Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa malinky je nadherny😍 u nas je vsetko oki akurat mam problem s jednym prsom mam tam vyrastok vedla bradavky a mala ma malinku pusinku a nevie chytit poriadne.Pri Simcovi nebol problem mal väcsiu pusku tak to slo.Tak mi svagrina ide pozriet do lekarne klobuciky a skusim na jedno prso stym kojit.Mliecko sa mi nerozbehlo este ale snazim sa prikladat ked je dubacik hore.Babi ja som taka zalaskovanaaaaaaa😍😍😍dnes Simi uvidi prvy krat svoju sestricku moje pocity su zmiesane.radost,obavy,ale vsetko zvladneme💖
@barca29 gratulujem maminkaaaaa vela sil a malemu zdravicko je nadherny🍀
@veronikapodolska drz sa moja kedykolvek to zacne hlavne nech ste oki.drzim moc palce✊
@fronili Adelka je tiež aká nádherná potom nápis ako Simco reagoval 🙂
@nikolienkaa celyyy tata nanho sa mi podoba😀
Baby ja uz ked dnes neporodim tak neviem uz kedy 🙈
Sme s olim predchvilkou dosli domov z 3 hodinovej prechadzky aj s kamoskou a jej chlapcom 🙂 totalne nam zasibavalo. Boli sme na futbal.ihrisku a ze idem ja stavat snehuliaka 🙈 ledva som gulu gulala funela jak lokomotiva 😂😂😂 a ked som uz mala aj druhu ze s kamoskou ju dame hore spolu tazka riadne ...dvyhame ju ...oli stal za mnou a ja mu kricim jak sme ju dvihali ze oli chytaj sofiu 😂😂😂😂 sme sa skoro pocikali od smiechu vtedy 😂😂😂 este aj gula sa nam rosypala co sme sa rehotaki jak sme ju dali hore tak sme sa uz na to vykaslali uz som nevladala 😂😂😂 ledva som sa uz domov dogulala 😂😂😂
Uz oddychujeme pri tv 😊😊😊
No vidíš a tá moja bambula nie a nie si dat povedať aby uz vyšla von 🙂
a inak tiez som moc zvedava na Oliho reakciu ked dojdeme domov ...🙂 sa aj teším aj sa toho bojim 🙂
Baby myslite na mna už som na pôrodnici lebo doktorovi sa nezdal ten tlak zasa som mala veľmi nízky a mala mala vysoký na monitore tak docent povedal že musíme to vyvolať, praskol vodu a už tu hodinu ležím a čakám kým sa to rozbehne, dúfam že to bude rýchle 😉
@veronikapodolska drzim palciska a budem na vas mysliet 😘 o chvilu uz budes mat uzlicek stastia v naruci,no len musi sa nejako dostat von a prajem ti rychly priebeh 🙂 drzte sa 🙏 🍀
@veronikapodolska drzim palce nech všetko dobre dopadne a nech ste v poriadku 😉
@veronikapodolska drzim.palce velmi nech mas rychly a lahky porod🙂
@veronikapodolska drzim moc palce 🙂
@veronikapodolska drziiime palce nech to mas rychlo za sebou 😍
Inak babulky nezabudnite sa po skončení MD hlásiť na socialke na dôchodkové lebo to sa nerobí automaticky.. Tak aby sa vam tie roky ratali do dôchodku
@veronikapodolska držím palce ✊😉 no už máš asi po všetkom,dúfam,že je všetko OK 😊
Ahojte babi no navsteva vcera dopadla dobre zatial snazila som sa uputat pozornost na neho samwho nie na malu a venovala som sa mu.samozrejne naznacoval ze babo neni v brusku ale u tatina na rukach.chcel aby sme sli domov ale vysvetlila som muze este ma maminka bobo.No poviem vam velmi zle sa zotavujem po druhom porode normalne nechapem.Dnes mi spuchli nohy a hrozne bolia.cele tehu nic.Poctivo prikladame mliecko sa nam poooomalicky zacina tvorit.tak hadam vsetko bude oki 🤗
@veronikapodolska no co ako si dopadla dufam ze je vsetko oki a ty mas svoj uzlicek uz pri sebe 😍
No Uf to bolo dlhé, vcera mi o pol siedmej praskol vodu ale bolesti boli slabučký a skôr prestavali počas noci akoby sa mali stupňovať a ráno okol pol deviatej mi dali kadečo, samu chémiu a potom sa to rozbehlo, tak o 9h40 sa narodila naša princezná Klarka v 38+3 s váhou 3650g a 52 cm, z mojich troch dievčat najmenšia ale tak sa pricucla, hodinu na sále bola pricucnuta, a ešte pykoska keď vyšla hlavka aj s bruškom tak mi ju doktor podal aby som si ju vytiahla na jedno potlačenie , no myslite že ten môj muž niečo fotil stal tam a vykeciaval sa so sestričkami 🙂
@veronikapodolska gratulujem srdečne 😊😉🌼🌷 hlavne nech ste zdravé a na dievčatko má krásnu váhu teda ❤ držte sa !

@barca29 gratulujem a prajem veľa zdravíčka 😉🌼🌷