icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
12. jan 2017

jargre
Gratulujeem ❤

zuzuk22
12. jan 2017

kwr
No

zuzuk22
12. jan 2017

No

jetotu
12. jan 2017

Čaute TETYYYYY.TETYYYYY.mame sa squelle, zajtra hádam ideme domov malý je skvelý, mliečko hneď dva dni po sc nabehlo papa jak sa patrí na takého chlapa :D no a čo sa týka pocitov.... Tá druhá sekcia bola pre mňa des... Naozaj že hrôza 🙈 ale už som fit a tešíme sa domooooov 💖

zuzuk22
12. jan 2017

No ti verim . ale uz nehlasia take mrazi tak myslim ze nachvilu uz v pohode mozes po troske🙂

zuzuk22
12. jan 2017

jetotu
Waaaw nadhernyyyy jee ❤❤😍😍😍

fronili
12. jan 2017

@lalia87 stale rovnako nepravidelna bolest teraz sme sa vratili s prechadzky s manzelom a idem zas do vane.dokonca sa mi podarilo hodinku a pol si pospat.manzel sa snazil maleho zabavit v izbe aby som si oddychla.velmi pomohlo.
Babi ja uz chcem v noci rodit mam zoslabnute cele telo nevladzem.Ak sa do zajtra nic nezmeni skusim zavolat mojmu gyndosovi.najistejsiw by bolo keby odtiekla voda a mozem ist rovno.

lalia87
12. jan 2017

@jetotu chutnucky je pampusik a ako muuudro sa tvari na tych fotkach,tie prsteky pri pusinke,to bude nejaky vedátor 😍

fronili
12. jan 2017

@jargre gratulujem moooc nech sa babenku dari krasna vaha.🍀🤗

fronili
12. jan 2017

@jetotu nadherny je drobcek super ze sa vam tak dari s papanim dufam ze aj u nas to pojde 🍀❤

majaon
12. jan 2017

jargre gratulujem k bábike,krásne meno 😉😍🌼

fronili
13. jan 2017

Babenky drzte palce zobudila som sa na 3-4 min kontrakcie tak dufam ze uz sa malinka umudrila.sme na ceste.🍀🍀🍀🚗

mamuskazuzuska
13. jan 2017

Super tak snad to bude skor ako ja 🙂))

fronili
13. jan 2017

Otvorena na prst dali mi cipok na zmäkčenie a som na pasoch.Babi to tak skoro asi nebude.Aj manzela som mala zatial poslat domov😢

mamuskazuzuska
13. jan 2017

@fronili juj drzkaj sa :-*

lalia87
13. jan 2017

@fronili juuuuj,cely den ta to strasi a nakoniec na prst? Neboj,mozno to pojde rychlejsie ako sa teraz zda,drzkaj sa 😘

nikolienkaa
13. jan 2017

@fronili paneboze snad budeš mat lepší priebeh ako jasle takto isto som to mala aj ja :(

fronili
13. jan 2017

Boze babi doktorka ma prist az za hodinu ma pozriet bolesti mam kazde 2-3 minuty idem sa zblaznit s tej bolesti.

veronikapodolska
13. jan 2017

Drž sa, prajem ti aby sa to zrýchlilo 🙂 a už si mala princezničku pri sebe

barca29
13. jan 2017

Baby ja rodiiim, v noci mi odtiekla o 2-hej plodová voda, otvorená som uz na 3,5 prsta. Držte palce, hlavne manžel je na sluzobke ani neviem ci stihne dôjsť ☹

natalia_17
13. jan 2017

@fronili drz sa, a dufame vsetky ze to uz pojde rychlo 😉 a za chvilku nam sem das fotku krasneho dievcatka 💃

julinka88
13. jan 2017

Barca 29
Ahoj drzim palce nech je to šup šup

julinka88
13. jan 2017

Fronili
Vydrz uz to pojde len teda asi to bude dlho trvat mysli na malinke rychlejsie ti to ujde

zuzuk22
13. jan 2017

Barca29
Drz sa nech to mas rychlo za sebou 🙂

zuzuk22
13. jan 2017

fronili
Myslime na teba nech ta malinka moc dlho uz netrapy a mas ju cim skor pri sebe . drz sa neboj zvladnes to ❤❤❤

kwr
13. jan 2017

@frionili ak mozes tak nelez, pokial nie si pripojena na monitor...mne ro ohromne pomohlo, pocas kontrakcie som.sa chytila stolicky alebo si cupla alebo na kolenach....lezanie mi to iba stazovalo...
Myslim.na vas silno!

lenkavalkova
13. jan 2017

Ahojte, tak aj ja sa idem podelit s radostou, vcera 12.1.sa nam narodil Jarko 3340g a 48 cm, este stale som polomrtva, takze len tak v kratkosi. Drzkjte sa

kwr
13. jan 2017

@barca29 drzte sa! Nech je to rychle a co namenej bolestive...

majaon
13. jan 2017

barca29 a fronili držte sa baby,nech vám všetko dobre dopadne ✊😉🍀

julinka88
13. jan 2017

Lenkavalkova
Jeeej gratulujeeem 😀