icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

mattkapd
6. jan 2017

@lenkavalkova ja som mala už 3x herpes a v lekárni mi dali takú vodicku Z konope vraj nič iné na to nemôžem..

nikolienkaa
6. jan 2017

@kwr je naaaadherny 🙂 a super priebeh pôrodu ❤️

zuzuk22
6. jan 2017

@kwr nadherny je 🙂 aj vy vsetci 😘 nadherny porod uz to mas za sebou a mozte si uzivat jeden druheho 🙂 hlavne vela zdravicka 😘😘😘

veronikapodolska
6. jan 2017

@barca29 ja som už asi 7krat cvičila 😉

fronili
6. jan 2017

@kwr boze moc moc gratulujem este raz kraaazna rodinka a super priebeh pôrodu.drzim nadalej palceky✊🍀👼malinky je nadherny a starsi syncek tiez💙

veronikanellka171
6. jan 2017

@kwr kraaasny je gratulujem 🙂

mariajuraj
6. jan 2017

Baby, ako zistim, ze mi plodovka odteka? Netusim, ci je to tehu vytok, alebo pkodovka. Ako to zacalo vam? 😕

majaon
6. jan 2017

@aniko_h moc gratulujem k princeznej a prajem veľa zdravíčka 🌷🌼😉

lenkavalkova
6. jan 2017

@kwr krasne fotky! Vobec nevyzeras, ze si rodila 🙂

lenkavalkova
6. jan 2017

@mattkapd dakujem za odpoved, mam to len take miniaturne, tak som zatial nedavala ten zovirax pre istotu.

majaon
6. jan 2017

@lenkavalkova ja som tiež mala pred sviatkami herpes a v lekárni mi dala zinkovu masť,že iba to môžem 😉

lenkavalkova
6. jan 2017

@majaon dik, ak sa pojdeme trosku prejst, tak sa mozno v lekarni zastavim 🙂

mariajuraj
6. jan 2017

@lenkavalkova ja som ma k a herpes dva krat pocas tehu. Mne lekar vravel, ze uz koncom tehu mozeme masticky na herpesy, samozrejme neprehanat to. Vraj lepsie to je, akoby virus siel aj babu. Ale striedala som so zinkovou mastou

majaon
6. jan 2017

@kwr jeeejo,aká krásna rodinka 😍 tak nech ťa tí chlapi poslúchajú a veľa zdravíčka prajem 🌹🌼🌻

lenkavalkova
6. jan 2017

@mariajuraj podla mna tej vody bude znacne viac, ako ked mas iba vytok. Ale ked si doteraz ziaden vytok nemala a zrazu hej, tak by som spozornela. Ale ja neviem, bo mne nikdy voda neodtiekl sama 🙂

mariajuraj
6. jan 2017

@lenkavalkova vytok som mala vzdy...myslim si ze aj teraz je to vytok, vlastne vytieklo to co sa asi v noci nahromadilov😀 lebo teraz uz nic, len zlty vytok ako vzdy.....

fronili
6. jan 2017

Babi hemeroidy sa trosku zmiernili teda ta bolest aj ked nie moc ale zabral mi sprej aloe vera trosku tak dufam ze pomalicky to aspon zo sprejom zmiernim do porodu a potom nech mi uz cosi daju lebo ma vystreli na mesiac.

mariajuraj
6. jan 2017

@fronili chvalabohu, ze je lepsie. Mna to nastastie neboli...mam hemostop masticku...dufam, ze sa nam to po porodoch upravi.

cookiee
6. jan 2017

@aniko_h
Blahoželám a prajem Vám obidvom veľa veľa zdravička a tebe skoré zotavenie 🙂

cookiee
6. jan 2017

@kwr
Gratulujem ku krásnemu bábätku a ku krásnej rodinke 🙂
Želám skóre uzdravenie a obidvom veľa zdravička 😀

veronikanellka171
6. jan 2017

Baby idem radsej do nemocky nech ma kuknu lebo moja mama dva dni nespala lebo ze ona to mala a rodila ze to neni mozne ze aby ma radsej kukli a ja som este ani raz nebola na pasoch napriklad

zuzuk22
6. jan 2017

@veronikanellka171 drzim palce potom sa ozvy co ti tam povedali ;)

fronili
6. jan 2017

@veronikanellka171 moja drzim naozaj palce nech uz s tebou nieco robia a mala princeznicka pride na svet.ozvi sa nam 😘

lenkavalkova
6. jan 2017

@veronikanellka171 dobre si sa rozhodla. Myslime na teba, daj vediet.

lalia87
6. jan 2017

@kwr kraaasna rodinka 😍 vela zdravicka a radosti vam prajem ❤

@veronikanellka171 drzim palec,daj vediet ako dopadnes 🙏

lanci23
6. jan 2017

Ahojte.Mam jednu otazku.som v 35 tyzdni. Kazdy vecer a niekedy aj poobede sa mi strasne napne babatko v brusko, a ja mam strasny tlak v hlave.trva to asi 2 min a potom uz je vsetko ok.5-6 krat, buď kazdu pol hodinku, alebo hodinu.vravela som to doktorke a nevedela co to moze byt 😀 robi to lebo uz nema miesto? Ci co to je? Mate podobnu skusenost? Trva to uz priblizne dva mes. Inak sa krasne hybe, kope.dakujem

veronikanellka171
6. jan 2017

No dali ma na pasy zevraj vsetko ok aj ked im nechapem lebo sa mi zdalo ked som lezala a zacinali krize bolet jedno cislo vyskocila no 25 a ked prestalo padlo na 0-10.. mala aktivna ako nikdy chcela dat dolu ten monitor.. potom robili ultrazvuk a ona ju tam kopala, uhybala jej a doktorka boze to je neposedne dieta ved sa ani pozret nenecha tak kukla srdce a prietoky ze ok ze nevladze dalej bojovat.. jasne ze nadavali ze som nedosla hned a ja ze hej spravila som chybu ze som dala tu vanu a ona ze praveze to vzdy spravte poslickovia odidu kontrakcie nie.. ze otvorena na prst pritom minule som bola na 1,5 a v stredu na 2tak neviem a napisala mi toto:krcek spotrebovany,kanal na prst,hlavicka kryje vchod,vak blan tesne na hlavicke.. nechapem tomu moc a ani tomu co som dala fotku 😀

veronikanellka171
6. jan 2017

A strasne ma teraz bolia bez prestavky krize :(

lenkavalkova
6. jan 2017

@veronikanellka171 predpokladam, ze uz si ta tam nechali...

lenkavalkova
6. jan 2017

@veronikanellka171 asi to uz dlho nepotrva a mame tu dalsie babenko 🙂