icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
9. jan 2017

@lalia87 ja som sa otáčala s hlavou v pohode a nebolela ma ,mna vlastne nič nebolelo a ani neboli 😂 Mne jedine co boli Hrčka este v ramene po injekcii zanu by som aj plakala 😂😂😂

majaon
9. jan 2017

Tak dievčatá,dnes sme sa na poradni s primárom dohodli,že o týždeň rodíme,ak dovtedy nič 😉 16.1. už mám prísť s vecami rovno na pôrodnú sálu.Nevadí mi ani vyvolanie,aj tak už nevládzem...

lalia87
9. jan 2017

@nikolienkaa dvihat sa tusim len nema,ze vtedy zvykne boliet,ale tak bohvie 🙂 ty nam ale prezrad co do seba davas ze ti nikdy nic nebolo 🙂 dufam ale ze aj u mna to tak bude. A malinky co robi,spinka?

nikolienkaa
9. jan 2017

@lalia87 ja neviem kokos 😂 Ale akože kontrakcie ma boleli Jak fras som sa vyčerpala 😊 Áno spinka o 12 by mal papať 🍗🍕v noci si dal dole rukavičky tak sa doskriabal chudáčik ,hneď som mu dala body s tými rukávmi co sa dajú prehnúť ,lebo hrôza 🙂

zuzuk22
9. jan 2017

@picur22 gratulujeem 😍

zuzuk22
9. jan 2017

@lalia87 no tak este ze sa ti nic nestalo a uz si doma . dnes uz len pekne oddychuj. Dufam ze uz je to lepsie .

fronili
9. jan 2017

@lalia87 davaj na seba pozor nech si v poriadku kym pride drobcek✊😘

lenkavalkova
9. jan 2017

@nikolienkaa kolko dni si lezala v nemocnici?

fronili
9. jan 2017

Babi nepada len rastie stale 😅

nikolienkaa
9. jan 2017

@lenkavalkova 6 dni, ale púšťajú na 5den len malinky mal vyššiu zltacku tak sme museli zostať deň aby ho skontrolovali 🙂

picur22
9. jan 2017

Ďakujeme dievcata 😊 máme sa súper...malinka je uzastna... 😀😘 pôrod prebehol rýchlo,po prepichnuti vody som do pol hodinky porodila ,na tri zatlacenia bola von 😊 držím palce cakajucim mamickam 😊

lenkavalkova
9. jan 2017

@nikolienkaa dik...takze ak vo stvrtok mam cisarsky, tak v pondelok by ma mohli pustit, ak by bolo vsetko OK, ze?

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@lenkavalkova nie... Podla spravnosti v utorok. Den porodu sa nerata... Cize 1. Den je piatok a 5. Den je utorok. Ale zvykne sa po sekcii pustat aj na 4. Ak maju plno. Nas tak pustili pri prvom 🙂

nikolienkaa
9. jan 2017

@lenkavalkova nie myslím ze v utorok 🙂 to je az celkový piaty deň 🙂

lalia87
9. jan 2017

@nikolienkaa a ak ma papat o 12tej a buva,tak to potom budis aby mal rezim,ci cakas kym sa sam zobudi?

@zuzuk22
@fronili jaj babule odkedy som prisla tak lezim,akonahle sadnem,vstanem tak mi hned zalahne v usiach a uz na mna idu mdloby,neviem kieho andela to so mnou je.

Blondinkovska otazka: mozem dat do pracky uplne mokre osusky z ktorych kvapka voda? Lebo nemam sil to teraz v rukach vyzmychat a povaluje sa to v sprchovom. Len som myslela ze take mokre sa to nemoze

nikolienkaa
9. jan 2017

@lalia87 moje dieťa urcite zedlo hodinky lebo sa budí presne 😂😂😂 no niekedy potiahne aj viac to ho nechávam ,nebudím 🙂
Naučený je asi z nemocničného režimu

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@lalia87 mozes 🙂

zuzuk22
9. jan 2017

@lalia87 mozes neboj 🙂

fronili
9. jan 2017

@lalia87 tenbrezim babatiek sa este moze velakrat zmenit do roka.Aj pri simovi to tak bolo aj pri ostatnych detickach co maju kamosky.

lalia87
9. jan 2017

@fronili ma to tak napadlo,lebo v lete ked sme boli u znamych,tak maju dvojicky a poobede mali rezim o 16tej ci kedy papat a spali,tak ich isli zobudit. Takto mali.presne kazdy den tie iste hodiny kedy sa papa a v noci im cele noci pekne prespali,ani nevedeli ze ich maju 🙂 radost mat take babatka 🙂

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@lalia87 tak ono zas pri dvojickach MUSIS vybudovat rezim hned... Ja som rezim neriesila velmi dlho, proste ked bol unaveny, siel spat 🙂

lalia87
9. jan 2017

@mamuskazuzuska no vsak aj u mna to tak urcite bude :D my sme s polovickou len cumeli ako to oni mali s dvomi detuchmi pekne narezimovane,ja to nejako neriesim ale nebolo by to zle tak mat 🙂

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@lalia87 ono je to pekne ale ja som ho netrapila a on nespaval vzdy rovnako dlho tak sa to ani nedalo 🙂 verim ze sa to u niektorych deti da ale u dojcenych tiez tazko 🙂 a nie je to moja priorita, uvidime aka bude prax, ked bude treba aj okolo starsieho 🙂

lenkavalkova
9. jan 2017

@mamuskazuzuska
@nikolienkaa dakujem vam baby, nech sa vieme ak tak s muzom pripravit...hlavne, aby bolo vsetko ok

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@lenkavalkova jasne, ja mam sekciu v piatok tak ratam tak v utorok-stredu ze by nas mohli pustit ak bude vsetko OK 🙂

zuzuk22
9. jan 2017

@mamuskazuzuska
@lalia87 tiez sme nemali ziadny rezim a v noci v pohode 😉

lenkavalkova
9. jan 2017

@mamuskazuzuska A tiez ides uz den dopredu do nemocnice? Lebo ja tam mam byt uz v stredu o 8:00 nalacno 🙄

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@lenkavalkova nie, az v piatok aj to este neviem kedy, mam vo stvrtok volat dr. ze mi povie kedy mam prist 🙂

lenkavalkova
9. jan 2017

@mamuskazuzuska to mas super! Ja mam z toho nervy, ze tam mam byt tak skoro...nechapem naco 😲

eliz188
9. jan 2017

Ahojte dievčatá tak dnes mám za sebou poslednú pradňu a verdikt je že 16.1 mám byť už nastúpená o 9:00 na prijme v bb popravde mám s toho zmiešané pocity jednak radosť že konečne uvidím našu malú a na druhej strane mám s toho nočnú moru ako to moji chlapi bezo mňa doma zvládnu najme náš malý a ako ja bez neho, nehovoriac o tom že moj muž sa v poslednej dobe správa ako keby si rozum odložil niekam do šuplíka 😕