Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Gratulujeeeem @lenkavalkova
@fronili no ako to postúpilo?
baby dnes zo mna nic, na antolskej sa rodi o 106 (sprosty spln), dr. mi volal ked sme boli na pol ceste, sme doma, napisal mi potom ze je plne aj sestonedelie, matky davaju kade tade a bez babatiek a toto nechcem, takze odkladame (predbezne) na nedelu.
@lenkavalkova gratulujeeeeeem,dalsia maminka supis 🙂 vela zdravicka a skore zotavenie 😘
@fronili mysliiiim na
Tebaaaa :D
lenkavalkova
Jeej gratulujeeem 😍❤😍
mamuskazuzuska
Nevadi 😊 este chvilku pockat radcej a byt s mimi potom ako takto 🙂
Juj, dievky, tu sa rodi kazdu chvilu... drzim palce vsetkym mamkam ❤ u nas sa nic nedeje... krcok drzi, babatko ma 3090 g, doktor to vidi az do terminu 25.1. 😅 mozno aj dobre, aspon si stihnem vsetky veci do skoly pripravit 😀 niekedy sa mi zda, ze okrem @zuzuk22 a mna uz vsetky porodili 😂
Aj ja som tu ešte 😉 a ešte ani nechcem rodiť
Aj ja som este cakatelka 😊 ked to nepride samo do utorka, tak ma v utorok caka posledna poradna a hamiltonov hmat 😊
haha @veronikapodolska presne, veru ani ja ale budeme musiet 😅
@zuzanadringus mne robil hamiltona v utorok a nic dodnes akurat bolesti ako slak...
@zuzuk22 226 mas rodicak plus rodinne (to sa nekrati aj ked si to mala len od 1.12. do 11.12.) a 326 mas matersku od toho 12.12. cize ak spravne ratam tak denny zaklad materskej mas 326.70/20 = 16.335 (na kazdy den mesiaca)
@zuzanadringus drzim.palce, mne Hamilton rozbehol.porod a bol to porod super rychly;) vela stastia🙂
@lenkavalkova gratulujem maminaaaa🙂
Ahojte tetuleee
volam sa Adelka Pištova
narodila som sa dnes 13.1. o 6:35
s mierami 3410g a 50 cm
Maminku som riadne potrapila
ale ku koncu som s nej doslova
vyletele ze ani tatinko nestihol prist.
O to viac bol prekvapeny ked vtrhol do sali
a bola som na svete😍.
Babi uz sa neviem dockat kedy mi ju donesu
Totalna laska aj ked 1 porodna faza bola najhorsia
.Som ubolena viac ako
pri Simcovi ani ma nenastrihly ale trosku som sa trhla vnutorny jeden steh vonkajsich 5 stehov
Som rada ze sme rodili az dnes nakolko
vcera v tn v nemocnici rodilo 11 mamiciek.
@fronili no tak gratulujem a teda si skor ako ja, mna presunuli na nedelu 🙂
Baby pozdravujeme s Alfiem, dnes ma 8 dni a na 5.den dosiahol a presiahol svoju porodnu vahu...v noci nespi, cez den ho nemozem zobudit...
Polomrtva beham.medzi nim a Ozzym a domacnostou a odsavackou...dufam ze casom im.zosuladim denny spanok a zalomim.aj ja lebo uz 8.den ficim.tak na 2-3 hodinach spanku za noc.
Ale sakra stoja za to ♡
@kwr ta pusinkaaaaa malinkaaaa
Fronili
Ahoj gratulujeeem 😀
Krásne detičky....😘 aj ja už chcem 😨😨😨 včera som skúsia kombináciu koňak a sex a zatiaľ nič 😢 iba čo sa mi grgalo konakom celý večer a dieťa mi skakalo ako divé.... 😊
@kwr mne ho robili aj pri prvom a trapila som sa 11 hodin... tak dufam, ze teraz to bude rychlejsie 😂 maly je naaadherny 😉
Ahojte maminy. Citam vas uz par tyzdnov, ale az teraz som sa odhodlala napisat🙂
Vsetkym maminam gratulujem a cakatelkam drzim palce😁. Som 38+3 dni, termin mam 25.1.... tesim a bojim sa😱🤓😳
@linike0130 Vitaj v klube cakateliek, ja mam termin 29.1. 😊🙈
Dakujem🙂 Dnes len lezim, nic sa mi nechce
fronili tak srdečne gratulujem ku krásnej princeznej 😍🌻🌼 hlavne nech ste zdravé a teda nech sa darí s kojením 😉
zuzuk22 tebe už aj materská nabehla? Mne len rodičak a to som na MD tak isto ako ty,ja totiž nemám ešte ani papier o výpočte materskej,nechápem 🙄

lenkavalkova gratulujem k malinkemu a prajem veľa zdravíčka obidvom 😉😊🌼🌺🌷🌻