Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
kwr
No
No
No ti verim . ale uz nehlasia take mrazi tak myslim ze nachvilu uz v pohode mozes po troske🙂
jetotu
Waaaw nadhernyyyy jee ❤❤😍😍😍
@lalia87 stale rovnako nepravidelna bolest teraz sme sa vratili s prechadzky s manzelom a idem zas do vane.dokonca sa mi podarilo hodinku a pol si pospat.manzel sa snazil maleho zabavit v izbe aby som si oddychla.velmi pomohlo.
Babi ja uz chcem v noci rodit mam zoslabnute cele telo nevladzem.Ak sa do zajtra nic nezmeni skusim zavolat mojmu gyndosovi.najistejsiw by bolo keby odtiekla voda a mozem ist rovno.
jargre gratulujem k bábike,krásne meno 😉😍🌼
Babenky drzte palce zobudila som sa na 3-4 min kontrakcie tak dufam ze uz sa malinka umudrila.sme na ceste.🍀🍀🍀🚗
Super tak snad to bude skor ako ja 🙂))
Otvorena na prst dali mi cipok na zmäkčenie a som na pasoch.Babi to tak skoro asi nebude.Aj manzela som mala zatial poslat domov😢
@fronili juj drzkaj sa :-*
@fronili paneboze snad budeš mat lepší priebeh ako jasle takto isto som to mala aj ja :(
Boze babi doktorka ma prist az za hodinu ma pozriet bolesti mam kazde 2-3 minuty idem sa zblaznit s tej bolesti.
Drž sa, prajem ti aby sa to zrýchlilo 🙂 a už si mala princezničku pri sebe
Baby ja rodiiim, v noci mi odtiekla o 2-hej plodová voda, otvorená som uz na 3,5 prsta. Držte palce, hlavne manžel je na sluzobke ani neviem ci stihne dôjsť ☹
@fronili drz sa, a dufame vsetky ze to uz pojde rychlo 😉 a za chvilku nam sem das fotku krasneho dievcatka 💃
Barca 29
Ahoj drzim palce nech je to šup šup
Fronili
Vydrz uz to pojde len teda asi to bude dlho trvat mysli na malinke rychlejsie ti to ujde
Barca29
Drz sa nech to mas rychlo za sebou 🙂
fronili
Myslime na teba nech ta malinka moc dlho uz netrapy a mas ju cim skor pri sebe . drz sa neboj zvladnes to ❤❤❤
Ahojte, tak aj ja sa idem podelit s radostou, vcera 12.1.sa nam narodil Jarko 3340g a 48 cm, este stale som polomrtva, takze len tak v kratkosi. Drzkjte sa
barca29 a fronili držte sa baby,nech vám všetko dobre dopadne ✊😉🍀
Lenkavalkova
Jeeej gratulujeeem 😀

jargre
Gratulujeem ❤