Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikapodolska srdecna gratulaaaacia 😍 kraaaasne dievcatko
@veronikapodolska gratulujem nadherna je ❤
A to musel byt teda nadherny zazitok to som este ani nepocula🙂 krasne 😍😍😍
@veronikapodolska gratulujem! Prajem vela mliecka 🙂
Kedze fit lopta cajik pikantne sex ani prechadzky nefunguju tak hlasim ze som to ponala z ineho uhla 😉 dnes upratany cely dom vyprate vsetko pradlo a na par dni dopredu navarene! Vcera sme aj s muzom absolvovali kadernika a aj psika sme doma okupali! a teraz uz iba dufam ze maly pochopi ze maminka a tatinko su plne ready a moze konecne vyliezt z bruska von 😀 lebo ja uz oficialne nevladzem!!!
@veronikapodolska velka gratulaacia 🙂 vela radosti z drobciatka
Ahojte dievčatá tak my sme akurát prišli domou z nákupov chlapci sú zásobovaný ešte upratať barák a zajtra ráno nástup do nemocnice... mám s toho zmiešané pocity a dúfam že ma nenechajú dlho čakať a zoperujúma hned večer nech sme čo najskôr doma 🙂 Manžel má 17 dní dovolenky tak prvé dni si užijeme spolu Joj nech to len všetko dobre dopadne a ostatné už nejak prežijem ... inak to aj vy máte tolko vecičiek pre bábo??? ja som zapratala jednu velkú policovú skriňu ved to ani neznosíme... a čo taška do nemocnice ja mám malú cestovnú plnú veci pre malú a velká cestovka plná mojjich vecí asi som to prehnala...😉
Zienky,zajtra poradna a dohodne sa termin sekcie. Boze nech to uz viem a nech sa uz nieco deje. Tak ma to uz nebavi takto,chyta ma uz mierna depka. Doma vsetko porobene,von so psom moc nechcem chodit do tejto smyklavice lebo ma strasne taha na voditku,lebo miluje sneh a vytesuje sa z neho,este mam aj stale problem s tym tlakom a ostava mi kazdu chvilu spatne. Ja tak nie som zvyknuta nic nerobit,pripadam si ze len hnijem. Viem,ze este budem banovat a budem mega vycerpana atd atd,ale mna uz slak triafa,vsade same babatka rodiace sa a ja uz tiez chcem ach mat vsetky bolesti za sebou a uz si ju len uzivat. Som tu sama stale cele dni,vsetci nezdravi,tak nemam ani s kym pokvakat,no desna zaaabava.
@eliz188 ja do nemocky mam malej zbalene asi 5ks capiciek lebo som sa nevedela rozhodnut ktore vziat,rukavicky,ponozky,svetrik,dva dudliky v pripade nudze,deku,plienky,vlhcene,bepanthen,lieh na pupok a gazicky.pre mna mam vlozky,podlozky,vitaminy na mliecko,kojaci caj,zupan,2ks papuce,3ks nocna kosela,ponozky,siet.nohavicky,uteraky,odsavacka,salka a z drogerky hyg.potreby-sprchac,mydlo na ruky,pasta kefka atd,toaletak. Mam taky vacsi kufor a este tam mam miesto ale veci pre malu mi prinesie potom polovicka ked pojdeme domov. Dobalila som tam nejake veci a tam budem skusat,lebo este neviem co jej obleciem.drzim ti palce,urcite vsetko dobre dopadne,uz to budes mat za sebou tak supis 🙂 a co sa tyka veci,tak ja mam velmi vela veci zdedenych takych na doma,novych čačkavych az tak moc nie 🙂
@lalia87 ved to aj my sme všetky vecičky dostali ja som dnes kúpila len malilinkaté ponožky 🙂 do nemocnice sme zbalené zhruba rovnako ale pre malú som pobalila toho viac lebo vraj v bystrici dávajú vecičky len na prvý deň a bohvie ako dlho tam budeme a ako sa budem hojiť tak som pribalila 5 ks košielok 5 dupačiek 4 čiapočky rukavičky deku dokonca aj vlastnú zavinovačku Samozrejme plienky látkové aj jednerázovky, plienky na široké balenie, sudokrem púder osušku a veci v čom pojde domkou a už je 20 litrová takška plná k prasknutiu ved ak som aj čosi zabudla tak manžel donesie🙂 s tou depkou sme na to asi rovnako jednak sa teším na malú a na druhej strane mi bude strašne smutno zamojimi chlapcami .Každú chvílu je mi do revu a mozok vraví ved čo reveš máš sa tešiť ved konečne vymodlené dievčatko a potom si zas uvedomím že už nebude nič ako pred tým aj ked viem že to bude ešte krajšie ale bude mi smutno za tým čo bolo a to ešte nehovrým o obavách ako zvládnem dve deti .... no čo ti poviem čistý schyzofrenik je zo mňa ved toto je už na lieky 😒
