Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
majaon
No
majaon
No dooeda mi nabehla uz. A tiez mi zatial nic nedoslo ziaden papier kolko mi vypocitali...ale vyzera teda ze mam zasavtu vyssiu tak sa tesim dufam nie predcasne 🙂 a urcite aj tebe pride neboj 🙂
fronili
Jeeej tak konecne 😍❤😍 gratulujeeem. Nadherna je ❤❤ skore zotavenie a zdravicko hlavne😘😘😘
kwr
Juuuj no mas to tazke takto den aj noc hore . dufam ze sa vam to coskoro upravi uz a aj ty si trosku uz oddychnes. Ktovie mozno ma caka to iste ochvilu tiez 😖 ale malinky je nadhernyyy ❤❤❤
mamuskazuzuska
Dakujem 😊😊😊
Babi dakujem velmi pekneeee😘ale chyba mi Simi s mangelom aj😍Este som takto nebola prec.
@fronili gratulujem ti!!!! 🙂 mala je nadherna <3 tak to uz nas konecne za sebou 🙂
@nikolienkaa zavidiiiim, Alfie cez den hlavne poobede potiahme aj 4-5 hodin ale jak pride noc tak je hore....a to kojim kolko mozem a vecer odsajem.aj 80-100 ml a to dostane a v noci sunar a furt je hore...
fronili, gratulujem ku krásnej kočke a prajem skoré uzdravenie a návrat domov 🙂
A my sme už doma od utorka, a zvykáme si na nové prostredie... malá Veronika papá o dušu len moje mliečko a to som rada. Mala som obavy ako sa mi to rozbehne po cisaraku, ale išlo to veľmi dobre. Môžem odporučiť tým ktoré idu takto rodit, že budu od babatka oddelené 2 dni ako ja, stimuláciu bradaviek. Myslím, že aj to mi dosť pomohlo a ked sa malá ešte prisala ako drak...
ahojte diečatá neviete ako je to s materskou ? tú mi vypísala doktorka 24.12 dnes mi síce peniaze prišli 199 eur ale písané je že nemocenská dávka pred tým som bola pn a výmer na materskú mi ešte neprišiel tak neviem.. je to už konečná výška materskej?lebo som niekede čítala že výška minimálnej materskej je 285 eur a pred tým som pracovala aj ked som síce zarábala málo.. vie mi niekto poradiť?
@fronili gratulujeeem ku krasniatku 😍 zvladla si to,mas to za sebou,aj ja uz chceeeem.
@kwr aky je len chutnunky 😍
Baby mne prislo dnes rozhodnutie ale peniaze nie,ani pn ani materska,tak zas som v tej druhej etape tych,co im bude chodit az v druhej varke 🙂 teda v pondeli snad nabehnu.
Teraz som prisla z mesta po 4,5hod.na nohach,ani nechcite vediet jak sa citim. Spodok brucha mi ide odpadnut,dufam ze tu neporodim na mieste. V tescu take vypredaje jaj,kupila som malej svetrik,ciapocky a podbradniky za par supiek.
@fronili gratulujem veľa zdravicka obom a rýchle zotavenie prajem, krásna je princeznička 🙂
Ja som tiez dnes dostala peniaze, ze nemocenska davka a na PN som vobec nebola, cize predpokladam, ze to bude materska.. a rozhodnutie stale nemam. Nastupila som 15.12.
@linike0130 rozhodnutie nemám ani ja ale ved si to vie človek vyrátat už keď prišli grose
To fakt posielaju pod nazvom nemocenska davka? Dobre vediet. A preco jej potom teda poslali len jedno a druhe nie? Zaujimavee hmm
Tiez mi nova materska dosla pod socialna poistovna nenocenska davka a na ziadnej pn som nebola.
A co mi prisli este rodicak za oliho posledny mesiac to som nala zvladt od uradu prace soc.veci a rodiny
@zuzuk22 ano rodicak posiel UPSVaR a matersku soc. poistovna 🙂
Ahojte aj mne nabehla materska 217 mateeska vymer mam 10,88 na den nakolko som bola na pn a zarabala minimalku
A ece mi maju doplatit pnku 11 dni
Na materskej som od 12.decembra dovtedy cele tehu pnka
@kwr kokos ja som raz odsala 20ml a to bol úplne mega najviac teraz mam 20ml možno za 5dni vobec sa mi uz ani odsat nedá...stale sme na Bebe

@majaon ani mne ešte neprišiel papier o výpočte ale materská mi dnes už nnnabehla..na MD som od 19.12