icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

mattkapd
13. jan 2017

@majaon ani mne ešte neprišiel papier o výpočte ale materská mi dnes už nnnabehla..na MD som od 19.12

zuzuk22
13. jan 2017

majaon
No

zuzuk22
13. jan 2017

majaon
No dooeda mi nabehla uz. A tiez mi zatial nic nedoslo ziaden papier kolko mi vypocitali...ale vyzera teda ze mam zasavtu vyssiu tak sa tesim dufam nie predcasne 🙂 a urcite aj tebe pride neboj 🙂

zuzuk22
13. jan 2017

fronili
Jeeej tak konecne 😍❤😍 gratulujeeem. Nadherna je ❤❤ skore zotavenie a zdravicko hlavne😘😘😘

zuzuk22
13. jan 2017

kwr
Juuuj no mas to tazke takto den aj noc hore . dufam ze sa vam to coskoro upravi uz a aj ty si trosku uz oddychnes. Ktovie mozno ma caka to iste ochvilu tiez 😖 ale malinky je nadhernyyy ❤❤❤

zuzuk22
13. jan 2017

mamuskazuzuska
Dakujem 😊😊😊

kwr
13. jan 2017

@fronili gratulujem maminaaaaa nadherni ste a Adelke vsetko najlepsie k narodeninam, rychle uzdravenie a prepustenie domov 🙂

kwr
13. jan 2017

@zuzuk22 dakujem, a dufam ze Ty to budes mat jednoduchsie ved Oli je uz vacsi nez Ozzy tusim...tomu mozno aj vysvetlis ze nemozes ale ku mne ked prebalujem revuceho Alfieho a Ozzy na zemi place a taha ma za koselu ze chce ist na ruky...😢

zuzuk22
13. jan 2017

@kwr oli mal teraz 3 roky pred pol mesiacom. No neboj aj on ked chyti zachvat tak mu mozem vysvetlovat 😬😬🙉
No ved uvidime nejako to budeme musiet zvladnut uz . ine nam neostava 😊

nikolienkaa
13. jan 2017

@kwr maly je krásny !!! Môj Niko spal tuto noc od pól 10 do pól 4 snáď mu to vydrží 😁
@fronili oooo supeeer gratulujem 😍😍😍 krásna je princeznaaa

fronili
13. jan 2017

Babi dakujem velmi pekneeee😘ale chyba mi Simi s mangelom aj😍Este som takto nebola prec.

verunqha23
13. jan 2017

@fronili gratulujem ti!!!! 🙂 mala je nadherna <3 tak to uz nas konecne za sebou 🙂

kwr
13. jan 2017

@nikolienkaa zavidiiiim, Alfie cez den hlavne poobede potiahme aj 4-5 hodin ale jak pride noc tak je hore....a to kojim kolko mozem a vecer odsajem.aj 80-100 ml a to dostane a v noci sunar a furt je hore...

elisebah91
13. jan 2017

fronili, gratulujem ku krásnej kočke a prajem skoré uzdravenie a návrat domov 🙂

A my sme už doma od utorka, a zvykáme si na nové prostredie... malá Veronika papá o dušu len moje mliečko a to som rada. Mala som obavy ako sa mi to rozbehne po cisaraku, ale išlo to veľmi dobre. Môžem odporučiť tým ktoré idu takto rodit, že budu od babatka oddelené 2 dni ako ja, stimuláciu bradaviek. Myslím, že aj to mi dosť pomohlo a ked sa malá ešte prisala ako drak...

eliz188
13. jan 2017

ahojte diečatá neviete ako je to s materskou ? tú mi vypísala doktorka 24.12 dnes mi síce peniaze prišli 199 eur ale písané je že nemocenská dávka pred tým som bola pn a výmer na materskú mi ešte neprišiel tak neviem.. je to už konečná výška materskej?lebo som niekede čítala že výška minimálnej materskej je 285 eur a pred tým som pracovala aj ked som síce zarábala málo.. vie mi niekto poradiť?

lalia87
13. jan 2017

@fronili gratulujeeem ku krasniatku 😍 zvladla si to,mas to za sebou,aj ja uz chceeeem.
@kwr aky je len chutnunky 😍

Baby mne prislo dnes rozhodnutie ale peniaze nie,ani pn ani materska,tak zas som v tej druhej etape tych,co im bude chodit az v druhej varke 🙂 teda v pondeli snad nabehnu.

Teraz som prisla z mesta po 4,5hod.na nohach,ani nechcite vediet jak sa citim. Spodok brucha mi ide odpadnut,dufam ze tu neporodim na mieste. V tescu take vypredaje jaj,kupila som malej svetrik,ciapocky a podbradniky za par supiek.

veronikapodolska
13. jan 2017

@fronili gratulujem veľa zdravicka obom a rýchle zotavenie prajem, krásna je princeznička 🙂

lalia87
13. jan 2017

@eliz188 ked tam je napisane nemocenska davka tak to ti prisla asi len pnka do toho 23.12.nie? A v pondelok ti asi nabehne materska od toho 24.12.

mattkapd
13. jan 2017

@eliz188 ak tí prišla materská 199e tak to mas len za 8 dní.. Čo ti vychádza teda okolo 24e ma deň..

mattkapd
13. jan 2017

@eliz188 jaj prepáč som si nevsimla že tam máš napísané nemocenská dávka hej hej tak to mas teda pn.. A metersku dostaneš teda len za 8 dni

mimi8814
13. jan 2017

@mattkapd @eliz188 sorry, ze sa vam do toho pletiem ale socialka posiela aj matersku pod pomenovanim nemocenska davka... tak to moze popliest. ja som dnes dostala za tri dni(od 28.12 som na materskej) a mam tam napisane nemocenska davka, hoci na ziadnej PN som nebola...

linike0130
13. jan 2017

Ja som tiez dnes dostala peniaze, ze nemocenska davka a na PN som vobec nebola, cize predpokladam, ze to bude materska.. a rozhodnutie stale nemam. Nastupila som 15.12.

mattkapd
13. jan 2017

@mimi8814 jaj to ja neviem co tam píšu.. Mne prišla len sms takže som isto vedela že materská bo nič iné mi prísť nemalo..

mattkapd
13. jan 2017

@linike0130 rozhodnutie nemám ani ja ale ved si to vie človek vyrátat už keď prišli grose

mimi8814
13. jan 2017

@mattkapd pisala som to skor na margo tej druhej mamicky, co nevedela ze ci to je pn alebo materska😉

lalia87
13. jan 2017

To fakt posielaju pod nazvom nemocenska davka? Dobre vediet. A preco jej potom teda poslali len jedno a druhe nie? Zaujimavee hmm

zuzuk22
13. jan 2017

Tiez mi nova materska dosla pod socialna poistovna nenocenska davka a na ziadnej pn som nebola.

A co mi prisli este rodicak za oliho posledny mesiac to som nala zvladt od uradu prace soc.veci a rodiny

mamuskazuzuska
13. jan 2017

@zuzuk22 ano rodicak posiel UPSVaR a matersku soc. poistovna 🙂

julinka88
13. jan 2017

Ahojte aj mne nabehla materska 217 mateeska vymer mam 10,88 na den nakolko som bola na pn a zarabala minimalku
A ece mi maju doplatit pnku 11 dni
Na materskej som od 12.decembra dovtedy cele tehu pnka

nikolienkaa
13. jan 2017

@kwr kokos ja som raz odsala 20ml a to bol úplne mega najviac teraz mam 20ml možno za 5dni vobec sa mi uz ani odsat nedá...stale sme na Bebe