Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
No ti verim . ale uz nehlasia take mrazi tak myslim ze nachvilu uz v pohode mozes po troske🙂
@lalia87 stale rovnako nepravidelna bolest teraz sme sa vratili s prechadzky s manzelom a idem zas do vane.dokonca sa mi podarilo hodinku a pol si pospat.manzel sa snazil maleho zabavit v izbe aby som si oddychla.velmi pomohlo.
Babi ja uz chcem v noci rodit mam zoslabnute cele telo nevladzem.Ak sa do zajtra nic nezmeni skusim zavolat mojmu gyndosovi.najistejsiw by bolo keby odtiekla voda a mozem ist rovno.
Babenky drzte palce zobudila som sa na 3-4 min kontrakcie tak dufam ze uz sa malinka umudrila.sme na ceste.🍀🍀🍀🚗
Otvorena na prst dali mi cipok na zmäkčenie a som na pasoch.Babi to tak skoro asi nebude.Aj manzela som mala zatial poslat domov😢
@fronili paneboze snad budeš mat lepší priebeh ako jasle takto isto som to mala aj ja :(
Boze babi doktorka ma prist az za hodinu ma pozriet bolesti mam kazde 2-3 minuty idem sa zblaznit s tej bolesti.
Drž sa, prajem ti aby sa to zrýchlilo 🙂 a už si mala princezničku pri sebe
Baby ja rodiiim, v noci mi odtiekla o 2-hej plodová voda, otvorená som uz na 3,5 prsta. Držte palce, hlavne manžel je na sluzobke ani neviem ci stihne dôjsť ☹
@fronili drz sa, a dufame vsetky ze to uz pojde rychlo 😉 a za chvilku nam sem das fotku krasneho dievcatka 💃
Fronili
Vydrz uz to pojde len teda asi to bude dlho trvat mysli na malinke rychlejsie ti to ujde
fronili
Myslime na teba nech ta malinka moc dlho uz netrapy a mas ju cim skor pri sebe . drz sa neboj zvladnes to ❤❤❤
Ahojte, tak aj ja sa idem podelit s radostou, vcera 12.1.sa nam narodil Jarko 3340g a 48 cm, este stale som polomrtva, takze len tak v kratkosi. Drzkjte sa

jargre
Gratulujeem ❤