Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@aniko_h júúúj tak držím palce, akurát som ti šla odpisať, že raz to z nás musí ísť von, ja už tiež nevládzem. 😝,že vydržíme a ty už si tam... 😊 daj vedieť 😍
@bianka... jeeeej gratulujem 😍 Vela zdravicka ...Držím palce a teraz sa ako cítiš ? ja behám Jak srnka uz som bola aj krst vybaviť 😁 Nech to mam z krku lebo aby sme mali voľnú reštauráciu...
@nikolienkaa boli to. Rano o 6tej prva sprcha. Stecu mi infuzie a daju von kateter. No a funguj...juj ale boli to 😂
@barca29 ja sa tiež snažím cvičiť aj keď nepravidelne, zatiaľ som na 26 cm tak ešte tých 5 cm by som chcela dať za 2 tyzdne😉
Tak dnes som bola u ineho lekara - dovod na sekciu zatial ziaden nie je a cakame na prirodzeny porod! Velmi sa z toho tesim! 😉
Baby zabudla som vam povedat vecer pri tych mega mega bolestiach co ked boli poslickovia tak neviem si predstavit porod ked mi zlzy tiekli od bolesti, ja som lezala v tej vani som uz prisahala ze to bude jedinacik :D drahy ze no na to ale okamzite zabudni :D ale ozaj je to tak ze teraz uz neviem aka to bola bolest.. stale mam krvavy sopel na vlozke aj ked sa utriem
@kwr tebe som pisala srdecnu gratulaciu a niekde zmizla ci co 😲. Takze gratulujem a tesim sa s tebou, ze to tak dobre dopadlo. A ukaz nam potom fotku pokladika 😍
Je tu niektora, ktora nema zatial ziadnych poslickov? Ja ked si odmyslim obcasne velmi slabe menzesove bolesti, tak zatial u mna vobec nic... Zatvorena, CS 0, krpcovi sa zatial von vobec nechce.
@sandri ani ja nemam žiadne príznaky ani poslickov len obrovské zavádzajúce brucho 🙂
@sandri ano ja som do teraz nemala a dnes mam termin, az dnes v noci ale to bol extrem
@sandri ja tiez, zavreta, krcok drzi, sem-tam nachvilku brucho stvrdne, ale to nie su poslickovia, maly si veselo santi, dnes sa aj dr.smiala, ze ako sa hybe :D. Buduci tyzden idem pod noze. A tesim sa s tebou, ze ty nemusis, budem drzat palce nech sa ti zadari ten prirodzeny porod 🙂
@veronikanellka171 na tvojom mieste by som aj isla sa dat pozriet radsej, ked si mala take silne bolesti a este si aj zvracala... Drz sa!
@nikolienkaa veru ano. Tvrdy budicek ako na vojne. Uz sa snazim vstat pochodit. Si moja motivacia.😊len ma stve kojenie.neviem jej cicik dat.nevie ho chytit.som nemotorna
@bianka... vyskúšaj s klobucikom mna to bolelo ale šlo ale jemu ide aj bez neho ale pár kvapiek len na ukľudnenie niekedy 😂 Inak je na um,
Neboj pôjde to držím palce nech ta nič neboli 😍

Dievcata tak uz aj ja v porodnici.otvorena na 6-7 cm.tak dnes uz asi aj ja budem maminka ked sa to nezastavi 😍