan 2017

@sandri ano ja som do teraz nemala a dnes mam termin, az dnes v noci ale to bol extrem

lenkavalkova
5. jan 2017

@sandri ja tiez, zavreta, krcok drzi, sem-tam nachvilku brucho stvrdne, ale to nie su poslickovia, maly si veselo santi, dnes sa aj dr.smiala, ze ako sa hybe :D. Buduci tyzden idem pod noze. A tesim sa s tebou, ze ty nemusis, budem drzat palce nech sa ti zadari ten prirodzeny porod 🙂

lenkavalkova
5. jan 2017

@veronikanellka171 na tvojom mieste by som aj isla sa dat pozriet radsej, ked si mala take silne bolesti a este si aj zvracala... Drz sa!

julinka88
5. jan 2017

@sandri ja nemam vobec nic🙂

julinka88
5. jan 2017

@kwr gratulujeeem a fakt zavidim bez sitia celkom macko super teda
Nech ste zdravucki

misa1992
5. jan 2017

Baby aj my to už máme za sebou ma

bianka...
5. jan 2017

@nikolienkaa veru ano. Tvrdy budicek ako na vojne. Uz sa snazim vstat pochodit. Si moja motivacia.😊len ma stve kojenie.neviem jej cicik dat.nevie ho chytit.som nemotorna

nikolienkaa
5. jan 2017

@bianka... vyskúšaj s klobucikom mna to bolelo ale šlo ale jemu ide aj bez neho ale pár kvapiek len na ukľudnenie niekedy 😂 Inak je na um,
Neboj pôjde to držím palce nech ta nič neboli 😍