icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
11. jan 2017

natalia_17 nie,nemala som epi a bolesti také znesitelne + rýchly priebeh,cca 4 hodiny,no vieš,každý má iný prah bolesti a inak to znáša 😉

majaon
11. jan 2017

mamuskazuzuska ja som bola februárovky 2014 😃

veronikapodolska
11. jan 2017

Ach Jo na pôrod to nevyzerá krčok drží ale mám vysoký tlak a doktorovi sa to nepáčilo lebo počas tehotenstva mi išiel stále hore dnes mi merala 5krát keď som ležala na monitore a najnizsi 93a najvyšší 99 a tep 120 Ach Jo tak musím ist zajtra do nemocnice ráno aby urobili testy lebo to je asi preklampsia, tak dufam že ma ešte pustia domov a nebudem tam dlho 😞

fronili
11. jan 2017

@misa 1992 malinka je krasnucka.drzkajte sa nech vam robi len radost 🤗

fronili
11. jan 2017

@veronikapodolska ked by sa ti potvrdila preklampsia tak ti asi pôrod vyvolaju alebo urobia cisarak nie?aspon tak to mne vraveli nakolko je to nebezpecne aj pre teba ako maminku aj pre babo.Ale nemam skusenosti len s pocutia.Ale pwvne dufam nech je.vsetko oki aj ja som mala pri prvom vysoky tlak ale aj preto ze bolo leto a bola som hrozne spuchnuta a zavodnena.drzkaj sa

jargre
11. jan 2017

No mala by si cisarsky, ja som mala tlak pri prvom tehu a aj teraz mam tlak plus mala je dole zadockom takze mam to iste. Budem ti drzat na zajtra prsty, ja mam zajtra poradnu a dufam ze sostanem termin sekcie.

fronili
11. jan 2017

Zas tomu konikovi hrabe nikoho mi zas nechce oznacot.iba ked rucne vypisem😡
Dnes celkom aktivny den za nami som rada a citim sa aj lepsie ked sa hybem.Skackala som na fitlopte.
Dnes som absolvovala prechafzku so Simim na hodinku zo sankami.A teraz som sa vratila s manzelom s prechadzky vecernej.Babka vartovala ale sak maly aj tak buwkal.Dufam ze ten pohyb aj zaberie trosku.Mala sa hmiri nohy pod rebrami hlavickou sa vrti dole ale zeby sa jej chcelo von ani naznak.

sticker
mamuskazuzuska
11. jan 2017

@fronili ani mne...

veronikanellka171
11. jan 2017

baby uz sme doma nestihla som sledovat kto vsetko sa stal mamou nakolko pre mna byt v nemocke bolo utrpenie(nie som zvyknuta) ale uz sme doma zajtra vsetko precitam

lalia87
11. jan 2017

@veronikanellka171 "daaam ti na bendžo chces?" 😂 to ma napadlo pri tej foto :D ta pasticka zovreta 🙂 🙂

fronili
11. jan 2017

@veronikanellka171 boze princeznicka krasna💖

zuzuk22
11. jan 2017

nadherna je 😍❤😍

fronili
12. jan 2017

Boze bbi idem si dat vanu.zobudila som sa z bolestou ale akou.najhorsie je ze pretrvava nonstop pod bruskom a v krizoch bez prestavky.Idem rozkusat paplon.Dufam ze zaberie.Lebo to sa ani neda pocitat ako pravidelne kontrakcie to je stala bolest

veronikanellka171
12. jan 2017

Nerodis? Horuca vana co?

fronili
12. jan 2017

@veronkanellka171 ta nonstopbolest zmizla oproti porodu ked porovnam bolest mam slabe kontrakcie aj ked bolia kazdych 8-11 minut.Som zmätena pretoze aj malinka sa hybe sem tam pomrvi.Som od druhej rana hore a nezazmurila som ani oko len predychavam v posteli.Ak to ma prist nech pride ale dva dni dozadu som bola na 100 zamkov a krcok 2,5 cm tak sa mi niak nechce verit ze by to malo zacat

natalia_17
12. jan 2017

@v@fronili drzim ppalce. Ja som tiez mala ze taku stalu bolest.. aj presne nepravidelne slabe kontrakcie ale ustupilo to. Aj vcera cely den! A dnes rano mi odisla hhlienova zatka. neveriiiim 🙏 Viem ze to nemusi nic znamenat eeste tak som zvedava llebo pri prvom si vobec nepamatam ze mi odisla. 🙄

fronili
12. jan 2017

Teraz mam kontrakcie kazdych 8 minut.Som rada ze mozem predychavat zatial doma a nie v nemocnici.Ak to pojde takym pomalym tempom aj pri porode tak ma picne.Sak od druhej som ani oko nezazmurila.A uz cca 2 hodky to bude co mam stale po 8 min.

natalia_17
12. jan 2017

Fronili tebe sa ten sen ozaj splni ze 12.1

natalia_17
12. jan 2017

A ja tta budem nasledovat zajtra piatok 13 😀

veronikapodolska
12. jan 2017

Fronili drz sa no ako sa ti to rozbehlo 🙂 Ja som na ceste do nemocnice, v Bratisláve Nasnežilo 5 cm a už je dopravný kolaps, už 1,5 H ideme a prešli sme 15 km ešte ani v Ba nie sme a to som tam mala byt pred 8H budem rada keď tam dôjdem na 9h, no neviem si predstaviť že by som rodila veď by som musela rodiť v aute 😜

mamuskazuzuska
12. jan 2017

@veronikapodolska a z ktoreho smeru ides? 😀 a kde vlastne budes rodit? Uz som sa ta pytala?

veronikapodolska
12. jan 2017

idem od Senca a sme pred Ivankou pri Dunaji ešte len 😟 Chcela som rodiť na antolskej ako 2 predchádzajúce ale môj gynekológ je pôrodník v Ružinove a keďže mám problém s tým tlakom tak mi vysvetlil kde je to v Ružinove a ako to funguje, o antolskej nevedel aký tam majú system tak idem do Ružinova, keby som sa mala trspat na Antolská tak tam prídem asi na obed, diaľnica od senca stojí komplet 😃

mamuskazuzuska
12. jan 2017

@veronikapodolska no skoda, lebo ja mam zajtra sekciu na antolskej 🙂 ale teda ja chodim z karlovky 🙂 takze opacna strana 🙂

zuzuk22
12. jan 2017

fronili
Drzim palceky silno nech sa to rozbehne uz 🙂 aj si isla do nemocnice uz ?

fronili
12. jan 2017

Este som doma mam to v intervaloch 6-7 min tak cakam do tych 5 min aby sme mohli ist.drzte babi palce ja to chcem mat za sebou a hlavne rychlejsie ako pri simcovi.💖🍀

zuzuk22
12. jan 2017

fronili
drzim palce silno nech to mas uz rychlo za sebou 🙂 myslim na teba 🙂

julinka88
12. jan 2017

Fronili
Drziiiim palceky 😀

fronili
12. jan 2017

Dam vediet ked vyrazim do nemocky babi dakujem😘💖

majaon
12. jan 2017

fronili aj ja držím palce silno nech to máš rýchle a bezproblémové ✊✊✊😉😘 tak predsa toho 12. ? Držkaj sa a daj vedieť keď budeš môcť 🍀

aandreja
12. jan 2017

@fronili drzim palce! Nech je vsetko rychle a v uplnon poriadku 🙂 🙏