icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
11. jan 2017

fronili to este aj dorasta? no bozinku,to sa asi ozaj neoplati...tak asi len zmiernovat bolest stale...
A toho 12.1. ved to uz zajtra by si isla rodit podla sna 🙂 ktovie...jasne,hlavne je zdravie,len ked ja uz to nezvladam,furt som podrazdena z tej bolesti krizov a celeho "podvozku" a ked mi dal ujo primar moznost si vybrat den porodu,tak to vyuzijem,akurat mi len odporucil,ze ten tyzden este pockat 😉

majaon
11. jan 2017

natalia_17 tak to som ani ja este nepocula 😲 ja si idem dat vyvolat bud. tyzden porod,ako pises babo uz aj tak len pribera a par dni pred TP to nie je taka katastrofa,ja som mala aj prveho vyvolaneho a pri druhom mi dali nejaku urychlovaciu infuzku,ked som mala uz slabe kontrakcie a ani voda mi neodtiekla - prepichovali mi pri oboch,takze ziadna priroda a chlapci su OK 😉

natalia_17
11. jan 2017

@majaon a mala si aj epidural?
Vacsina zien strasi ze su vacsie bolesti ked je vyvolavany porod..
a
Ja mam prist v nedelu o 7 nalacno ani nepit 😕 tak ma zaujima ze cca s cim mam a ratat. Lebo prvy isiel prirodzene na konci 42 tt 22.30 odtiekla voda a narodil sa 5.30 cize 7 hodin
J

fronili
11. jan 2017

@majaon ani nehovor ja som podrazdena aj ked nemam bolesti nie to este ked pridu.Aj poslickovia niak ustupili ako keby som ani rodit nemala.Som nervozna uz len z toho brucha a ze nevladzem tolko a unavena nic sa mi nechce zaroven by som nieco robila no totalna nespokojnost😣

fronili
11. jan 2017

natalia_17aj ja som rodila 7 hodin tiez mi odtiekla voda po pol noci a maly sa narodil o 8:09 v 38+5

lalia87
11. jan 2017

Inak baby vsimate,ako nase januarove maminky sa stiahli a uz sa venuju svojim uzlickom? 🙂 ❤ uz len my cakatelky tu strasime a lamentujeme 😂

nikolienkaa
11. jan 2017

@lalia87 presne uz neni tolko času na koníka 😂 uz len natahujem tohto malého piiiďa a prídem len očekovat ktorá porodila 😁🤗

fronili
11. jan 2017

@lalia87
@nikolienkaa
U nas to nebude ine ked sa malinka vypyta von ale ano lamentujeme zatial a fucime s pozledneho.potom nam bude spanok chybat😂

lalia87
11. jan 2017

@nikolienkaa maly akoby ti z oka vypadol,nezapre sa ze je tvoj 🙂
@fronili presne tak :D potom budeme nariekat jak sme vystavene a ako by sme spaliii a preco mala stale place,ako ma bolia bradavky atd atd :D

lalia87
11. jan 2017

@zuzuk22 ako dopadla poradna? 🙂

mamuskazuzuska
11. jan 2017

@majaon nebola si nahodou vo februarovkach 2013?

zuzuk22
11. jan 2017

lalia87
No poradna dopadla fajn aj ked ma zo spodu nepozeral takze neviem ako to tam vyzera ....😖 robil mi sono srdiecko v poriadku 🙂 pozeral aj placentu ako vyzera a ze to vyzera ze sa vidime este aj buduci tyzden 😬😬😬
Ze si mam

zuzuk22
11. jan 2017

Ze si mam davat pozor na seba vonku ked sa smyka 😅 a pozera na mna ze Zuzana treba rodit rodit 😄😄😄 a ja ze sak ja uz chcem len ona nespolupracuje 😅
Ze

zuzuk22
11. jan 2017

Ze sa mam posnazit aby som porodila ale ze nech neskacem zo skrine 😂😂😂

lalia87
11. jan 2017

@zuzuk22 haha,zo skrine nemusis a z lustra mozes? :D no zuzana rodit treba 🙂 tak sup na muza ked dojde z prace :D a bud.tyz.mas kedy ist?