@eliz188 no ved toto,kazda mame to svoje depkovanie,ktore sa v nas odohrava.Ja zas nemam este deti ale tiez rozmyslam,ako to bude,lebo na nu budem prevazne sama,polovicka pracuje v zahranici,ako sa mi zmeni cely zivot,ako uz nebudem moct len tak ist niekam,vsade budem nosit tuto malu kamosku so sebou,ako to zvladnem cele sama a potom by som si dala facku najradsej,lebo sme sa o nu snazili rok a teraz ked mam posledne dni s bruskom tak si to neviem akosi vychutnavat. Neviem totiz ako si ho vychutnavat. Potom ked porodim zas budem lamentovat aky to bol pekny cas s tym bruskom a ze som este toto a hento mohla s nim robit. Nervozitu mam v bruchu zo sekcie,lebo ja som citlivka na tieto veci 🙂 U nas v nr obliekaju do erarneho oblecka,len svetrik si mam doniest,aj to netusim aky 😂 a tak,asi mi sibe 🙂 ty uz aspon mas len den na to premyslanie,ja este nejakych 10 😂
@lalia87 no to je výhoda to je fakt🙂) a neboj s jedným bábom je to v pohode aj ked prvé mesiace budú ťažké a na prvé dni sa skús dohodnúť s maminkou alebo naj kamoškou či by ti neprišli pomôcť ked nebudeš mať pri sebe priateľa a tiež aby si sa dobre hojila po sekcii je dobre začať užívať wobmezin aj ja ho beriem a pri prvej sekcii mi veeelmi pomohol sa čo najskôr zahojiť.. a s dieťatkom sa dá ísť skoro všade my sme s malým chodili od roka a pol do kina je to rozprávkový maniak🙂 od pol roka sme sa chodili kúpat do aqaparkou dokonca sme asolvovali aj festivali ako pankáči deťom🙂 ide o to byť flexibilná a to ťa dieťatko naučí 🙂 takže sa neboj že budeš len zavretá doma. náš malý má 4 roky a tento rok ho chce manžel zobrať prvý krát pod stan na festival terchovský budzogáň stresujem už teraz ale tak nech sa malý naučí obydvaja milujú metal a punk takže sa nebojím že by si to neužili.. takže sa vlastne aj teším že budem mať parťáčku 🙂 a ak vyberu zas chlapca tak neviem 🙂)))
Ďakujeme baby je to úžasný pocit, tie čo ešte čakáte tak Vám prajem aby ste sa už čoskoro dočkali 😍
@eliz188 haha ako super si to napisala. Ze na festival,odpadnem 🙂 ale dobry napad,urcite som radsej za taketo veci ako tablet do ruky,aj ked ani tomu sa clovek nevyhne 🙂 polovicke sa podarilo vybavit volno,tak pride bud.nedelu na nejake dva tyzdne,mozno tri,uvidime,sice nam to dost utiahne opasok,ale nech si aj on vychutna malinku 🙂 inak na vsetky veci s malou sa tesim,ako sa nahodime a budeme si chodit ako velke partacky vsade spolu,ale niekedy mam tu prepinacku,ze mi pride nepredstavitelne,ze uz vacsinou vsade s niekym ako doteraz vsade sama 🙂 take nepoznane,zatial nepredstavitelne. Dobre vediet o tom wobmezine,dakujem za radu,idem si to hned prestudovat co o tom vyzistim 🙂 no ale jaaaa odpadnem ze festival...😀
@mamuskazuzuska jeeej gratulujeem ❤❤❤ skore zotavenie a zdravicko ❤❤❤
@mamuskazuzuska gratulujem k pampusikovi a tebe prajem nech si cim skor fit 🙂
@mamuskazuzuska gratulujeeeem chrobacik chutnucky...
@veronikapodolska gratulujeeem krasne miery ma Klarka...vela zdravicka...
Gratulujeeeeem maminkaaam 😍
Ja som bol dneska v kine na Tom : všetko alebo nič
Jeeeemine to bolo pekneee aj slzy mi išli 😁
@veronikapodolska gratulujem maminka malinka je kraaasna.moj to ani nestihol mala bola rychlejsia 😊
@majaon ano uz som manzelovi vravela ze treba nieco kupit simimu a ked prideme domov povieme mu ze to ma od adelky🤗
@mamuskazuzuska gratulujem k miskovi je kraaasny rychlo sa zotavte a vela zdravicka😊
@picur22 dalsi krasny batôztek nam tu rastie do kraaasny 😍
@mamuskazuzuska gratulujem k Miškovi 😉❤🌷🌼 veľa zdravíčka prajem😊
Je tu este nejaka januariva cakatelka, ci to len nas drobcek nechce z bruska?🙂)
Dneska posledna poradna zamnou, zajtra rano o 7 nastup do nemocnice woho... Fakt sa tesim.... A tam sa rozhodnu ci pojdem cisarskym alebo normalne lebo vraj malinka neni az taka velka... No uvidime 🙂
@verunqha23 drzim palce silno 🙂
@zuzuk22 dalujem🙂 aj ja som bola dneska v lidli a maju tam pekne vecicky joooj .. Ale uz radsej nenakupujem mala ma veci viac nez ja :D ...

@fronili takže zatiaľ malý v pohode? Nedostal akože nejakú hračku od sestričky? Lebo ja tak plánujem aspoň maličkosť,čo mi radili aj kamošky,že potom prijali lepšie tí starší súrodenca, no uvidíme 🙄 tak ti prajem čo najrýchlejšie zotavenie,lebo to bude asi makačka doma s dvomi drobcami,aj mňa to čaká,držte sa 😉✊