Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa jasne, to je v principe to iste len kazdy vyrobca ma trosku iny dizajn. jasne aj dudle aj vsetko tam napchas... este by som si pozrela, ci ma ta podlozka take vystupky ze sa do toho daju dat flase aby ta para neostavala v nich ale vytekala... pockaj poslem foto co myslim, podla mna je to dost prakticke aby to mal ten podnos, lebo ten nuk to ma a pri tom suavinex to nie je vidiet ani to neuvadzaju v popise... zmestia sa takto 4 flase a dookola das este aj dudle alebo co potrebujes
@fronili okamzite sex alebo jeden konak! 😇 (a toto mi poradil na rozoznanie poslickov a spustenie porodu predvcerom moj porodnik prosim pekne)
Moj chlap sa ma prvy krat boji chytit takze sex asi nie😂 mam manzela vyslat pre tonik?😂
konak, nie tonik, ale skus aj to kludne 😉 hlavne ked uz si rozbehnuta nech to vyjde dnes 🍀
Lezim opät vo vani ako v noci 🙈🙉ale co si z nemocnice po Simovi pamätam ze ma sestricky vkuse vyhanali do sprxhy aby sa to lepsie rozbehlo.Strasne pomali som sa vtedy otvarala.Tak dufam ue zaberie a pojde to rychlejsie ak teda vobec.No ale necakaöa som ze si bude somna robit uz teraz srandicky mala😅
ja si hovorim to iste presne ze si z nas robi prdel maly... este ani nie je na svete. tiez ma skusal riadne, mala som presne inak to co ty, ze celu noc bolesti a v 15 min potom aj 10 min intervaloch kontrakcie, niekolko hodin! a rano o piatej koniec. ma skoro trafilo!!! 🙄 a toto sa opakovalo asi 3x tak ja uz len cakam na tu vodu, to bude uz tutovka 😉
Tak dnešná poradňa dopadla zlé.. Bielkovina v moci a tlak 140/90..zajtra idem este na kontrolu.. Jaaj až mi je do placu
natalia_17 ja som fakt myslela ze uz sadneme do auta sak kazdych 5-6 min boli kontrakcie a bum nic stoho.teraz vsetko odznova ak to prejde znova tak ma picne.

Babi pred vanou som bola na wc no nic som si nevsimla a teraz po kupani som isla na wc a pred tym ako som si sadla na misu som si vsimla ze tam plava nieco take ako zatka.takze asi mi odysla bez toho aby som si to vsimla a to ostala v zachode napriek tomu ze som splachla.🤔
Ked moja mamca zehlila segre perinky a ja ako decko som jej "pomahala" mojou detskou zehlickou,tak to bola ovela vacsia zabava :D fuuuuuuurt to mam niekde pokrcene kristusat 😂
Baby aký mate tlak? Mne dnes cely den ukazuje 140/100 mmHg, poradňu mam až v utorok...mg nepomáha...
No ten spodný by mal byt do 90 ja som mala vcera na poradni od 95 do 100 a dnes som hospotalizovana aby vylúčili preklampsiu, radšej zavolaj gynekologovi alebo chod do nemecky vraj je to nebezpečne, nechcem ta strašiť
@natalia_17 toto je ten dobrý ?
@veronikapodolska drzim palce nech ste v poriadku ✊
Dievcence tak zajtra 9-9:30 nastup do porodnice na sekciu, mam prist nalacno, nasmadno, mam si supnut 2 glyc. cipky a vyprazdnit sa este doma 😀 je to super lebo este aj starsieho stihame odviezt do skolky 🙂 drzte palce 🙂
Zienky my mame uz 2tyzdne a 1 deň ale este sme neboli vonku v kočíku na prechádzke ...ved su strašne zimy ale uz koľké mamičky chodiaaa...hmmm
@nikolienkaa ano ten presne mam ja ale za menej som ho kupila kuk cez heureku kde vyjde najmenej. Aj tie aventy maju taky tvar ze sa flasky daju dat pekne hore dnom len su drahsie tak uz zavisi na tebe 😊
a inak ja som tiez s prvym nebola vobec von prvy mesiac. Doktorka mi kazala davat najprv iba k otvotenemu oknu az potom v kociku na balkon/dvor na chvilku a az po mesiaci von a tiez je januarovy. 😉
@nikolienkaa u nas doktorka neodporuca ist s novorodencom von pokial je pod -5 stupnov inak ho mozes zacat otuzovat pri otvorenom okne v kpciku ked ho oblecies.pomalicky si navykne.tak mi to doktorka hovorila pri Simcovi.
@mamuskazuzuska drzim moc moc palceky na zajtra este aj predbehnes.mna uz unavuju tie kontrakcie hodinu su pravidelne potom su zas vykyvi ja uz fakt nechapem.no zacinam byt unavena kedze som od 2:00 hore.Neda sa mi ale spat nakolko mi beha sidlo po dome a dalsia vec su tie bolesti ktore prichadzaju🙁nic sa nehybe v pred a este ohladom tej zatky.Nechcem vas tu znechutit ale asi by som toho mojho chlapa zabila.nebola to hlienova zatka ale flusanec od manzela do zachoda ktory vyzeral uplne ako zatka.presne taka ako ked som isla rodit simca😂no chapete.zacinam byt ale mrzuta pretoze bolesti su silnejsie ako doobeda ale nic sa nehne vpred.😣
Baby nejde mi dat funkcia odpovedat tak vam.pisem.takto: velmi na vas myslim.a drzim.vam.palce, ked uz ti poslickovia vyzeraju nadejne...ja som najprv sedela led som mala.nepravidelne tvrdnutia a kontrakcie...aj vyzerali nadejne a nic...az kym.som.nevstala! Vtedy sa mi tak rozbehli ze z 5 minut mi skocili na 3,5min v priebehu pol.hodky...len som zacal spratavat zo stola...a este predtym sme boli na 4-kilometrovej vychadzke...a zvysok viete ako veci potom dostali rychly spad a v nemocke este ryclejsi....myslim na vas, nas Alfie ma.uz tyzden a ja mam.hrozne baby blues, si hovorim ze tusim.pokazde ked si.mam.odsat mlieko ma.chyti ta nalada a revem...ale aj pocaa toho na vas myslim...drzte sa!
Oli sa narodil 27.12 . A von som s nim sla asi na 5 ty den 🙂 ale uz si nepamatam ake boli vtedy vonku teploty 🙂
Ahojte vy ste sa bavili tu o krckoch dnes som bola u dr a povedal mi ze mám skrátený krcok nepovedal mi koľko ale v tehu knižke mam 0-1 takže to znamena ze mam ho 1cm ? Ci ako to vlastne je ?
Ahojte baby. Tak dnes som mala mat poradnu ale o 3 v noci mi odtiekla plodova voda, tak sme sli na Kramare. Ja som mala mat aj tak cisarsky naplanovany, ale to som este nestihla. Dosli sme rano a o 11 sa mala narodila sekciiu lebo bola zadockom v 38tt+0. mala Klara ma 4160gr a 52 cm. Tie co ste cakatelky vam drzim palce..

Nikolienkaa
Nieee😀 pochila len od vcera blbne tento nas konik neak