icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

natalia_17
10. jan 2017

@lalia87 hmmm, no ved mozno prave z toho lezania je ten tlak nizsi. a musis lezat zo zdravotnych dovodov? uz si nepamatam.. keby si mohla aj kratke prechadzky aspon raz-dvakrat denne to by ti isto spravilo fajn. ja som od 26 tt bola na pn ale aj tak som chodila so psom na kratke prechadzky aspon raz za den, a to bol az taky balzam pre mna ze cerstvy vzduch vonku a trosku sa rozhybat lebo tiez som mala len lezat kym sa to nezastabilizovalo..
lebo ja to vidim tak ze mozno prave ten nepravidelny rezim ci uz v uzivani mg a i. ti moze viac uskodit ako pomoct a to sa tyka aj tetanie. napr ak vies ze ti kava robi dobre tak si zauzivaj kazde rano alebo v nejaky rovnaky cas dopoludnia si das jednu ci ti je zle ci nie. preventivne. ja som bola inak tiez lajdak na uzivanie mg a to som mala az 4* denne od 26 tt koli hroziacemu predcasnemu porodu + 1* zelezo koli anemii, tiez som mala v tom hokej, tak som si pekne krasne ponastavovala na vsetko pripomienky do mobilu a bolo 😉 bez toho ojooooj, by som si dala mozno sotva jednu pirulu za den 😅 takisto v rovnaky cas ist do postele, cca. samozrejme podla moznosti a tak spravit si taky rezim. halvne si uz 38 tt takze keby aj babo prislo na svet je to uz OKI, mysli aj na seba aby si bola po porode fit lebo budes potrebovat veela sil 😉❤

zuzuk22
10. jan 2017

@natalia_17
@lalia87 no ved toto 😄
Ja si pamatam este s olim ked bol babo malinke ako som chcela aby uz chodil behal 😄 a ked zacal tak som zas hovorila ako bolo dobre ked bol este maly ...kde som ho polozila tam bol 😄😄😄

lenkavalkova
10. jan 2017

Jaaaj aj ta neistota je hrozna...ci vsetko dobre dopadne a tak...ten stres nam tiez nepridava. Ja mam chlapcov uz vacsich, tak ja sa na to malilinke uz celkom tesim so vsetkym co k tomu patri ;). Pockajte o mesiac, ked budem padat na hubu a nebudem mat pre seba 5 minut, co budem pisat 😅

fronili
10. jan 2017

@natalia_17 no veru bude to zo zaciatku asi cisty chaos doma kym si najdeme system z dvomi detickami.hlavne dufam ze si simi zvykne na sestricku.snazim sa ho pripravit ale deti pochopia az ked ta situacia nastane tak dufam ze najdeme zlatu strednu cestu aby sme vsetcia vsetko spolu zvladli.😊

sticker
lalia87
10. jan 2017

@natalia_17 jajaaaaaj ved ja som stale v pohybe,len odvcera lezim co mi bolo tak spatne a dnes ked mi zas ostalo spatne,ale to som rano od 4tej do 8mej behala jak srna 🙂 potom som zaspala do nejakej 10tej a poobede mi prislo zas spatne tak odvtedy len vylehnujem,pozametala som a zas lahla,vyvesala pracku a zas lahla. Len sa stale nudim. Mne praveze vsetci kazu uz oddychovat,lebo vsetkych burcujem stale von nech som v pohybe lebo neviem oblezat,ako bola teraz polovicka doma,tak sme vkuseeee cele dni niekde boli,potom som lamentovala jak ma bolia krize,vkuse som ho volala po obchodoch ze ideme pozerat zariadenie do domu,len nech sme neni doma pred telkou :D ako odchadzal tak ja ze: au moje kriziky. A on ze: au moje kriziky ale furt tu budes s tou metlou pobehovat 😂 mne to prislo take smiesne :D na zac.som to magnezko uzivala ked sa dalo kvoli migrenam,ale kedze som vracala takmer do 5mes.tak mi tabletky moc nesmakovali 🙂 a potom som brala len tak ked som si spomenula,ani mi brucho netvrdlo,krce neboli,tak ma to tym padom ani velakrat nenapadlo 😔 napad s budikom je super,ja som tak mala budik na jedlo 😂 ale teraz uzivam zelezo,tak to si davam pekne aj ked potom prezivam muky na wc 🙂