zuzuk22
11. jan 2017

No luster nespomynal 😂😂😂 no muz ma este dovolenku ale uz od pondelku ide makat 😄
Ale uz sa boji nechce sexovat 😂😂😂 nechce sa dat uz nahovorit co ho mam znasilnit 😂😂😂
A zasa o tyzden 18.1. Mam kontrolu 🙂

lalia87
11. jan 2017

@zuzuk22 no vsak ja som tu pred prichodom toho mojho pisala,ze bohvie ako budeme tutu mutu a nemuseli sme ani premyslat,nic sa nekonalo ze on nechce,boji sa a pravdu povedat ani ja som nechcela :D raz som ho ale chcela ukecat s tym,ze ci si je vedomy ze potom tak skoro nebudeme...tak ze je si vsetkeho vedomy,tak jaaa nedbaaaam :D :

veronikapodolska
11. jan 2017

Ja práve čakám v čakárni na poradňu som zvedava ci sa niečo zmenilo 🙂

zuzuk22
11. jan 2017

veronikapodolska
No

zuzuk22
11. jan 2017

No co uz vies nieco nove ? 😊

zuzuk22
11. jan 2017

lalia87
No

zuzuk22
11. jan 2017

No. To sme teda dopadli 😄 mne sa inak tiez nechce ja len koli tomu ze aby som uz porodila 😂😂😂

zuzuk22
11. jan 2017

Rozbijem ten mt....sibe tomu...😡
Sme

zuzuk22
11. jan 2017

Sme dosli teraz z prechadzky. Riadne vyzimeny....smyka sa vsade som rada ze som sa nikde nevysypala....unaveny vyzimeny dnes uz len oddychujem 🙂

veronikapodolska
11. jan 2017

Ešte stále čakám už hodinu hlavne že som objednana na 17h a ešte su 2 ženy predomnou☹

bianka...
11. jan 2017

❤Maminky kojite nekojite??❤
Som tyzden po cisarskom, mliecko mi prislo, ale mala v porodnici cicik len olizla a nie a nie papat. Prisli sme domov tak odsavame a pije z flasky, vypije tak od 40 - 90 ml ---(podla toho ako jej chuti) to je asi dost, lebo spinka spinka a vzdy len spinka. Dnes chytila cicik papala, ja nadsena, ze wau 😍 asi 30 min.uz ma aj chrbat bolel, a o bradavke pomlcim...potom som jej ponukla flasu a stiahla 50 ml, takze sa asi nenasitila. (velmi zle sa mi koji, mam velke prsia a ja ju idem zapucit cickom, doslova 😂)

mamuskazuzuska
11. jan 2017

@bianka... ak chces kojit, volaj laktacnu

marusia_81
11. jan 2017

Pozajtra mám termín, zajtra poradňa a ak nič, znásilňujem chlapa, má smolu žiadne výhovorky 😍,už mi je do plaču 😢

lalia87
11. jan 2017

@zuzuk22 to nie mt ale podla mna kon je asi premrznuty lebo sa blbo pise 🙂 hrabe mu 🙂

Ja som tu teraz mala bud.krstnych,priniesli mi kufor a rovno mi segra pomohla tam vsetko nacpat,vymyslali sme veci z porodnice,pribalila som viac veci a tam uvidim,lebo netusim ako ju obliect 🙂 a uz ma fajne rozboleli krize,tak uz nic nedelam dnes

misa1992
11. jan 2017

ahojte ešte 5.-teho som pisala ze to mame za sebou len tak narychlo lebo debilny net bol v nemocnici. porod rychly ani doktori neverili ze tak rychlo to bude.malinka 2400g Michaela po maminke.az dnes nas pustili domou lebo malej robili rozne vysetrenia nakolko mala nizku hmotnost.vsetko ok.