natalia_17
10. jan 2017

@fronili neboj sa urcite zvladnete 😉 ❤

lenkavalkova
10. jan 2017

@lalia87 moze to byt inak aj nedostatkom zeleza nejake tie problemiky. Tiez som uzivala, mala som straaasne malo, musela som brat 1 tabl.rano a 1vecer akoze riadna davka, ale naposledy mi povedala doktorka, ze uz nemusiiim 😝

lalia87
10. jan 2017

@lenkavalkova no mne aj vcera doki ze ci beriem zelezo ja ze hej,tak to musim povedat ze fakt si davam,aj po porode ze si ho mam stale davat. Niekedy sa mi to uplne zasekne,ze nejdem par dni na wc,ale poslednych par dni idem pekne kazdy den aj ked to tam je dost tazke 😂

lenkavalkova
10. jan 2017

@lalia87 mi hovor 😂. Nemas nahodou aj ty zilu? Mas ze? 😀. Ist po tom zeleze na wecko, to bol heroicky vykon, vsak ja som az krivala, ked som z wc vysla, kym som to rozchodila 😂

lalia87
10. jan 2017

@lenkavalkova no na moje prekvapenie nemam ale cakam ju kazdou navstevou wc :D bud ze vyjde malá alebo zila 😂 ale par krat sa stalo,ze bolo krvi jak keby prasa zarezali 😂 inokedy len tak v ramci normy 😀

zuzuk22
10. jan 2017

@lalia87 ja tiez beriem zelezo od zaciatku ale nastastie nemam probllem na wc 😄 viac menej to ide same 😂😂😂 aj s olim som brala a aj po porode mi kazali

lenkavalkova
10. jan 2017

@lalia87
@zuzuk22 tak to sa baby teste, ze zilu nemate 😉. To mi pripomina, ze si ju musim ist osetrit, bo vo stvrtok klystir 😨

fronili
11. jan 2017

@lenkavalkova ja skusam vsetko preto aby sa mi bolesti zily zmiernili do porodu.lebo sa fakt obavam.

majaon
11. jan 2017

@lenkavalkova
@lalia87
@zuzuk22
@fronili jaj baby s tou zilou je to des,poznam,ale nie v tehu,az po porode sa mi urobila pri Simonkovi,takze ratam,ze aj teraz to tak bude,no nastastie celkom rychlo som sa jej zbavila - iba Faktu cipky niekolko noci a bol pokoj,drzte sa 😉

A dnes som volala do nemocky,ze ci si mozem zmenit datum porodu z povodneho 16.1.na 17.1. a ze teda sestricka sa spyta primara a da mi vediet...jaj len vymyslam,no ale ked si clovek moze vybrat,tak nech uz je to pekny datum 😀,aj Simi je 17. ale februara,ked som tam bola,ma to nenapadlo,az potom doma drahy,ze preco si to nedala teda uz na 17.? hadam to nebude problem....ale hlavne nech sme zdrave 🙂
A este mi sestricka hovorila,ze aj pri splne mesiaca je viac porodov a teraz tusim zacal 😲

fronili
11. jan 2017

@majaon ano teraz zacal spln viem to kvoli manzelovi ten je polovnik tak som vzdy dobre informovana😂
S tou zilou mam ja problem uz od 16tich ale pri simonkovi ani po porode som to nemala zrovna ale teraz hrôza v tomto tehu.

fronili
11. jan 2017

@majaon inak ja mm 17.1 poradnu ak dovtedy neporodim ale pochybujem 😂

majaon
11. jan 2017

@fronili fuuu,od 16tich? to za tie roky ti na to nic nepomohlo,aby si mala pokoj nastalo? alebo sa toho ani neda zbavit uplne?

lenkavalkova
11. jan 2017

U nas v nemocnici na prijme sodoma-gomora, personal nevie kde mu hlava stoji, sa ma pytali, ci cela PD pride rodit a to ten spln ma isto na svedomi! 😀

lalia87
11. jan 2017

@majaon aj ja som vcera pozerala datum :D tiez sa mi paci 17.1.2017 a potom este celkom sa da 20.1.2017. Ale ani jeden termin mi nevyhovuje lebo tu nemame tata 😂 najlepsi by bol 8.2.na moju 30tku aleeeeee to uz nevydrzim dovtedy 🙂

majaon
11. jan 2017

@lalia87 no aj dnes je celkom pekny datum,ale to sa mi zda skoro,tak radsej toho 17.1.2017 😉 a kedy vam ma prist tata?

lalia87
11. jan 2017

@majaon tata este len v nedelu odisiel,tp podla ms mam 31.1.a tata pride okolo 22.1.ale v pondelok sa dohaduje termin sekcie,tak dufam ze dr.bude zhovievavy a nepovie mi skorsi datum ako toho 22.1.aby stihol apinko prist 🙂

majaon
11. jan 2017

@lalia87 ja myslim,ze doki to pochopi,ked mu povies,ze chces az ked bude doma tata 🙂

lalia87
11. jan 2017

@majaon tiez dufam 🙂 ale tak my mame v podstate este cas,no len aby to nebolo skor ako sa nam vrati. Inak je sestra poverena odvozom mojim a vcera mi hovori: prekriz si cez vikend nohy lebo ideme na vikend prec 😂

majaon
11. jan 2017

😀😀😀
@lalia87 alebo trosku malinkej dohovorit,aby este pockala,moja sice neposlucha ked jej vysvetlujem dovody preco uz moze ist von za nami 😅,uz som jej vymenovala asi 7 😀

natalia_17
11. jan 2017

zeny moje no je toto vobec mozneee??? tak ja idem dnes na poslednu kontrolu na poradnu ku mojej gyn, kedze v nedelu mi maju uz vyvolat porod, vcera mi robili hamiltona v nemocnici, ze som na 3,5 otovorena, a dnes mi moja doktorka zahlasi, ze sa jej zda ze sa to dako stiahlo na 2 cm!!! a ze maly by naisto este minimalne tyzden vydrzal... tak toto som este snad ani nepocula.. bud su fakt ti lekari ozaj "amateri" (nikoho nechcem urazit len co iny dr to iny nalez a nazor pomaly) alebo nechapem ten "posun" 🙄. hlavne ze od vcera mam stale nepravidelne slabe kontrakcie, aj v noci som sa na to budila, tak ja uz nicomu nerozumiem...
veru aj mne sa paci datum 17.01 tak zvazujem ci neuprosim porodnika az na utorok nakoniec.. boooze aj tak mam vycitky ze ideme vyvolavat ☹ cim je to blizsie tym ma viac napada ze nechat to na prirodu.. lenze to bude uz len vacsi a tym padom aj porod tazsi.. och tak ja uz neviem 🙏 zeny poradte co by ste robili vy...

julinka88
11. jan 2017

Natalia_17
Ahojky

fronili
11. jan 2017

@majaon no ono je to tak ze da sa to malou operaciou odstranit a vystikat.aaaalle dorastie ti znova😢takze zbytocne sa trapit aj zo zakrokom.
Mne sa snivalo 3 mesiace dozadu ze sa mala narodi 12.1. Co je pekny datum konecne trosku radosti by prislo do rodiny nakolko je pre nas skor smutny.potom sa mi paci 16.1. A 20.1 😂ale mala si vyberie aj tak podla seba

julinka88
11. jan 2017

Blbne mi mobil tak som chcela ze suhlasim ze nechat to na prirodu ale zas mas pravdu ze uz len pribera malinky
Skus

julinka88
11. jan 2017

Skus si dat teplu sprchu na krize alebo teplu vanu skus si zacvicit
Ale

natalia_17
11. jan 2017

@jullinka88 skusala som 😉. stale kazdu pol hodku a slabe.. len take tvrdnutie. a beham kazdy den niekolkokrat do dna po schodoch kedze nemame vytah, ale na mna dako ziadne prirodne metody nefunguju 😕 este aj po hamiltone sa zatvaram, no co vam poviem na to.... 😅